Моля дайте съвет. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Моля дайте съвет.
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 720 пъти
Здравейте,
пиша в този раздел, понеже имам чувството, че или полудявам или съм станал обект в някакви големи игри между разузнавателни управления (стил МК-Ултра).
Може и да Ви е смешно от последното изречение, но мога да Ви уверя, че аз отдавна вече не се смея.
Дори не знам как да започна.
Преди около година, реших, че съм някой и че в семейството ми има тайна, която се е пазела доста дълго време, за която буквално се стреля, без предупреждение.
Въпросът е, че аз няма как да питам, защото не искам да поставям никого в опастност а и дори да питам когото трябва, едва ли ще ми каже истината. Същевременно по същите съображения не искам да споделям с хора които познавам, не защото ако им кажа ще ме помислят за луд, не те определено ще ме помислят за луд, но те са свикнали с някакви мой теории и разсъждения, които звучът налудничево и конспиративно обикновенно и не винаги са верни.
В последствие имаше някакви събития от реалният живот, които съм на 95% сигурен, че са се случили, които на практика, ме караха все повече и повече да си мисля, че версията ми е вярна.
Въпросът е, че ако това е така, на този етап, предполагам, че някой щеше всъщност да ме е потърсил, а това не се е случило.

Другият вариянт за които се сещам е, че е възможно на базата на това, че имам някакви проблеми с психиката от преди (лабилна) да съм подбран като подходящ кандидат от някое разузнаване, което да ме убеди, чрез деликатни манипулации, че това което си мисля е вярно и да ме ползва за да привлече внимание към мен, за какви цели обаче аз не знам. Защото определено има някакви резултати в това направление, си мисля аз де.

В смисъл, на 95% съм сигурен, че се опитваха да ме убият, ма не им се получи и това е, защото явно са си мислели, че съм този, който си мисля, че съм аз. Обаче дали това е така не знам.

Не давам детайли, защото първо този сайт не е анонимен и второ, защото не знам дали съм прав или не (в момента седя докато го пиша това, но попринцип говоря). Абе не е леко. Никак даже.
Та къде викате да ходя да се прегледам?
Някой знае ли убави психоложки? Или викате, они ще дойдат сами с белите престилки да ме вземат. По ИП-то ше ме намерите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 03d9362374
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Честно казано всичко това което описа ми звбучи като някаква психоза. Не е страшно, управя се. И аз преди чувствах подоби неща и разбира се ако искаш дай имейл или нещо такова ако искаш да говориш с някого за това. Няма да лъжа. В България психолозите и психиатрите не знаят и те какво се случва и много трудно да се намери някой който горе-долу да става за нещо. Има много информация и видеа на психиатъри в ютуб за психоза и тем подобни. Може да ги изгледащ. Най-важното нещо при такова състояние е да може да разбираш себе си и главата си. Късмет :) и ако искаш да говориш с някого за това повече на среща съм

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker