ХИВ ОБЩЕСТВО - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

ХИВ ОБЩЕСТВО
преди: 2 месеца, 12 часа, прочетена 529 пъти
Здравейте!
Поради стеклите се обстоятеслсва, за съжаление на скоро разбрах, че съм ХИВ позитивен. Аз съм млад мъж, водещ активен начин на живот. Държа на физическото и менталното си здраве.
За неприятната новина разбрах от моята партнъорка, която в момента в който разбира, ме информира. От там заедно се задвижи просеца по терапия и вземане на мерки. Отделно е разследвате за това как и кога се е стигнало до това положение.

Главната идея на това, че се обръщам тук към вас, е защото искам да създам общество, изяло анонимно, използвайки някое от приложенията за комуникация. Знам през какво преминавате и как преобръща живота това. Нито някой го желае, нито някой си е мислил, че ще му се случи, но ето факт е. Групата, ще бъде с идея за емоционлна подкрепа и взаимопомощ. Искам просто да докажа на дамата ми, че живота продължава. Да, удря силно и не предупреждава, но продължава и това да се заровим в една емоционална дупка и да се откажем, не е вариант. Много бих се радвал, ако тази тема я видят доста хора, като нас, осмелят се да пишат и се осъществи идеята ми. Знам колко боли, но не сме сами, нека си помогнем взаимно! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 1 час
hash: a772cbe525
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Поздравления за смелостта и приемането на реалността. Със сигурност не е лесно, променя се всичко, целият ви живот, но с правилно лечение, терапия и отговорен подход, смятам, че ще се справите със ситуацията. Успех и с идеята за взаимопомощ. Психическата и морална подкрепа са от изключителна важност.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: f5132b2a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Аз пък искам да повдигна въпроса, колко точно "изцяло преобръща живота", особено ако човек е във връзка?

След като започне човек терапия, след 4 до 6 месеца буквално в кръвта му няма нито една вирусна частица. Оттам нататък, имаш да взимаш едно хапче веднъж дневно и на всеки 2 или 3 месеца да отидеш до аптеката да ти дадат кутия с хапчета, безплатно за теб. С жена ти ще си имате здраво бебче, ако решите, можеш да правиш секс без презерватив, ако решиш, и така нататък.

Извинявай, ама аз нямам ХИВ, и сутрин и вечер пия по 5 хапчета, само този месец съм дал триста лева за изследвания, и още не знаят какво ми има и как да ме излекуват. Обективно, аз съм по-зле от теб :)

А иначе, онлайн ресурси има вече от десетилетия и работят по добре от това което си намислил. Свържи се с фондация Айвър или Чекпоинт София и ще намериш подкрепа и съдействие.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: fa30ce3b07
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   С разюздан начин на живот до там се стига!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 29 дни
hash: f9c6a9dee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Стига да си пиеш редовно лекарствата ще си живееш достатъчно дълго колкото и другите хора, в Щатите мъж заразен по рождение от родителите си си пие редовно хапчетата, вследствие на което шансът да заради друг човек е 1-2 процента. Има съпруга, която за щастие не е заразил и три здрави деца, две от които заченати естествено само първото ин-витро. Друг пример, че животът продължава и след диагнозата е Меджик Джонсън. В Щатите 40 г. жена заразена по рождение от родителите си на 11 г. става една от най -младите ХИВ активистки, може да в видиш в Инстаграм казва се Хайдея Броубент, здрава и спортуваща активно. Друг е въпросът, че нашето общество е доста ограничено не само в това отношение

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: ad0bc2e95f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   2, някакво лечение ли са измислили, което съм пропуснал или ти си се объркал здраво? Примерна тема за размисъл - може ли спокойно да се запознава с нови жени и да смята, че няма да ги зарази и "няма проблем". Колко ще живее е отделна тема за обръщането на живота.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 2805a42db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не пич - номер 2 не се е объркал. Много отдавна има лечение за ХИВ позитивните, което се движи от Инфекциозна болница в София. Има поддържаща терапия - обикновено е с лекарство от което се пие по 1 хапче на ден и това е. Ако си приемаш терапията редовно няма да има никакъв проблем нито за теб, нито за хората с които си интимен. Самото лекарство се покрива от касата. Ходиш през 1-2 месеца, когато лекарството ти свърши и толкова. От време на време ти вземат кръв, за да следят нивото на заболяването в кръвта.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 24 дни
hash: f5b7d62e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Авторе би ли споделил, какво точно си направил в интимен план за да се заразиш? Аз мислех да пускам тема за моят случай, на ето, че вече има дискусия за това. Проблема при мен е, че страшно силно ме привличат тайландски травестити, доста по-силно от българските жени. И имам огромно желание и планирам да отида скоро в Тайланд и на първо време да духам и да гълтам на такова "момиче" с което си пиша вече месец и си допаднахме, като седмица преди срещата ни да се е въздържало от секс и мастурбиране и да е взело секс стимуланти за да ми напълни цялата уста и евентуално да го взема за партньор в България, като му дам повече пари отколкото би изкарало, ако проституира там. Да речем, че имам злощастието да попадна на заразено с ХИВ, то от духането и гълтането като проценти каква горе долу е вероятността да се заразя? Ако пък веднага след това си изплакна устата и глътна дезинфиктант като силен алкохол примерно дали това ще унищожи евентуално попаднал вирус преди да е навлязал в клетките?

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: de3c110c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторе, ако партньорката ти е украинка, то не ме учудва. В Украйна всеки 3-ти е ХИВ позитивен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker