Болки в кръста - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Болки в кръста
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 2786 пъти
На 13 години съм. Когато стоя изправена много време, започва много да ме боли кръста. От по-малка имам този проблем. Но нормално ли е още от малка да ме боли там?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: e90923c4ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да. Имаш сигурно някакво леко изкривяване, нека те погледне личният ти лекар. Запиши се на спорт, които заяква мускулатурата на корема и гърба. Виж как стоиш на чина си. След консултация с лекар, избери подходящо за теб решение... може да има и друга причина - може да наближава времето на първата ти менструация например. Провери си ти за всеки случай стойката и гръбнака при личния лекар - само с преглед става. Успех

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ebbd8d4900
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, миличка, не е нормално. Сигурно имаш изкривяване, което досега е останало неоткрито. Сподели с родителите си и отидете на лекар.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: cb0eed763a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Е, зависи колко време стоиш права. Миналата година на училищно празненство имах участие, облякоха ме като някой гении риза и черни панталони и си рецитирах текста в продължение на месец всеки божи ден поне 45 минути. Болката и в петите и в кръста, че чак раменете понеже, , Може да е само репетиция, но трябва да заемате точна стойка! ". Та болеше си ме доста време и беше ужасно, на моменти просто се изправям и след минутка не се задържам на крака.
Така че не се стряскай, от години съм чела всякакви болести изкривявания и простотии, в сайтовете доста стряскат по- малките (колкото теб съм) и разбира си ние си изкарваме ангелите почваме да се вторачваме в минималната болка и изведнъж всичко от нищо става много. Както например да ти се гади и да си мислиш, , Много ми е лошо, ужасно ми се гади, ще повърна. Господи наистина ще повърна... " веднага почва да ти се повдига двойно, дост а от нещата са на база нервна система.
За да си спокойна ти самата можеш да попиташ личния лекар и ако евентуално прецени ще те прати при специалисти. Ама не си мисли, че веднага ще ти измислят някакво заболяване, като на бабите и ще ти сложат космодиск :D
Айде по ведро, опитай с масажи (не е нужно на спа имаш приятели, роднини, ако щеш и сама се мъчи), ще ти мине. Казвам го от опит, така миналата година си мислех че ще ми режат ръката, подуто, боли не мога да вдигна нещо без някоя жиличка или мускул да се покаже на... ммм малко по-нагоре от вените. И накрая какво, забравих го, уредих си живота, изведнъж не вярваш ли ръката ми мина като по чудо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker