Хормонален проблем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Хормонален проблем
преди: 10 месеца, 23 дни, прочетена 658 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 21. От години страдам от тревожност. Толкова е зле, че при контакт с хора, на работа например, започвам да треперя цялата, имам сърцебиене, не мога да мисля рационално и да се успокоя. Това състояние може да продължи с часове. Усещам постоянна тежест, не мога да се отпусна, имам натрапчиви мисли. Толкова е зле, че дори в магазина като си взимам рестото ръцете ми треперят. Ходих на психолог, опитвам всякакви техники за успокоение - без резултат. Чудя се възможно ли е да имам хормонален проблем? Имам поликистозни яйчници и акне, което е признак на някакъв хормонален дисбаланс. Въпросът ми е дали е възможно и тази небивала тревожност да се дължи на разбъркани хормони и ако да кои трябва да изследвам? Ще съм много благодарна ако някой има информация по въпроса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 22 дни
hash: c9e0880e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Да, възможно е да е проблем с щитовидната жлеза.

 
  ...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: 53cb4c5e22
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   При мъжете това се случва ако гледат твърде много порнография и мастурбират. Когато спрат тези неща, момчетата/мъжете стават нови хора които просто не могат да се познаят. Не знам, при вас момичетата/жените дали това би имало подобно положително противодействие. Ако се виждаш като човек със сексуално вманиачаване към порно/мастурбиране спри за месец и виж как ще се чувсташ. Ако нямаш проблеми с това, търси проблема другаде и не ми чети коментара. Това е и бързо оздравяване!

 
  ...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: ed5e14729c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Явно имаш метаболитен проблем, а дали това се изразява и в хормонален (може би и електролитен) си е конкретика... Не мога да си отговоря защо първо си се забила при психолог, а не при ендокринолог за да ти пусне необходимите изследвания?
По описаните симптоми ми звучи на проблеми с щитовидната жлеза, което и доста често срещано при жените. По-вероятното е хипотиреодизъм или Хашимото, а по-малко вероятно е хипертиреоидизъм, но това трябва да го констатира лекар след изследване на няколко хормона.
Съветвам теб и останалите, които четат/пишат подобни теми да опирате до психиатър на последно място, защото в почти всички такива случаи става на въпрос за някакъв метаболитен проблем, а не за психоза.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: 28d2c85665
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Аз съм момче на 22 и имам абсолютно същите симптоми! Като се разтревожа започвам да се потям става ми горещо, разтрепервам се, на работа започвам да правя елементарни грешки, все едно мозъка ми блокира, имам много неприятно чувство в стомаха. Създавам си тревожен сценарии в главата какво може да се случи, обикновено не се случва. Ходил съм на психолог абсолютно никакъв ефект, пробвал съм с хапчета също без резултат, само където се чувствам като парцал.
Следя отговорите с интерес!

 
  ...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: eae0aa456d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До 2. Ами ако нямаме сексуален партньор? И аз обмислям да спра мастурбирането да видя какъв ще е ефекта, но много доктори и др се изказват че било вредно за простатата. Аз съм на 19 и мастурбирам почти всеки ден и също се чувствам одпаднал и съм много срамежлив

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: fd6e58a12b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   До 2 ти сериозен ли си бе? Аз гледам порно всеки ден и мастурбирам и нямам никой от тези проблеми. Пък тая приказва спри и ще станеш крал е пълна простотия.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker