Могат ли хората да ми четат мислите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Могат ли хората да ми четат мислите?
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1873 пъти
Когато съм сред много хора и, най-вече на каса, в магазин, имам чувстово, че хората могат да ми чеатат мислите, най-вече жените. Това е и една от причините по-често да си стоя в къщи. Не ходя по кафета, не излизам или много ряадко със приятели. И така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 39467831d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Имам същия проблем.
Не, това не е възможно.
Четенето на мисли се нарича телепатия. Такова нещо не съществува. Замисли се. Ако ти четяха мислите, всички щяха да знаят какво си мислиш. Аз ходя на психиатър. Съветвам те да сториш същото. Пиши тук. Искаш ли да разменим координати? Късмет. Имаш параноя.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a30a231fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Не, не могат да ти четат мислите - имаш нужда от консултация с психиатър, подобни състояния се лекуват вече.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e3611c5e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Съвсем сериозно казано на мен един човек ми четеше мислите, а аз неговите. Е, вече е покойник, но наистина сякаш взаимно си четяхме мислите! Няма как другояче да го нарека.

За останалите не съм забелязал да го могат, даже обикновено са толкова заблудени, милите, че им трябват 1000 страници инструкции, за да разберат какъв съм. Спокойно излизай - съдейки по моя опит, на милиони българи максимум 1 да ти прочете мислите! И той може да не живее в същия град! :Д

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 530f9b4567
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Н 3, емпати около 15 % от населението на планетата (се предполага, може и повече) емпати и телепати м/у 7-10%.
Има хора, които нито са емпати, нито телепати, но умеят да четат лицата на хората по движения на лицева мускулатура, очи, зениците т. н. нещо като при гарваните.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 14b9182fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Нямам сериозни доказателства, че такова нещо като телепатията същетвува.

Ще бъда много щастлив, ако номер 4 ми покаже, на базата на кое проучване, на коя статистика и по какви критерии твърди, не само, че има такова нещо като телепатия, но дори ни дава и конкретна цифра, а броя на телепатите сред хората!

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a7a4fd408c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз чета мисли, то е като да хващаш уай фай, но не му обръщам внимание, за мен е нормално. Колкото по-дълго съм физически близо до един човек, това което си мисля, го казва на глас след секунди, тоест прочела съм му мислите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 08e6384ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Да, има хора, които могат да четат мислите. Но друго е притеснително. Защо това те кара да се страхуваш, да се затваряш? Психиатър би казал, че си болен. Но това не е така.. Един друг поглед върху нещата ще покаже проблем в семейната ти система, който ти усещаш. Усещаш скрити взаимоотношения между хората, сред които си роден и го прехвърляш по изкривен начин върху себе си. Мъчително е. Отиди на семинар по семейни констелации - там ще се осветли проблема и ще отървеш от това. Примерно в семейната ти система е имало жена - майка, баба, сестра, или любовница на някой от мъжете, която е усещала слабостите на мъжете и ги е крала, лъгала, разбила е много мъжки животи. Изглеждало е, че направо им чете мислите. Нищо не е чела, просто жертвите си личат по външни признаци и тя се е възползвала. Правила го е тайно и си е подбирала добре жертвите. Ти усещаш това присъствие и си казваш дълбоко подсъзнателно "Не може да бъде! Той е имал любовница? " или "Тя? Баба ми? Не може да бъде! " Просто усещаш второто лице на жена, която познаваш като друга и я приемаш за нормална и читава само защото ти е роднина. Или подобни неща. Проблема ще се изчисти само с този метод. Освободи се за да продължиш нормално живота си. Също работи над това да си абсолютно самостоятелна личност - никакви семейни, религиозни, обществени норми да не ти тежат и да се съобразяваш с тях. Ти си свободен да бъдеш самостоятелен, макар и различен от всички наоколо или от повечето хора. Не ми казвай сега, че ти прочетох мислите.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 8f701c956c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Можем. То не е и трудно, на повечето хора им е изписано на лицето какво си мислят, трябва само да можеш да го прочетеш.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: cfc63a2200
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Н 5 телепатията е просто електромагнитни мозъчни вълни. Хора на по- висока честота ги улавят, а мозъкът им ги "превежда" като мисъл на познат за тях език. Нищо повече. Могат да приемат и предават по същият начин. А могат и да внушават на хора с дори по- ниска честота, особено на хора, които си "дремят" на тета вълни. Изпреварвам въпрос: ДА, всеки може да отключи тези натурални способности. Няма нищо свръхестествено в това, просто забравени и закърнели съответно.
Има много изписано по темата, от университети, академични документи, та включително и разсекретени в страницата на цру ще намериш. По време на втората световна война са правени много такива опити из концлагерите... Потърси на английски.
Цифрите... ами трудно ще намериш в официален документ цифри, най- много приблизителни.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1f9268c1f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Ами... могат! Някои хора могат да "четат мисли"! Интуиция, проницателност... някои разбираме каво става около нас и как най-вероятно мислят другите... Ако щете вярвайте... Е не в буквалния смисъл-"Мога да ти прочета мислите! "-просто горе-долу...
Някои хора са много проницателни и знаят и усещат нещата....
Не не искам да те плаша-сигурно твоето е просто внушение и/или притеснение.... НЕ знаем акакъв е твоят случай....
На мен също ми е изключително неприятно и плашещо някой да ме гледа и да кара да се чувствам неудобно, не на място, да му гледа със снизхождание или тнт... Нормално е! Пък и нали знаеш-жените са много злобни помежду си-завистливи същества. Всъщност аз не знам дали ти се жена-извинявай! Просто веднага правя асоциация с женската завист, няма как....
Някои хора са по-чувствителни, по-деликетни, може би имат някакви проблеми в душата, в главата, в миналото-толково неща има! И те са по-податливи и раними на тези външни фактори! Повече ги разтройват-това е нормално!

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: db9fc21681
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   До 10 - WiFi-я и 5G са "просто електромагнитни вълни", но разлиакта е, че едното е добре описан порцес, който мога да докажа в момента, просот защото ползвам Hotspot на телефона (демек Wifi) а нета идвa чрез 5Г сигнал.

Просто искам, да намеря двама телеапти, да кажа поредица от 10 думи на единия, да ги вкарам в една стая, а другия да ми ги напише на лист хартия същите десет думи, дори и да не са в реда, в който съм ги казал... ама ще е добре, ако са. Без да си говорят на глас или да позлват някаква жестомимика.
Докато това не се случи, е можеш да ме накараш, да призная, че такова нещ, като телепатия същестува.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: aceaa35039
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Н 12, никой не те и кара да "признаваш" това, за което нищо не знаеш. Тези опити са правени дори преди втората световна война още.
Просто потърси и почти. На теб специално да ти дойдат на крака двама телепатия да те убеждават... че за какво им е? !

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 87bb17aa35
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Разбира се, че хората не могат да четат мисли. Иначе досега да се е появил диктатор, който да ни е направил роби... Има хора, които имат добра интуиция, но това не е четене на мисли. А и ти какво чак толкова мислиш, та те е страх? Другите хора мислят същото като теб или подобно. Така че излизай навън. Защитен си. Никой не може да прочете мислите ти.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d015ec591c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Давам реален пример. Тръгвам да пиша тема със заглавие "Българите са проклет народ с проклета страна с проклета съдба. " Обаче не помня, не беше допусната или нещо се срина и не можах да я пусна. Няколко дена по-късно виждам статия от известен публицист със заглавието на темата ми едно към едно. Определено има изтичане на мисли в пространството, както и има хакери на такива които крадат мисли с технологии и след този случай разбрах, че съм таргет на такива и от тогава си закодирам мислите. Например като мисля нещо важно винаги го умесвам с нещо друго и подвеждащо което да подхлъзне хакера и да не може да разбере точно за какво става въпрос. Има и технологии за това. Например VR Mind Control използва сходна технология. Мислех, че разстоянието ще е проблем да се докопват до мислите ми, правил съм си и шлемове с холограми, обаче от тях ме боли главата и диват кофти отражения и май най-доброто е закодирането.


Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 084ad1ea61
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Първо! Никой не може да ти прочете мислите и добре, че е така. Може да предполага, но не може. Успокой се!
Второ! Ти защо се страхуваш от прочитането на твойте мисли?
Ако ни отговориш на втория въпрос, може и да те поуспокоим, че всички хора имат същите мисли, та и по не добри от твоите. Напиши и няколко твои мисли, от които се притесняваш.
Опитай се, като излезеш навън, да имаш само хубави и прекрасни мисли и после ни напиши, как се чувства? Пак ли се страхуваш някой да не ти прочете мислите?
Успех ти пожелавам!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: afa27fb057
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Благодря много, на всички, който писахте! Много ми помагате, а и предполагам, не само на мен. Благодаря още веднъж!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6fed0635aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Виж, ако се разхождаш с ерекция или зяпаш с влажен поглед жените, веднага ще разберат основната ти мисъл, но не и подробности.
Някои жени сме значително по-наблюдателни, по-аналитични, по-проницателни, по-досетливи, познаваме много добре човешката природа и интуитивно чувстваме след определени думи или реакции какво друго ще последва.
Досещаме се за намеренията на хората, предугаждаме няколко хода напред и това много ни помага в комуникацията с хората.
Мога да чета мисли на много близки до мен хора, дори усещам точно, кога ще ми се обадят или кога наближават дома ми, но с тях ме свързва дълбока емоционална връзка.
Мисли на абсолютно случайни хора не мога да чета и не ме интересуват.
Но похотливите погледи се разчитат отдалече. Веднъж засякох погледа на педофил върху малко дете и предупредих майката. Тя също усети, че мъжът е педофил и бързо се изнесе.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker