Брекети - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Брекети
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 2963 пъти
Трябва спешно да започна това лечение, защото моят случай е трагичен и много трудно за лекуване. До сега трябваше да започна, но нямахме възможност. С обратна захапка, криви долу зъби, до като дойде време да се слагат се наложи вадене долу на два зъби и въобще много е сериозно положението.

Но ми предстои бал и ако сложа сега това ще ме смущава адски, даже няма да искам да отида на бала си, но от друга страна по -добре да не отлагам, защото това е по -важно и за цял живот.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6e5b9fa14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Tи сериозно ли? Брекетите са ужасно сладурски... ако не струваха майка си и баща си, и аз бих си сложила. Та хич не се притеснявяй, не са като онея ужасни шини, дето ти хвърчат лигите и приличат на изкуствени ченета. Но, разбира се, най-важното е, че ще ти оправят зъбите. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 606fbf51e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Слагай ги, дори си закъсняла. Стига с глупости, после ще се смееш на глупавите си притеснения, изкарай як бал!

На 1 мога да кажа, че и аз имах обратна захапка и всички проблеми на авторката, нашите нямаха пари, а шините бяха тогава без пари - тъкмо щяха да ги правят платени. Знаех, че и тези 100 лв. нашите ги нямат, затова отидох, докато бяха безплатни и носих шина цяла година НЕ ТИ ХВЪРЧАТ ЛИГИТЕ И НЕ ПРИЛИЧАТ НА ИЗКУСТВЕНИ ЧЕНЕТА!!! Много съм благодарна, че тогава се престраших, не обърнах внимание на закачките на другите и днес имам зъби буквално като на филмова звезда. Научих се да имам и перфектна зъбна хигиена, така че дори зъбен камък не се налага да ми чистят. Гордея се със зъбите си, защото знам, че съм го заслужила. Странното е дори, че след като видяха съучениците ми, че не ми дреме от закачките им, започнаха да ме намират за по-точна и дори 3-ма се престрашиха след мен също да си сложат шини! Питаха как става и къде да отидат - отидоха и след зимната ваканция - хоп, бяхме доста народ с шини! Ако обаче видят, че се комплексираш на темата и се хващаш на заяжданията им, няма да престанат! Прави се на непокист!

Слагай брикети, шини - каквото ти кажат лекарите, просто си решавай проблема, защото това е последна възможност! Трай бабо за хубост!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6e5b9fa14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Айде де. Нали и аз съм носила като малка и знам - точно чене с метал, което си пъхаш в устата, плюеш и фъфлиш. На моя съученичка пък й викаха "фъфлещия дракон". Как да е... Но при брекетите няма такива неща, освен болка в началото.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2ca2835c51
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей!

Носих прекети около 2 години и ми ги сложиха в 11 клас. И аз се притеснявах за бала, но той ми ги свали за 1 ден( не е кой знае какво) и после на другия пак ми ги сложи:). Тъкмо промяната беше по-голяма:). Дори и ми ги избели, а се бяха и почти изправили и се чувствах страхотно. Естествено, че в началото ще ти е трудно да свикнеш, както е и с всяко ново нещо всъщност, но повярвах ми, заслужава си!!! Недей да отлагаш, а давай смело- към по-хубавите зъби и живот с повече самочувствие;).

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f4204398a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторката : Благодаря за съветите. Номер 4 : Ортодонтката ми каза ,че на бала ще съм с тях :(:( ще я питам дали може поне само горе да ги махне за 1 ден,ти допълнително ли заплати за това ?

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2ca2835c51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм Номер 4:
И на мен като ми ги сложиха, не искаха да ми ги махат за бала... Но малко помрънках и докторът се нави:). Не ми е вземал допълнително:). Помрънкай малко и ти, пациент си все пак-плащаш си-ще свалят и ще слагат, когато ти им кажеш:)
Айде успех и ти пожелавам скоро една хубава усмивка:)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker