Проблеми с изхождането - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Проблеми с изхождането
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1746 пъти
Здравейте, както се подразбира от заглавието имам проблеми с изхождането. Още от дете това ме съпътства през целия ми живот. Имало е периоди в които нещата са се подобрявали и съм успявала да ходя поне по веднъж на ден. И да правилно сте ме разбрали за мен е постижение ако отида поне веднъж на ден, а когато се е случвало да е по-често, съм била истински щастлива. Преди няколко месеца смених местоживеенето си и ако и вие имате подобен проблем, знаете, че това влошава нещата. В следствие на неходене до тоалетната започнах да вземам разхлабителни, които в началото пиех по-рядко, но впоследствие и към днешна дата пия всяка вечер, защото ако не ги пия, няма начин сутринта да отида до тоалетната. И общо взето това ми е ходенето до тоалетната, веднъж на ден, сутрин, благодарение на хапчетата. Пия сена форте, по 5 таблетки вечер, защото по-малко вече не ми действат. Така съм от няколко месеца. Проблема ми е, че вече стомаха ми не се чувства добре. Особено вечер, след храна, понякога ме боли, дискомфортно ми и постоянно имам газове. Много често и през деня, се чувствам подута и имам газове, изпитвам понякога и болка. Аз съм от Пловдив и мисля да започна лечението си, като посетя специалист, за да се консултирам с него и да му обясня положението си. Молбата ми е ако някой може да ми препоръча добър спецалист в града, който да работи със здравна каса. Примам и съвети, как да подобря състоянието си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: c0387b1346
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Опитвала ли си да пиеш всеки ден зелен чай? При мен действа безотказно. Яж много плодове или си прави фрешове. Ако пък нищо не помага, консултирай се с лекар.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 802729827c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   И така с тези хапове изтъняват червата, започват колити и по-сериозни проблеми...
Пробвай редовно, всеки дрн да приемаш по една чаена лъжица брашно от ленено семе с две-три лъжици кисело мляко или кефир.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9c4938ea75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Д-р Никола Боянов-Пълмед

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a847a504ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Здравейте,

Дълги години и аз страдах от това неразположение и се оказа, че е свързано с хормонален проблем (Хашимото). От няколко месеца спазвам лек хранителен режим и приемам добавки и ходя до тоалетната като по часовник сутрин. Мога да ви изпратя нещата, които ми помагат, за да облекчат и вашите симптоми. Оставям тук имейла си, ако решите да ми пишете - *@gmail.com

Поздрави,
Ралица

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d2c760bc52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Имате проблем с дефекацията! Нормално е веднъж на 24 часа. Ако е на 2-3 дни гастроентеролог е нужен. Моят мъж цял живот е имал запек, сега хемороиди. Оказа се, че има доброкачествен тумор в стомаха. Оперираха го, започна да ходи редовно по голяма нужда, хемороидите останаха.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a11dd934af
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Гледай да приемаш повече фибри....т.е. това са плодовете и зеленчуците. Повече от тях. Но лично за мен да се ходи по голяма нужда веднъж на 24 часа не е нормално. Твърде често е. Няма достатъчно "материал". Нормално е може би веднъж на два дни. Аз цял живот ходя до голяма нужда веднъж на 2-3-4 дни. Различно е. Средно два или три пъти в седмицата. Като разбира се имало е случаи и по три пъти на ден да ми се доходи, както и цели 13-14 дни да не съм ходил по голяма нужда. Проблеми за сега не съм установил дори и след тоя рекорд от почти 2 седмици без дефекация. Но зависи какво се яде и колко често се яде. Ако ядеш САМО плодове и зеленчуци няма как да не ти се доходи ПОНЕ веднъж на два дни. Пробвай така, отколкото с лекарства

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5431fb0e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   До номер 6-Хубаво е да се ходи всеки ден по-голяма нужда!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e6a763f451
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Имаш понижена перисталтика на червата. Ядеш много рафинирани (преработени, префинени) храни и червата не могат да работят нормално.
Хапчетата не са решение на проблема, защото те те правят зависима към тях, в един момент ще трябва да увеличаваш количеството им и впоследствие ще спрат да ти действат.
Истината е в яденето на много сурови плодове и зеленчуци, в суров вид. Суровите плодове и зеленчуци съдържат целулоза и подобряват перисталтиката на червата. Целулозата действа като метла за червата. Може да ядеш и други неща, но по по-малко.
Пий повече вода.
Много добре действа яденето на сини сливи, но в суров вид. В суров вид са изключително полезни за перисталтиката на червата. Ако обаче, са минали през топлинна обработка стават вредни, защото съдържат оксалатна киселина, която при топлинна обработка кристализира и това може да стане причина за поява на камъни в бъбреците.
Както казах премини на ядене на повече плодове и зеленчуци в суров вид и нещата ще се оправят. Попрочети някой книги за природосъобразен начин на живот, за суровоядството, за лечебното гладуване.
Лошото очистване на червата, ще ти докара вътрешна интоксикация (отравяне) на организма и оттам ще ти се появят и други болести, вероятно доста по-сложни и опасни.
Промени си начина на хранене, това е основното. Истинската храна за човека е растителната храна и то в суров вид. За да се поизчисти организмът от натрупаните отрови, може да опиташ и лечебно гладуване като останеш няколко дни само на ограничено количество плодове (до 1 кг. дневно).
Прочети книгата на Лидия Ковачева "Гладът - приятел и лекарство". Тук в spodeli.net в раздел "Здраве", в темата "Гладолечение" един от коментиращите беше оставил линк (връзка) към електронния вариант на тази книга. Прочети я! Там е истината за изцелението от всякакви болести!
Спри хапчетата, те те правят зависима към тях и само се тровиш допълнително!
Стани нов човек, като промениш за постоянно начина си на хранене и начина си на живот!
Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a11dd934af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До номер 7 - за да ходиш ВСЕКИ ден до тоалетната трябва да ядеш като прасе! По много....а това е вредно. Аз вчера съм изкарал само на три домата и шепа смокини. Нищо друго. Как да се направи фекалия от толкова малко храна? При положение че домата и смокинята са около 90% вода. Т.е. само 1/10 от тях отива за фекалия. Още повече че всеки понеделник почивам и не ям нищо. Един ден в седмицата съм само на вода. Номер 6 съм.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker