Възможно ли е да съм се заразила с ХИВ или хепатит по този начин? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Възможно ли е да съм се заразила с ХИВ или хепатит по този начин?
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 1853 пъти
Преди 5 месеца имах интимни отношения с мъж със съмнителен начин на живот, който е употребявал хероин и други неща. Истината е, че така и не можахме да осъществим полов акт, поради вагинизъм при мен или друга причина, но съм гълтала спермата му и сме се целували много с език. Той наскоро почина от усложнения от боледуване (поне официалната версия, която твърдят близките е такава), а беше млад мъж, който цял живот е спортувал. На последните му снимки, които съм виждала и неща, които чувам от хората външният му вид беше много влошен, но не знам дали не е от начина му на живот и това, че спеше на улицата или е заради нещо друго. Знам, че имаше много жени и че беше много харесван и предполагам, че е имал сексуални контакти, и то с жени, които също са също със съмнителен начин на живот. А и като знам как беше готов да го направи с мен без презерватив... Въпросът ми е, възможно ли е да съм се заразила с нещо само от гълтане на спермата му и от целувки, при положение че не правихме секс? Чакам още малко и ще се изследвам, тъй като различните видове хепатит и ХИВ имат различен инкубационен период. Той и да е имал нещо, предполагам, че не е знаел. Разпитвах един негов приятел и той каза, че не е знаел да е бил болен, но и те не се бяха виждали последните месеци. На мен напоследък ми излизат едни големи болезнени циреи, лилави на цвят по краката, но не знам дали има връзка. Никога не съм употребявала наркотици и това е вторият мъж, с когото (съм опитала да) имам полов контакт. Просто се случи да попадна там, където беше той и се влюбих. Както казах, той беше изключителен мъж с много качества. До последно са го виждали с други жени и винаги е бил много харесван. Точно това ме притеснява и кара да се съмнявам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8a5b07434c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Има един начин да разбереш - направи си тест.
Не искам да те плаша, но ХИВ вирусът се съдържа в най-големи количества в семенната течност, а ти каза, че си я гълтала.
И все пак - вероятността да си се заразила не е толкова голяма. Ако той е бил заразен с ХИВ и вече е боледувал от СПИН (и това е причината да е починал), то си щяла да забележиш. СПИН срива имунната система на организма и човек се чувства постоянно болен и немощен.
И все пак това, което си направила е било безразсъдно. Отиди възможно най-скоро да си направиш тест за полово предавани болести, има лаборатории, които го предлагат като пакет. 3 месеца след рисков полов контакт са достатъчни да се установи с голяма степен на прецизност дали ти е лепнал нещо. След още 3 месеца направи още един тест, за да потвърдиш резултатите от първия.
А за циреите - отивай веднага на инфекционист!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6d87470fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ние освен да хвърляме на боб няма какво да направим, направи си кръвни изследвания за хепатит и ХИВ в лабораторията.
Здравни съвети от анонимници в интернет не става.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3451e86aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Разбира се, че е възможно. Стискам палци всичко да е наред при вас!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6cb5b6b032
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

4.   "изключителен мъж с много качества" = наркоман, спящ на улицата, чукащ наляво-надясно. Нямала полов контакт, а гълтала сперма... Темата хубаво утвърдява нагласата ми да емигрирам...

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e2c2d91662
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Вторият ти мъж е бил човек без дом, който е бил курвар и наркоман?

Ти да не си от сапунена опера?

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e65dd6890b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Хив по-скоро не, но за всеки случай се изследвай.
Хепатит може, но все пак преди да си видяла резултати от изследвания, не се плаши излишно.
Другото, което е важно е, че ако е имал бактерии, те могат да се предадат на гърлото ти и е добре да си направиш такова изследване микробиология на секрет от гърлото.
За циреите по краката едва ли има нещо общо, но посети дерматолог.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4195ec9b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

7.   Боже, Божкеле... Бил "мъж с много качества", ама НАРКОМАН!!!
Какви качества може да има един наркоман, да се боде и да взима/краде пари, за да си сложи поредната доза ли???
Вярно са казали хората, че жените сте коне с капаци....
Не знам за другите, но ако ми кажеш на живо какво си правила с този наркоман(да почива в мир) ще ми станеш най-противният човек на света, даже не бих те докоснал... Sorry!!!

м34

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7335b38199
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Сини циреи? Ако контактът е бил преди няколоко месеца, това може да е Kaposi sarcoma -, появява се при зараза с HIV или хепатит B.
Можеш да се заразиш и при орален секс. И двата вируса са силно заразни. Пусни търсене в google Kaposi sarcoma с изображения и ще видиш много снимки.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 816f4baf86
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   50/50.

По-добре разкажи научи ли нещо от случката. Защото ако нищо не ти влезе в главата сега, все някога ще изтеглиш късата клечка. Въпросът не е дали, а кога.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: bde282d737
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Дано всички е наред, ама как може да въобще да правиш нещо с такъв човек?
Изключителен човек, който се боде с хероин и други неща, и води безразборен и опасен полов живот с всякакви разпоретини???

Пожелавам ти всички тестове да са отрицателни, да си здрава и да ти дойде акълът в главата.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e65dd6890b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 1 е дезинформация. Вирусът на Хив се съдържа в най-голямо количество в кръвта, по-слабо в спермата. Оралната любов и гълтането не са типичен начин за разпространение на Хив, даже рискът е по-скоро теоретичен.
Авторке, това не трябва да те успокоява, защото хепатит и всички останали болести могат да се предадат по такъв начин.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 26e00fa172
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

12.   Ооо, той не беше болнав и немощен. Беше звяр! Много здрав физически. Чак му се чудех как като живее така е толкова здрав, навярно се дължи на дългите години активно занимаване със спорт и мускулната маса, която имаше. Въпреки, че в последните месеци на снимките изглежда много блед и цялата му весела аура и усмихнатите му очи, просто ги няма, а накрая като се е разболял чух слухове, че не е можел да ходи! 8, не изглеждат така - просто циреи, които болят, но лилави на цвят. Благодаря, не знаех за тях. А колкото до "наркомана"... Той може и да беше наркоман, алкохолик и с антисоциално поведение и пак можеше да сложи много мъже и хора като цяло в малкия си джоб. Някога е бил истински алфа мъжкар и има брак и дете от една от най-яките и богати жени в София. И до последно хубави и образовани млади жени го обожаваха, явно има защо. А вие? Сигурно няма една дето да не ви е игнорирала съобщенията и се чудите как да си намерите приятелка. И да имигрирате и да не имигрирате, нищо няма да промените относно това. Никой не ви е крив.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3687ead607
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Тези пъпки по краката може да са от врастнали косми, ако се обезкосмеваш често. Аз имам такива и най-странното е, че започнаха да ми се появяват след като започнах интимния си живот с приятеля ми. Не знам дали това има нещо общо, но е странно съвпадение.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8a5b07434c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До 11, от номер 1. ОК, така е, прав/а сте, вероятно не съм се изразил правилно - имах предвид от течностите, които обикновено се отделят при полов акт. След кръвта, най-голямо количество има в семенната течност.
И разбира се, че е възможно да се заразиш с ХИВ чрез орален секс - чрез наранявания(рани) в лигавицата на устата. Да, в случая на авторката вероятността едва ли е голяма.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8b3ebe80d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

17.   Ох, авторката ме разсмива.
Не прави секс, но гълта. Пфу. Иу. И то на наркоман, алкохолик и антисоциален… Смея се с глас.
Ама като е антисоциален как имал брак и дете от най яката жена? Сигурно после е станал антисоциален.
Не знам авторке. Потрес. Да гълташ сперма на наркоман …
Исусе от Назарет…
Въобще целият ти пост е OMFG …

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2c708b7103
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   17, виж значението на "антисоциален" по-добре. Може би го бъркаш с "асоциален". Асоциалните пишат повече тук, как не могат да си намерят приятелка и как на 30 всички ги режат брутално. А за този, на когото му викаш "Иу" вмомента супер яките жени, а и пичове плачат за него на фейсбук профила му и си качват селфита с него и му слагат сърчица. А за вас като не сте *иу* наркомани кой плаче? Кой ви слага сърчица? Кой ви чете съобщенията изобщо? ! Сигурно разчитате на онлайн приложения за запознанства и пак не получавате и частица от това внимание, което "иу наркомана" го имаше. Поне знаете, че не сте наркомани и че вие сте много готЕни, дано от това поне ви става по-добре. "OMFG"....

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9bbdfa8d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

19.   Авторке, тук няма да те бием с пръчка. Щом се притесняваш за здравето си, можеше да питаш директно за здравословния проблем, а не да обрисуваш този боцкащ се интелектуалец и красавец, който ще сложи всички мъже в скъсания си, клошарски джоб. Наистина посети лекар, колкото е възможно по-скоро. Хубаво е, когато другия път решиш да гълташ на някого, в което няма нищо лошо, е поне да го познаваш и преди това да си наблюдавала хигиенните му и здравословни навици. Винаги ползвай презерватив. Няма нищо срамно да плюеш спермата, ако не желаеш да я гълташ. Млада си, пази си здравето, избягвай такива обаятелни красавци с лоши навици, че току-виж утре и ти се взела да се боцкаш покрай него, само за да му се харесаш. Ох, още ми е смешно...

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9bbdfa8d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

20.   Авторке, имаме си семейства и близки, които да ни обичат. Не е нужно да сме топ красавците в София, 'с най-яката жена', за да имаме хора в обкръжението си, които ни уважават. Сега ти се притесняваш за ХИВ и хепатит, заради този чистоплътен буржоазец, който не се знае какво е пренасял още, а не ние, нали? Не съди околните по себе си, иначе много ще се разочароваш за напред в живота. Тия пичове, които плачат за него, можеше да се сетят за него приживе и когато е тръгнал по лош път, приятелски да се опитат да му помогнат. Това, че си качват общи снимки с него за лайкове, въобще, ама въобще не е задължително да го мислят. Истинските приятели са в живота, а не във фейсбук. Да не си на 15-16г.? Доста посредствено разсъждаваш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: fbd215c94b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ама какво чакаш, пускай изследвания!!! Пакет "Спокойствие" се казва в Цибалаб, 47 лв. Освен хив, спин, сифилис, хладимия, включва и видовете хепатит. Отвори сайта на лабораторията и ще видиш.

Но, моля ти се, осъзнай се. Мъж живеещ на улицата, наркоман бил, алкохолик и накрая умрял... Да, няма да те бием с пръчки, ама бъди разумна, не по-разумна, А РАЗУМНА!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a25bc80701
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   20, те са се сещали за него приживе много, но той не е позволил нито един от тях да разбере в какво положение е бил всъщност. Както и аз... Щом бях убедена, че той е "супер як алфа мъжкар, различен от онези утайки" и разчитах на него, а той умря преди всички тях.... От негови приятели разбрах, че ме е лъгал за определени неща само и за да излезе готин, и не се съмнявам, че и тези хубави, умни и богати момичета от София е лъгал, иначе със сигурност щяха да му подадат ръка! Виждам, че те наистина страдат като мен и съм сигурна как се е развил горе-долу сценарият при тях, щом като той накара мен да го виждам като по-готин от останалите там. Посредствено разсъждават тези, правещи бащи бачкатори за 800 лвю, аз не мисля, че разсъждавам ппсредствено...

Авторката

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6cb5b6b032
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

23.   Авторке, на мен специално не ми слагат сърчица и пръдни във фейс, защото нямам - не искам да си губя деня, зяпайки тъпите снимки (>90% от случаите) на умствено-ограничени хора.
Относно живота и представата ти за "истински мъж" - не съм казал и не възнамерявам да правя нищо по въпроса. Всеки има право на мнение, но не и да го вменява на останалите. Само ще споделя, че като отраснал само с майка, успях да си изградя представа какво е истински мъж - обратното на баща ми, който също се вписва до някаква степен в описвациите ти - хубав, весел, харесван от тъпанарки... Голям "алфа", ама го нямаше никакъв. Даже и ме задържаха със заповед от безполезната полиция благодарение на връзките му и ми беше забранено да напускам тая дупка цели 10 години (до пълнолетие), пълна с дебили като теб самата. Ако исках, до 15 минути мога да хвана някоя не чак толкова малоумна и с малко по-добри хигиенни навици да ми бяга по гъза, но какво от това? Не знам защо си мислиш, че всеки мъж, който е необвързан е така поради някакви негови "дефекти". Просто никога не ми се е занимавало с вас - да, има някаква малка бройка свестни жени дори и на тази територия, но не си струва да ги издирвам, а и не вярвам да са необвързани. Много по-добрия вариянт е емиграция някъде, където ти се плаща за труда и можеш да си изградиш добър стандарт на живот, вместо да те експлоатират разни "алфи". Отделно е и спокойствието от законноста, което не може да се измери в пари. Това, което ти разправям не очаквам някога да го осъзнаеш, защото на теб (че и на повечето жени) мисленето минава между краката, но наистина се надявам ако някога, някой се навие да има дете с теб, поне то да не разбира за какво говоря.
Относно проблема ти с пъпките - не е нормално нито да питаш за мнения по такива форуми, нито факта, че ти излизат след съместни креватни упражнения с въпросния индивид (може и да е съвпадение, но в предвид начина му на живот - по-скоро, не). Със сигурност са някакви бактерии, но това трябва да го определи лекар, а не някой/я разбирач/ка със "завидна" бройка в сподели-то.
За финал - сама разклащаш истинността на историята за този човек като твърдиш, че имал дете от някаква турбо-богаташка, а в същото време го опява половината град (едва ли не) във фейКбук понеже изпукал от някаква болест... Тази богаташка, след като толкова го е обичала, че да му роди дете - толкова ли не ѝ се откъснаха малко "джобни" да му пуснат едни наливки венозен антибиотик и да престои няколко дни в някакво болнично отделение?? Или всички сте разбрали по едно и също време от един и същи източник, и никой не е знаел какво се случва с него до преди това? По-скоро си признай, че всичко това е измислица (освен здравословното ти състояние) и бягай да си пускаш изследванията...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f5b9893251
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

24.   23, ти си ограничен, злобен и комплексиран и очевидно си се засегнал от думите ми. Само слаб мъж използва окачествявания като "дебили", "малоумна" и пр. И заключи за хигиенните ми навици, дето се къпя всеки ден и всички цял живот са ми казвали колко съм чиста. Не понасям озлобени мъже, които приказват много. Ще се повторя: Никой не ти е крив!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: cbcf9bbe80
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

25.   Авторке разказа ти е фейк и е за категорията измислени истории. Не че се съмнявам, че си над нивото на героинята, гълтаща сперма от бездомен наркоман...

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c5bc783238
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   От сърце пожелавам на арогантни, надменни и комплексирани индивиди като 23 животът така да ги завърти, че да се озоват те един там! Пък кой знае, може би далеч от пасивно-агресивни арогантни паляци и драскачи в нета ще срещнат истински добри хора със сърца, каквито те никога няма да имат там! Той животът слага всекиго на мястото му... Щото заслужавате точно такава съдба.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6cb5b6b032
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

27.   23 съм, благодаря за пожеланията!
До Авторката, вместо да ми правиш психоанализ, първо се поинтересувай от хигиенни навици относно секса... Най-малкото за да не пускаш произведения от смесен жанр по такива форуми.
До 26, не съм ти искал нито "сърцето", нито психо-изблиците... Раздавай ги другаде :)

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 41a4941115
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

28.   Спи на улицата, ама е много качествен!? Споко, и да те е заразил, поне качествено го е направил, много бил търсен, е излязал ти е късмета. Лигавицата на устата е по податлива на зарази, напълно е възможно да си заразена.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d9d5763ab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

29.   За избора ти на мъже, няма да коментирам, все пак ти си решаваш с кого и какво правиш, обаче ти акъл имаш ли, че позволяваш на човек с подобно рисково поведение да спи с теб или да прави орална любов без предпазни средства? ! Не става дума дали живее на улицата или в дворец, фактът, че човекът е водил безразборен полов живот, венозен наркоман и алкохолик е повече от достачен, за да ти светне чернена лампичка и да внимаваш. А сега, бегом към лекаря и дано се разминеш само с уплаха. И моля ти се, друг път мисли малко, защото ако на теб не ти пука за здравето ти, на другите хора ни е важно и утре може да заразиш някой с нещо, само защото не си ползвала презервативи с предишните си партньори.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 32373e1ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Тестовете в лаборатория Рамус безплатни ли са? И за колко време горе-долу излизат резултатите? Колко време трябва да е минало след акта, за да са верни резултатите (за ХИВ и разл. типове хепатит) и да има изобщо смисъл от теста? Благодаря.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c3391bdd49
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   Авторке,

Мани ги съдебните заседатели, не си длъжна да даваш обяснения. Кажи дали излезе резултата от теста? Всички ти стискаме палци да не си лепнала нещо!

Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 44ce55b201
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

32.   Здравей, 31, благодаря ти за добрите пожелания. Абсолютно прав/а си за "съдебните заседатели", хаха. Аз съм коментирала под номер 30, задавайки няколко въпроса. Искам да има смисъл от теста, и затова не съм ходила още. Мислех да минат поне 6 месеца, но чакам Вашите мнения и съвети. Ако мога вече да се тествам, ще отида още сега и ще пиша после какви са резултатите.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b75f51dc02
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

33.   Много вероятно темата да е фейк, ако беше истинска нямаше да пита в споделито, а щеше да си направи съответните изследвания, които излизат буквално за часове.
Намирам прилика с една история на една психично болна жена, която беше със заглавие "Влюбена в психично болен човек! ", тя се държеше също толкова нестабилно и обсебващо спрямо мъжът който харесва.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: fd4f1c555f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Авторке, какво стана? Дано всичко е наред!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker