Паник атаки по време на работа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Паник атаки по време на работа
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 716 пъти
Здравейте. Момиче, станах на 20. Работя в една компания- редуват се офис и хоум офис, ако мога така да го обясня. Позицията ми е специалист обслужване на клиенти. По принцип нямам проблеми с това, обучена съм добре и смея да кажа, че се справям задоволително. От скоро получавам паник атаки, когато се наложи да извършвам част от задълженията си. Случва се най-вече, когато ми кажат да направя нещо, което съм позабравила и не съм практикувала отдавна. Периодично казват на 10 човека да спрат работа и да помогнат на друго място. Е, вече 2 пъти ме избираха и съответно от тогава се появиха паник атаките и нежеланието да ходя на работа (а преди това смея да твърдя, че даже ми харесваше). Започвам да треперя неконтролируемо, пулсът ми се ускорява, дори съм започвала да плача. Не мога да си го обясня, такъв стрес изпитвам, все едно не го работила и преди. Моля ви, дайте ми някакъв съвет, четох в интернет за дишането, някакви капки и хапчета за успокояване, но все още не съм ги пробвала. По принцип и друг път съм получавала мини паник атаки, ужасно е. Всеки, който е получавал знае за какво говоря. Вие как се справяте с тях? :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 1118d412b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Мила, разбирам те добре. И аз имах подобен проблем когато работех за голяма компания - никога не съм била привърженичка на лекарства или каквито и да е седативи, но винаги имах едно шишенце валериан до бюрото и в интерес на истината самото му присъствие беше облекчение. Иначе знам какъв бич е да получиш паник атака на работа. Подозирам, че причината да изпитваш този стрес е, че не се чувстваш уверена в способностите си и имаш страх, че ще оплескаш нещо (или поне аз бях така). Вариантите ти са 2: или пробваш опциите, които си преглеждала за дишане и успокоителни (няма как да разбереш кое работи ако не пробваш.. но със сигурност избягвай хардкор успокоителни!!), или се старай да превърнеш непознатите задължения от стресово занимание в забавни и поучителни задачки (а даже и да грешиш няма да събориш цяла мултимилионна компания ;) )
Ако въпреки предприетите мерки пак ги получаваш говори с прекия ти ръководител - гарантирам ти, че е и в негов интерес ТИ да се чувстваш комфортно на работа, за да даваш максимума от себе си.

Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker