Тикове.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Тикове..
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 664 пъти
Здравейте, приятели, момиче на 23г. съм
Много ви моля, да ми помогнете.
Имам тик на зъбите и не мога да го спра, от 17 гошина съм така и не издържам повече, зъбите са ми наранени, венците, случвало ми се е също така да имам огромно главоболие или дори челюстта да ми се подуее. Понякога също така си бъркам в устата и си драскам венците с нокти, от нерви ли е от какво ли е, не мога да си отговоря опитвала съм да спра, но като спра да се фокусирам на момента върху проблема си и отново започвам, венците ми вече и посиняват, ако някой го е минал това нещо и може да ми погнете ще съм ви много благодарна са споделите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: fb53bd8145
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Ох милото.... съжалявам. Аз съм момиче на 13 г. Преди 2 години имах този проблем... бях си втълпила, че имам Синдром на Турет ( при правене на неволни тикове) и много се бях наплашила. Аз правех същото като теб, мигах без да мога да спра, местех си на всякакви страни главата, местех си ръцете и всичко това без да усещам... най - лошото беше, че родителите ми не знаеха... и като казах на майка си... всичко спря! Осъзнах, че правя тикове, защото съм била стресирана, лошото е, че и до ден днешен щом съм в стрес или се тревожа за нещо, правя тикове. Предполагам, че се тревожиш за нещо и това е причина или имаш Синдром на Турет. Пробвай да отидеш на лекар, той ще ти каже по - добре от мен. Макар да имаме 10 години разлика - надявам се да ме послушаш. Пожелавам ти късмет и дано да не е нищо сериозно. Моля те, пиши тук какво е станало, защото историята ти ме заинтригува. :)

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0ec94f998c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Не знам... но това да немажеш да се владееш е дяволска работа отделяй по минута за Бог не повече да не му станеш досадна(нахална)моля Дядо Боже за Помощ.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: fb53bd8145
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей! Аз съм номер 1 и ми е интересно какво стана? Следя историята ти с интерес, защото както знаеш имах подобен проблем :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0ec94f998c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Според това което ми описваш е неспособност да се владееш. Ния не сме изградени от 1 конкретна личност всеки е изграден от много хора които са свързани така взаимно поддържат живота си но ако някой от тези които са свързани за теб не е чист това позволява на греха да действа на всички останали. Има случаи в които това да се пречистиш не зависи само от теб от твоя ум и от твоето тяло, а от всички коитохса свързани за теб. Да започнем първо от биологичните родители зящотото децата са свързани духовно за биологичните родители може БОГ да им даде милост за да искат да се пречистат. След като те боли главата това значи, че някой от тези които са свързани за теб извършва грях и като част от едно цяло това се отразява и на теб. Едни от тежките грехове което нечестивия се опита да скрие като ги представи за нещо незначително е пушенето на цигари. Това е враг номер едно. Моли се Бог да даде милост на всички които са свързани за теб за да се пречистят и така и всяка болка предизвикана от нечистота ще изчезне... с любов.... мъченик Св. Гиорги.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker