Последствия от няколко аборта,може би? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Последствия от няколко аборта,може би?
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 639 пъти
Здравейте приятели,от заглавието сигурно горе долу става ясно за какво ще гов в темата,моля ви не ме съдете,знам че да правиш умишлен аборт и то не веднъж си е убиство и грях,имам нужда от помощ и човек(жена),която да е минила по този път…

21 съм,почти 22.. на 17-годишна възраст ми беше първият аборт,след това вторият 2020, както и 2021,но тялото ми беше добре, след това се появи още едно бебе няколко месеца след 3-тия аборт и него го махнах..

(Не съм готова да съм родител ясно е,защо не съм се пазила разбирам лапешка работа,но сега наистина имам нужда от помощ).

Последният път в който бях бременна имах силно главоболие но все още не знаех че съм бременна, отидох да аптека и си взех панадол. Започнах да пия но не минваше силното главоболие,отидох взех други хапчета премериха ми кръвното казаха ми че кръвното ми е високо и реших че от там идва главоболието,но въпреки хапчетата здравето ми бавно се влушаваше.

Обадих се разбива се на моят доктор и казах че искам направление за пълна кръвна картинa, защото не знам какво се случва с мен..
в деният в които отивам да дам кръв просто реших да си взема тест и така разбрах че съм бременна,веднага записах час на генеколог отидох и го махнах,от там главоболието не спираше появи се шум в ушите треперене замайване да вдигна една чаша вода и вече бях много изморена,отидох отново до моята докторка понеже състоянието ми ставаше все по-зле.
Тя ме посаветва да пия хапчета които ми поръча и до ден днешен не пристигнаха,а са платени,каза ми че резулатите ми от кръвното изледвание са добре само нисък химоглобин. Обясни ми жената каквш да правя какво да ям и пия но нищо не помагаше,звъннах и поисках направление за невролог и той и докторката ми ми казват че съм изпаднала в депресия или стрес от нервите на тялото ми той разбрал и така още много хапчета,но започна да става по зле ако не пия хапчетата известно време,при първи непознат цялото ми тяло трепери, задъхвам се,шух в ушите, умора от нищо,ще припадна,главата ме стяга от всички страни, а понякога дор ми пари от горе на главата,работя барман и сервитьор никога хората не са ме питеснявали,винаги съм обкръжена от много хора но сега 10 човека да видя и се моля да не ми поръчват защото постоянно ми е зле.. вакринирах се Август с файзер не знам дали тези проблми идват от ваксината,ще слагам и третата до 20-ти янураи ми е срока,за да не стане невалидна вакината,не живея в българия тук законите са различни нямам парите на всеки 2 дена да правя тест за това се ваксинирах ковид не съм имала никога,от скоро съм изстинала,главоболието го няма но всички други симптоми са все още друг,изморих че от глупави доктори наясно съм че ще ме направят зависима от лекарства за да мисля писихчеси че ще се оправя,но трябва отново да запчона от някъде,ако някой от вас е минил висчко това за което обясних много моля помогнете ми искам да бъда жива и здрава и не нямам намерине ако имам дете да го махна ще го приема. Дано господ ми прости и вие помогнете и разберете, с нетърпение ще чакам някой коменатр.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker