Защо медицината е БЕЗСИЛНА за някои състояния? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Защо медицината е БЕЗСИЛНА за някои състояния?
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 758 пъти
Сега, аз не съм доктор и НЕ СЪМ най- квалифицираният човек да дава съвети! Но все пак става въпрос за нещо много важно, което малцина знаят!

Ние мислим, че лошото тук винаги побеждава, че не съществува възмездие за лошите ни постъпки и, че сме неприкосновени!
Мислим, че нашите врагове просто си царуват и това означава, че и ние можем да си "царуваме".

За нещата, които ще кажа, съм съгласна да ме наречете луда и НИКОЙ да не ми повярва! Това си е ВАШЕТО решение!
............

На всеки един от вас му се е случвало да страда от болезнено състояние, което медицината се опитва да заглуши, но не успява нали?
Медицината третира симптомите на заболяванията, но в много от случаите не успява да достигне до причината! Хората страдат и се тъпчат с лекарства, тровят се допълнително! Аз мога да кажа много неща, но ще бъда кратка!

Кармата СЪЩЕСТВУВА!

Злините, които вършим на другите и завистта, злобата, тормозът НЕ СЕ ВРЪЩАТ КЪМ НАС ВЕДНАГА!
Във Вселената има едно ИЗЧАКВАНЕ, което дава възможност на човека да поправи постъпките си!

Ако той обаче не го направи, в най- неочаквания и неподходящ момент действието СЕ ВРЪЩА по един или друг начин!
Например, ако сте откраднали от някого 20 лева, след няколко месеца вие можете да загубите ключовете си за колата!

Ако сте обвинили някого несправедливо, след време може да се изпокарате с ваш роднина вкъщи! НИЕ НЕ ЗНАЕМ ТОЧНО КАК ДЕЙСТВИЕТО СЕ ВРЪЩА ПРИ СОБСТВЕНИКА!

Преди години имах приятелка, която кълнеше хората и им казваше лоши неща да им се случат. НАИСТИНА СЕ ПОЛУЧИ и лоши неща им се случваха! Предупреждавах я ДА СПРЕ да го прави и да не пожелава зло, но тя не слушаше!

Но година след това, ДВА ПЪТИ И СЕ ПРОВАЛИ ОПЕРАЦИЯТА НА ЕДИН И СЪЩИ КРАК! Вие ще кажете, че е случайност, но аз много добре разбрах как работи процесът!

Същото се случи и на мен.Обвиних несправедливо една компания и съжалих за това, но два дни по- късно СЕ ИЗПОКАРАХ С ПРИЯТЕЛЯ МИ и той ме обвини несправедливо!

При някои хора действията се връщат МНОГО ПО- БАВНО! Понякога минават години и дори след приключването на този живот, се получават последиците в следващия!

Една жена беше с ужасни хронични болки в гърба, не можеше да се движи, опитваше всичко, но не се подобряваше.
Накрая чрез медитация с един духовен инструмент, който ще ви кажа накрая, разбра, че в предишен живот е убила баща си, който в този живот я е насилвал! Срещнали са се отново, за да балансират кармата! След като се разкаяла за постъпката си, тя се излекувала бързо!

НЕ ВЯРВАЙТЕ! За вас лъжа, за мен истина!


Друг пример, ако например сте навредили на дете или на роднина нарочно, сторили сте зло, след месеци може да получите болки в краката или кръста! ВИЕ ДОРИ НЯМА ДА СИ ДАДЕТЕ СМЕТКА КАКВО СТАВА! ЩЕ ТРЪГНЕТЕ ПО ДОКТОРИ И НЯМА И ДА СИ ДАДЕТЕ СМЕТКА, ЧЕ ПРОБЛЕМЪТ ЛЕСНО БИ МОГЪЛ ДА СЕ РЕШИ, АКО СЕ РАЗКАЯТЕ!
Тези неща НИКОЙ НЕ НИ УЧИ!

* Не всяка ситуация е кармична, някои са просто от вредния начин на живот и лошото емоционално състояние! Но това пак е един вид "възмездие" за начина, по който живеем! Това е важно да се разбере! Не отричам медицината и посещавайте лекари, но не бъдете мързеливи да си помогнете и сами!

ЗАПОМНЕТЕ: КОГАТО МЕДИЦИНАТА НЕ УСПЯВА ДА ВИ ПОМОГНЕ С ДАДЕН ПРОБЛЕМ, ВИНАГИ ПИТАЙТЕ ВСЕЛЕНАТА И СЕ МОЛЕТЕ ДА ВИ ПОКАЖЕ ПРИЧИНАТА И РЕШЕНИЕТО НА СИТУАЦИЯТА!

Но няма да се излекувате от някои хронични болежки докато не се опитате да вникнете в истинската причина!

Това, че злото е безнаказано е МИТ! Понякога то просто много се забавя или остава за следващото прераждане! Тези неща са особено необходими за нас младите, защото нараняваме другите без да мислим!
Това се нарича КАРМА! Много по- добре е тя да се връща бързо, защото така изчистваме душата си по- лесно! Но не се заблуждавайте, че злото побеждава! Не за дълго!

За това Исус е казал: КАКВОТО ПОСЕЕТЕ, ТОВА ЩЕ ПОЖЪНЕТЕ!

Имал е предвид НЕ РЕЛИГИОЗНИТЕ ДОГМИ ЗА АД И ГЛУПОСТИ, а че по един или друг начин действията ни се връщат към нас!
МИСЛИТЕ СЪЩО! НАШИТЕ МИСЛИ И НЕГАТИВНИ НАСТРОЙКИ, САМООБВИНЕНИЯ МОГАТ СЪЩО ДА СЕ МАНИФЕСТИРАТ КАТО БОЛЕЖКА!

По- лошо е да вършиш зло, отколкото да ти сторят зло! Не пожелавайте зло на никого!

Не разбирате ли, медицината е много ограничена! Тя ни е направила ЗАЛЕНЯСАЛИ, непукисти за истинските причини на нещата!
Когато нещо много ви измъчва, моля ви медитирайте или молете Вселената да ви открие истинската причина! Не се тровете само с хапове и инджекции!

Пак никой може да не ми повярва, но един ЧУДЕСЕН инструмент за медитация, който на мен ми помогна преди да се излекувам, се нарича ВИОЛЕТОВ ПЛАМЪК НА СЕН ЖЕРМЕН! Потърсете информация за тази силна енергия за лечение! Има я в интернет! Това е духовен инструмент, който има за цел да ви покаже ПРИЧИНАТА за вашите болести и да смекчи сърцата ви, да превърне негативната енергия в позитивна!
Обичам ви братя и сестри! Изпращам ви любов и БЪДЕТЕ ИЗЛЕКУВАНИ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: dd23c4dcca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Темата е много сложна. От една страна защо ако има карма и възмездие световният елит живее като цар и болести не го ловят, при всичките злини които върши? Илън Мъск наеба жената на Джони Деп, а стана двойно по-богат след това. Аз като направих такива неща, мен съдбата меко казано ме разколачи. Тоя двоен стандарт е нещото което не разбирам. От личният си опит с тази материя мога да кажа, че това дали съм се разкайвал или не за сторени злини, не влияе по никакъв начин. За неща за които съм се разкайвал съм ги плащал след това с огромни лихви. Твърдо съм убеден от контакта ми с тази материя, че винаги се плаща за стореното зло и това да платя при мен няма алтернатива. Съжалявал, не съжалявал, това не играе абсолютно никаква роля. Другото, което ме тревожи е, че проклетията не се маха, въпреки, че вече съм получил същите злини, които съм причинил. Забелязвам го и при други хора. Не се маха от тях след като са получили същото, а продължава да ги мачка и сервира същото до края на живота им. Изглежда страшно несправедливо. Вярно хората сме тъпи същества, но не заслужаваме ли поне обяснение на това от висшият разум?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker