Имали ли сте подобен проблем? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Имали ли сте подобен проблем?
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 944 пъти
По принцип ходя на зъболекар само когато ме заболи зъб и да ми чистят зъбния камък, но преди две седмици реших да лекувам зъб, който никога не ме е болял или е правен, но просто беше с много дълбок кариес и смятам, че направих най-голямата грешка в живота си. Никога досега, когато съм лекувал зъб не ме е боляло при лечението сега умрях от болка докато ми разширяваше и почистваше каналите въпреки, че зъба беше умъртвен. Изчисти каналите и ги запълни, каза, че след седмица ще слага пломба, но вчера и днес при докосване зъба ме боли и се чудя нормално ли е това, защото тя каза, че зъба е с много трудни корени или грешката е в нея. Не разбирам как е възможно след лечение да ме боли зъб, който никога не ме е болял?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 35aa1e4b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ми мене всичките ми зъби минали кореново лечение ме болят на интервали. Отделно ми счупиха в каналите им свредла за разширение и останаха в каналите свредлата, като след това минах през страшни мъки и пръснах хиляди левове и ме наболяват пак. Грижете се за зъбите си стриктно, купете си и интердентални четки и течност за уста, че повредят ли се в България няма кой да ви ги оправи и няма излизане от батака. Ще ходите от зъболекар на зъболекар, при всеки от които ще оставяте по хиледарки за да оправя бакиите на предходния. Те пробутват парченце циркониева керамика(изкуствен зъб, коронка) на цената на рубинено бижу на хората. Но хората са принудени поради болката която е като от забит пирон в челюстта. Чист рекет. Контрол нулев, като всичко друго в България.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 394e932cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Зависи колко силна е болката. Ако е много силна и продължава повече от 2-3 дена обади се на тая би трябвало да ти изпише антибиотик.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6579fa93ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Номер 2, аз само в Бг си правя зъбите защото в Испания нямаш си представа какво мошеници има! Не само това, ами и е по-скъпо и то значително. Трудно е човек да извади късмет със зъболекар.
На автора препоръчвам др Иван Лечев в София. От няколко години ходя при него за почистване на зъбен камък и досега не ми е слагал пломби, вика че зъбите са ми ок (имам 3 пломби сложени преди доста време). Една друга искаше да ми нацвъка 7 пломби. Та въпросния др ми се струва честен човек и аз съм доволна от работата му.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ac15b0e72c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря на всички ви, че споделихте мнение. Затова харесвам този прекрасен сайт. Много е полезен и виждаш, че и други хора имат подобни проблеми и нещата не са толкова страшни. Един от малкото полезни сайтове в Интернет!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a5aa31de94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Щом е имало много дълбок кариес е било въпрос на време да те заболи, така че не е било грешка. По-лошо е, когато не се пломбира, а се извади нерва, зъба става уязвим. Може и венеца да те боли, на при мен точно същия случай, но ме болеше венеца. Като мине малко време се успокоява и ще "утихне".

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0ae677a2f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Кофти е като се стигне до умъртвяване на зъба, защото така има вероятност след време да се образува гранулом. Аз преди време имах такъв и се открива само с рентген и човек не знае, че го има, докато не се появят и други по-сериозни проблеми.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3cbb82af99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не е изчистен добре нерва, затова те боли. Знам го от личен опит. Ако си от София, могс да ти препоръчам зъболекар, който не е евтин, но ако след кореновото лечение на зъбите при други зъболекари, след 2-3 години трябваше да ходя пак, то след йеговото нвмам проблеми вече 14 години. Някога за цялата процедура бяка пломба за 1 зъб ми взе 320 лв. Сега не знам точно, но всичко, което е прсвил е изключително трайно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker