Психиатър? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Психиатър?
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 717 пъти
На 17 години съм. Имах тежко детство. Баща ми не се интересуваше от мене. На мама и писна и се разведоха. Обаче тогава той почна да нахалства. Все пак съм и негова дъщеря, нали? Един път даже ме отвлече от детската градина и полицията беше намесена. Бащината страна на семейството ми е ужасна пълни с такива хора. Като порастнах разбрах що за хора са. Спрях да ги виждам, въпреки че според закона трябва до 18 годишна възраст да го правя. Когато съм при тях ми пълнеха главата с негативизми. Никога не са се самообвинявали. Винаги са жертвите. Сега се видяхме. Понеже не могат да ми предложат любов и подкрепа ме манипулират с пари. Викат ми че ако ходя при тях ще ми дават пари. Сега съм в дилема дали да ходя при тях.

В детската градина и училище бях тормозена. В училище първите 7 години бяха кошмарни. Сега е по-добре в новото училище. Но нямам приятели. Аз по принцип нямам приятели. Само 2. Едната е заета постоянно с гаджето си, другата ходи на работа и има 1 почивен ден, разбирам я защо дори през този 1 ден не иска да излиза, то е изтощаващо. И така на седмицата най-много излизам 1 път с едната приятелка. Но всеки ден излизам, защото ходя на фитнес по 2 пъти на ден. Бях тормозена за това че бях дебела, но вече единствено за себе си отслабвам. Имам много приятели онлайн. Иска ми се да ги познавах на живо(с половината съм се виждала един или 2 пъти на живо де, но не е достатъчно).

Понякога заради всичко което преживях се самонаранявам или имам мисли за самонараняване. Мислите за самоубийство са огромна рядкост, защото не искам да умра, просто не искам да живея по този начин. Изпадам в депресивни епизоди. Толкова много съм сдържала сълзите си преди, че вече ако искам да рева, и да се принудя не мога. Мога понякога за 5 минути. Така от почти 2 години. Имам симптоми на някои психични заболявания, даже да не казвам всички симптоми(ровила съм се с часове и имам приятели с това заболяване и като говорят за симптомите си аз си мисля как те ми описват живота). Съмнения главно имам за граничното личностно разстройство(bpd) и синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност(adhd). Обаче имам няколко проблема:
1. Как да кажа на мама? Тя не знае какво се случва с мене след 5 клас защото спрях да и казвам всичко, просто ми писна да я тревожа.
2. Тези неща не са безплатни, а ние не сме заможни. Аз искам да разбера каква ми е диагнозата. Може да има нещо друго. Ще се замисля върху терапията.
3. Страх от хорското мнение. Вече много не ми пука за хорското мнение, но като става въпрос за това вече до някъде ме интересува. Не знам как хората биха ме възприели. Сигурно биха си помислили че съм луда.
4. Ами ако вляза в болница? Казах ви че мислите за самоубийство са рядкост, но желанието ми да се самонаранявам е по-силно. Не съм се рязала от 4 месеца, но понякога много ми се иска. И това сигурно няма да е безплатно.

Знам че нещо не ми е наред. Не знам какво, но искам да знам. Няма да мога да си позволя терапия, но поне да знам какво не ми е наред. Ако има значение от къде съм, аз съм от Бургас. Ако знаете добър психиатър ми препоръчайте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker