Мю новия вирус! НОВА ЗАПЛАХА? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Мю новия вирус! НОВА ЗАПЛАХА?
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 1965 пъти
Ваксинирана съм с двете дози на Пфайзер,но не мога да открия достатъчно информация за защита от новата мутация Мю?
Някой знае ли дали ваксините предпазват от новия вариант на ковид 19,в България, кога ще удобрят трета игла трябва да се ваксинирам с трета доза!В много страни на запад започнаха да слагат т.н.трета игла,аз съм твърдо за ваксините те ще ни спасят от фаталната нощ.
Моля,ако някой е запознат колко процента ваксините предпазват от Мю положението е страшно!
Призовавам всички да се ваксинираите с трите дози!






Благодаря за информацията!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: bb99e67f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Призовавай си, подарявам ти и "моите"!
Само набодените "създавате" това което сега наричат "нови щамове" другите нямаме подобни проблеми.
Хайде със здраве!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e80e71ff7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Дълго време ще се питаме дали си струваше това, че спасихме баба Цона да не умре от Ковид на 85, за да умре от хроничните си заболявания на 86, и дали инфлацията, безработицата, масовите фалити и съсипаното бъдеще на младото поколение за поне десетилетие напред са адекватна цена за безумното донкихотовско начинание да воюваш със смъртта и да спъваш смъртта на хора, изживяли напълно своя живот. Толкова за ковидчо.

Ди Ес, 22

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e9232edf08
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Съгласявам се с теб да си вярваш в каквото си искаш. Да се боцкаш колкото си искаш. Дори с нашите данъци ти плащаме ваксините.
НО да казваш на нас дали да се ваксинираме съм много против, както ние те оставяме да решиш за себе си, така остави на нас всеки от нас да реши за себе си, не ни давай указания какво да правим с телата си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 5c63681a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ти добре ли си, я излез и си живей живота. Или си трол..

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: d1b1f4ecd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Когато я ОДОБРЯТ,тогава.Защо тоя вирус не поразява неграмотните,а свестните и грамотните ???ЖИВОТА СИ Е МОЙ,ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАМ,САМО АКО АЗ РЕША.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 713edf9dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Сега като видях темата се зачудих защо навсякъде в интернет (фейса и тубата) има много повече анти-ваксърски материали и "статии" и "прозрения", отколкото на ваксинирали се хора. Ами причината е много проста - нормалните хора се ваксинират и си продължават да си гледат живота, докато анти-ваксърите всеки един ден работата им е да откриват нови и впечатляващи факти за ваксините, 5джи, кемтрейлс, Бил Гейтс, рептилиите, лайното на Джеф Безос, новия световен ред и т. н. А от своя страна тези клипчета "сензации" продължават да изникват всеки ден и причината е че имат нужната аудитория. Като се замисля, нищо чудно повечето от тези които правят клипчетата да са нормални здраво-мислещи хора, които си прибират печалбата и се подиграват на балъците, които им правят гледания и споделяния.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 7d19fc033e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Тази тема е провокация. Но като гледам на къде върви Светът, май ваксинацията ще стане задължителна и всички, волю-неволю, ще си понесем "иглите".

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 66608aa4bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мю е вече старо инфо драта. Идело нов C.1.2 :) Върви се ваксинирай, те го казаха за тези като вас - на 6 месеца - нов инджекция. Ако си мислиш само с 2 или 3 ще стане работата... Пък между тях може и "бустъри". Файзер сега работят и над ежедневни хапечета. Аз ти предлагам да се възползваш и от тях. После ако искаш да сравним кой ще е по-здрав, аз или ти...

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f131651865
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Спри си телевизора и вируса ще изчезне.
Аз така направих преди една година и за мене ковид е минало. Нито познавам болни, нито познавам паникьосани, нито ваксинирането ми е важно.
Наблягам на спорта, добрия секс с любимия човек и приятните емоции.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: dd080e697d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Няма страшно от коронавируса, два пъти го преборих. И двата пъти започна с чувството че настивам, после следва съдираща кашлица и загуба на обоняние. Когато започна кашлицата започнах веднага с Оспамокс и с една опаковка за 7 дни 2 пъти на ден кашлицата спира. После се чувствах отпаднал и с леко сърцебиене няколко седмици и отново същият човек. Вторият път беше в края на юли тази година. Аз си поддържам имунитета като пия всеки ден Котешки нокът и мултивитамини, и вероятно затова преборвам коронавируса. За да мине леко всяка настинка трябва всекидневно целогодишно да пиете имуностимуланти.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: b7d1d4aceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Здравей авторке,

Тъкмо пуснах тема и прочетох твоята в която също питам защо хората не се ваксинират. Сега прочитам и твоята тема. С поглеждане на коментарите и това кои и колко са хоресани можеш да си дадеш равносметка на това защо страната е назад във ваксинирането. Някои страни на запад ще предлагат 3-та доза на ваксините. Различни ваксини предоставят различен процент (успеваемост) за защита. Някои разработени казват че са ефективни и срещу определени нови вариации. Тази с която си се ваксинирала има голяма успеваемост за Делта вариацията. За момента няма достатъчно проучвания за ефективността на ваксините за MU вариацията и ще отнеме време.

Хубаво е че искаш да се ваксинираш. Всъщност един таксиметров шофьор ме попита преди време месеци дали съм се ваксинирал. (той вярваше в конспирации). Трябваше да му обясня че на всеки тялото е различно и както има чувствителност за алергични ефекти които са силно индивидуални, така и при ковида телата на различни хора реагират по различен начин със усложнения или не.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 97c2418c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Или тази тема е провокация или авторът наистина е много заблуден и вярва на всичко което му говорят по телевизията. Мина година и половина и всички виждаме, че не се случва нещо страшно а животът си върви нормално. Единствената промяна е, че ни карат да носим маски на закрити пространства. Ако не бяха задължителни, никой нямаше да ги носи и нямаше да се купуват. В началото разбира се много хора се поуплашиха и не излизаха на вън, но така е когато по телевизиите насаждат страх и паника. Сега повечето хора не се страхуват като им кажат, че идвал нов вариант и ставало страшно. Ще стават все по малко хората, които ще вярват на това.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 5df4149bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Авторке, честито, изиграха те. Сигурен съм, че хора като теб ще си сложат и 5-та ваксина. Това с комбината вирус-ваксини мирише яко на конспирация от десетки километри. В началото когато дойде вирусът и въведоха строгите мерки в България, той беше почти заличен в България. След което улабиха мерките, най-вече контролът върху тях и постепенно заразените скочиха с големи темпове до колосални числа. НО ТЕ ОСТАВИХА МЕРКИТЕ ОЛАБЕНИ, ПРИ ТОВА КАТО ЗНАЯТ, ЧЕ МЕРКИТЕ В НАЧАЛОТО ЕЛИМИНИРАХА ВИРУСЪТ ТУК. Въведоха други мерки с които уж се борят, но които всеки нормален човек знае, че са пълен прах в очите. Тотален цирк. Същото нещо както при кокошката която уж бяга от петела за да не я хване, ама гледа да не бяга прекалено бързо от него за да не се измъкне и да остане ненаебана. Явно така е спуснато в България от вън, да се прави така. Казали са, по-точно наредили са какво се прави с вирусът на ръководството, то е спуснало на лекарите и готово. Нали трябва да се продадат тия ваксини. Как едни държави горят във вирусът, други хич го нямат? Вторите се различават от първите по това, че не козируват каквото им се каже от вън и мислят с главите си. Забрана за носене на парцалени маски задължително всеки с KN95 масиран и много строг контрол навсякъде=липса на вирус. Просто е като две и две, не си струва даже да се обсъжда. Но тия прости неща нарочно НЕ СЕ ПРАВЯТ, за да надупчат гъзовете с експерименталната ваксина (ако не и с нещо друго, наноелектронно покрай нея) на такива като теб. Така ще е, Ганьо отказа да мисли, предпочете да се държи като свиня и се размотава масово в хипермаркета където концентрацията на вирусни частици е като в ковид отделение с изваден от маската нос(без никой даже да го отразява и грам), а тия които бяха с маски на носовете бяха с парцалени които пропускат не вирусните частици, а мравки през решетото. Резултатът откъм Ганьо е налице, като в същото време спуснаха командата да не се нарушава това за да има яко заразени за да имат лост да надупчат на Ганьо надлежно и принудително гъза. Първо уж доброволно, после леко принудително, а накрая напълно принудително, без не искам, без недей. Така ще е. Тия неща ги говоря отдавна, ама ме наримаха луд. Еми като не щяхте да се приберете носовете в маските, надупете се сега за инджекцията като морски свинчета за експеримент, че ако откажете няма да има храна. Някакви въпроси?

Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: b214da7764
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Изключването на телевизора дава 100% защита от варианта Мю.
И аз съм човек, който силно се интересува какво е положението с коронавируса, не защото ме е страх. Следя, за да знам каква глупост следва. Чакаме ламбдата също.
Много се опитват да ни изкарат глупаци и да ни вменят чувство за вина, че не сме им желали препарата, навсякъде "ваксинирайте се, сериозните странични ефекти са редки". Даже когато човек без предишни здравни проблеми почине скоро след ваксинация, не могли да докажат, че е от ваксината, затова не знаем колко жертви реално е взела ваксината. Аз бих предпочела да изкарам тежко вируса, ако ще и да ме гътне, но поне да знам, че не ме е гътнала ваксината, по- тъжно би било. Доста хора от оцелелите след ваксина развиват миокардит и перикардит. Благодаря, аз не ги искам.
За двама ваксинирали се приятели на мои близки роднини знам, че преди да си отидат дни след ваксинацията, на единия главата му почерняла, на другия - кракът почернял. Някой има ли престава какво е медицинското име на това явление? Дали е нещо, свързано с тромбове?

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 2a67fae4af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Колко прости хора има, нямам думи...
Днес МЗ одобри трета доза от ваксината срещу ковид 19, така, че ще се ваксинирам след като минат месеци

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: cce64af01d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Обикновено не си правя труда да отделям внимание на такива ГЛУПАВИ теми, но понеже много немислещи бройлери се навъдиха ще дам един пресен пример.
Баща ми живее в Италия в момента и почти по принуда се ваксинира двойно с Pffizer. , след което получи много гадни странични ефекти подувания на лимфни възли и стави, които все още не са отшумели след 3ия месец от ваксинирането му.
За капак на всичко той заедно с друга българка(ваксинира а със същото) се заразиха в самолета на път за България това лято.
В пълен самолет с ВАКСИНИРАНИ пътници!!!
Изкара продължително боледуване почти месец с тежка кашлица.
Знам още 2 пресни случая на заразени ваксинирани, които бяха приети в болница а също и един печално завършил само половин ден след поставяне на ваксина за съжаление на жена на 55, която бешеиначе в отлично здраве.
Е вие преценете колко ще ви опази ваксината и дали не прави точно обратното!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8ff9aa771d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Скоро поздравявах с Ерик Клептън, сега със Скорпион- Humanity
https://youtu.be/0755SXCTCN0
Никой извън нас не може да ни спаси от нас самите!
С времето все повече отчитам/приемам цирка с "вируса" като необходимо зло! Трябваше да си внедри силен шок за човечеството, да се поизчисти гнилото...да се създаде ново, а ново върху стари основи не може.
Няма ни мю, ни бее...има възможност за промяна!
Има последна възможност (за сега все още) за паралелен живот едните с другите (новото и старото да речем ...) докато се изчисти гнилото.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: bd81a6baa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Ети ти как припада фармацевтична директорка докато обявяват как спират окончателно "ваксината" Астра. Пускам и на английски и на испански, пък вие си решавайте (които оше сте останали с вашата си ДНК и мозък...)
https://youtube.com/shorts/KYtkbH8oKT4?feature=share
https://youtu.be/boqtmnceZ_8

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker