Окр, безсъние - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Окр, безсъние
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 712 пъти
Здравейте, ще започна с това, че имам обсесивно-компулсивно разстройство. Днес бях на психиатър... Нека да започна от там, че от малък имам обсесий. С времето се увеличиха... Живея сега при майка ми. Преместих се от баща ми като бях на 14...сефа съм на 15,и след два месеца ще правя 16. Като дойдох тук всичко беше ок, докато след една две години майка ми роди. Телефона си го давах както и сега, докато тя не отиде да ражда. Съня ми беше много добър... Лягах си рано, както и сега. Имах обсесий които аз наричам навици. Та след като майка, ми отиде да ражда аз почнах да гледам до късно на телефона и обсесийте станаха много. Нещата се оправих... До сега. Успях да се преборя и мисля, че спрях напълно окр. Но сега нещата станаха ужасни. До преди няколко дни всичко, беше ок. Имах обсесий, но ги контролирах. Бяха за много малко време и си заспивах след това. А сега изведнъж вечер ме обзема безпокойство. Преди пиех мелатонин за сън. Действаш ми... Дълго време мислех дали да ходя на лекар. Ходих на невролог и ми изписаха след първия преглед, билково лекарства които ми подействаха. Днес бях на психиатър, и се разочаровах меко казано. Отидох защото казах, на майка ми, че ходя до чешмата по много пъти. Стигал съм до 50 пъти. Пуша... Та изхвърлям си пепелника 4 пъти. Усилвам звука със дистанционното на телевизора, 4 пъти. Оправям си леглото 4 пъти. Отивам до другата стая 4 пъти... Някой път и повече. Зависи дали съм напрегнат. Та бях на психиатър... Нещата които изредих, че правя са от няколко дни. Той ми каза, че не съм за лекарства защото не съм бил толкова зле. Прочетох, че това се лекува със лекарства дори и за деца... Деца под 8 години. И психотерапия. Той само ме пита защо си мисля, че имам обсесивно-компулсивно разстройство. Аз му казах всичко... Той само ми потвърди, че имам обсесивно-компулсивно разстройство. Психотерапията, била един 1 път на седмица. Ако не усетя ефект трябва да ходя от Лом където бях при др Дончев, във София. Моля за съвет... Трудно ми е да спра да се притеснявам като спра да ги правя. Свързвам страха със безсънието. Мисля си, че ако не ги направя няма да заспя. Ако някой който е имал моля за съвет. За лекаря дали е прав, че не ми изписа лекарства а само уреди психотерапия? Какво да правя? Да ги спра ли? Дали ще имам проблеми със съня като ги спра... Също забелязвам, че като го правя вместо да заспя спокойно, едвам заспивам. Благодаря, предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker