Внушение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Внушение
преди: 11 месеца, 1 ден, прочетена 517 пъти
Здравейте, наскоро се преместих в нов град, и когато излизам имам чувството, че всички ме гледат и коментират, че ме обиждат и ми се смеят. Осъзнавам че само си внушавам и всичко е само в главата ми, но ми създава огромен дискомфорт и напрежение в ежедневието. Не съм сигурна дали да посетя психолог или трябва сама да го превъзмогна.
Предполагам че може да е породено от това, че преди докато бях ученичка, живеех при майка си. Тя все ме тормозеше и се караше с мен. Случвало се е да ме псува и обижда на публични места пред много хора. Измисляше си разни истории за мен и ги разправяше на приятелките си, и нейните роднини. Общо взето нейната цел беше да ме направи по черна и от катран. Това се случваше , защото се разведоха с баща ми, тя го мразеше, а аз подържах връзка с него. Не можех да се преместя при него, защото работи в чужбина. Та като завърших, с огромно щастие напуснах апартамента на майка си. Но е то че последствията от живота с нея, ми се отразяват и днес.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 9e99c51225
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ако имаш възможност, посещавай психолог, защото това е само в твоята глава. Хората не те познават, не знаят за отношенията с майка ти и нямат причина да ти се подиграват. Също и ти самата трябва да си правиш психотерапия. Хората гледаме, чуваме и това е нормално. Ненормалното е да психясваме от всеки поглед. Аз като излезна си мисля за мои неща, не се взирам в хората и не разсъждавам нещо за тях.

 
  ...
преди: 11 месеца, 23 часа
hash: 9a31ba8eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Може пък всички да те харесват и за това да те зяпат. Опитай се да го възприемеш така и не се впечатлявай толкова.

 
  ...
преди: 11 месеца, 15 часа
hash: b878760ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да не ти пука, живеи си живота, хубав е.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 11 часа
hash: 113a67a790
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Мое лично мнение е, че не си за психолог. Твоят проблем според мен идва по-скоро от вътре. Аз имам същият проблем и съм забелязал, че когато съм в добро настроение и имам добър ден това чувство почти го няма. Според мен наблегни на неща, които те правят щастлива и на здравето си(например да се храниш по-здравословно и да се дживиш повече/спортуваш). Това според мен идва от стрес/напрежение и психолог не виждам с какво ще ти помогне, само парите и времето ще си загубиш. Нашите преди години ме заведоха на психолог за подобно нещо - при мен тогава беше, че бях по-необщителен и не излизах по дискотеки и навън, а бях по-затворен и те се бяха притеснили за мен. Стана това, което си и мислех, психоложката ми каза, че просто съм по-свит и притеснителен и не съм от "готините", които пият, пушат и т. н.

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 часа
hash: 33161d3004
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Вярвай ми... на никого не му пука за теб. Да, може да те обсъдят ако си красива и добре облечена или обратното ако си много грозна, дебела, облечена неподходящо и телесата ти се виждат... Тоест, да. Възможно е да те гледат и обсъждат ако си в една от две крайности, ако се отличаваш малко или много сред тълпата.
Имаше тема пусната от едно момиче тук, как всички я гледали и си прехапвали устните всеки път когато я видят... е, тя е за психиатър, ти не си. Ти имаш комплекси заради майка си. Това се оправя с приемане. Приемане на хората каквито са, тоест да приемеш, че майка ти е каквато е и ти си каквато си, да не бъдеш обвинително критична нито към нея, нито към себе си, защото всички сме наранени души, просто някои продължават порочния кръг, и нараняват други, защото самите те са наранени. Излез от този кръг и ще се почувстваш по-добре.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 9e99c51225
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз съм имала много лоши дни, но тогава не съм мислила, че хората ме зяпат по улиците. Ползата от психолога е, че ще получи професионално мнение. А, не вариации на тема" то и аз бях така после ми мина от самосебе си или като започнах да чета библията"

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker