Пълно момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Пълно момиче
преди: 1 месец, 25 дни, прочетена 863 пъти
Здравейте,

Пиша тук, защото честно казано ми е трудно да споделям вербално пред когото и да е било. Реших, че анонимно би било по-добре за мен в случая.

Става въпрос за мен и моята увереност.

Доста съм пълна и постоянно опитвам да скрия тялото си с широки дрехи. Изпитвам неудобство да говоря с мъже или жени, които смятам, че са атрактивни по простата причина, че моята преценка към мен самата по външност е доста ниска и съм на мнение, че никой няма да ме хареса.

На 25 години съм и никога не съм правила секс, нито съм била отпусната достатъчно, че да флиртувам с някого. Стеснителна съм, особено щом става въпрос за интимност и не се виждам в никаква сексуална светлина.

Дори не се чувствам като жена.

Много пъти се опитах през интернет да срещна някого, но не се получи, понеже когато поискат среща на живо набързо се отказвам, защото знам, че най-вероятно ще бъда отхвърлена заради тялото си и спрях да търся каквото и да е било.

Не ме разбирайте погрешно, опитах се да сваля килограми много пъти (с спорт, здравословен начин на живот и т. н) и успях в даден момент да отслабна доста. Но заради целия стрес, който изпитвам от работата си и живота си като цяло започнах да се тъпча и качих килограмите наново, даже и отгоре.

Сега просто някък си се предадох да правя каквото и да е било и живея в един безкраен кръговрат на отчаяние.

Не приемам себе си кой знае колко, не харесвам външността си, но поне имам ясната представа за това какъв човек съм чисто по характер и знам, че мога да контактувам с хората и да бъда човек към когото всеки може да се обърне.

Единственото нещо, което ми пречи е теглото ми.

Започнах да имам доста здравословни проблеми, заради рязкото качване. Имам високи нива на левкоцити в кръвта, както и проблеми с очите и допълнително с менструацията. Самата ми мотивация и желание да се променя към нещо по-добро и здравословно я няма... а и няма към кого да се обърна.

Искам да знам дали съм единствната, която преминава през такива неща или има и други като мен...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 24 дни
hash: 3f75f4b377
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Съветът ми е да посетиш ендокринолог по повод теглото си, за да разбереш каква е причината. И да атакуваш причината. Сега има много модерни лекарства, вкл. и по ЗК, които спомагат отслабването. В противен случай, непрекъснато ще ти се случва това, което вече е ставало -с триста зора отслабваш, но след това напълняваш още повече. Какво вече си разбрала на свой гръб, голямото тегло има големи негативи, които с годините се увеличават, а не се разрешават от самосебе си.
Ако доктора ти каже, че нищо ти няма и трябва да ядеш по-малко, трябва да си намериш друг, който да пусне изследвания и да намери причината.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 12a90dc086
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Не си единствената. Аз съм 10 години по-голяма от теб. Започнах да напълнявам след като завърших гимназия. Бавно и постепенно качвах килограми, спазвах диета и свалях няколко, но после пак се връщаха, че и няколко отгоре. Знам как трябва да отслабна, в последните години успявам със здравословно хранене и спорт, но идва един момент, в който всичко спира, пречупвам се и се връщам към старите си навици. На моменти се хващам, че ям сладко, въперки че не ми се яде. Така че не си сама. Надявам се да успееш!

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 49498971fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Това че не се чувстваш като жена и искаш да си имаш приятел да живееш пълноценен живот, трябва да те мотивира да тренираш да се храниш здравословно и да отслабваш, а не да те комплексира и сдухва!! Все още имаш време да се промениш, но ако продължаваш да чакаш ще останеш стара мома с котки, която никога не е вкусила хубавите неща от живота.
ИЗЛЕЗ ОТ КОМФОРТНАТА СИ ЗОНА!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 6198ff5382
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Почваш да спортуваш, почваш режим, следиш колко ядеш, но без гладувания. Насочи се към треньор, който и да ти направи режим. Стронг енд шредед, Петров фитнес и подобни в ютуб. Може и без тях, но ти не мисля, че си психически готова за без треньор. Работата няма да избяга, дори да умреш буквално заради нея.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: fb3403666e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Когато отслабнеш, трябва да си спазваш режим на хранене. Нямаш дисциплина, а тя е това, което ще те предпази от повторно напълняване.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: cbb085939d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Като почнете да се обличате с широки черни дрехи. Разберете тови ви прави зле! Носи си нормални дрехи, за всеки влак си има пътници и аз съм бил с по-пълни, пак си беше яко.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 25c8cc0e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Не си сама! Не си само ти. Същата съм, само че с две години по-голяма. Щях да те питам дали имаш редовна менструация? Щях да те попитам дали имаш всичките изследвания за хормоните? От кога си така? И малко полезни съвети : Спирай хляба напълно, газираното, и сладкото. Ще имаш подобрение със сигурност. Карай колело, няколко часа на ден, и ще видиш чудо! Смело и напред! Не си само ти.. жалко, че не се познаваме.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 6c68410036
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Първо и най-важното: "единственото нещо което ми пречи е теглото ми". Не! Тази мисъл е огромната ти грешка! Единственото което ти пречи е че не се обичаш и не се уважаваш, а оттам следва и че не се харесваш. Не се ли харесваш винаги ще си мислиш че и другите не те харесват. Това е основният проблем върху който трябва да работиш. Защото иначе дори и да срещнеш мъж който ще си те харесва такава каквато си ти няма да го разбереш, няма да му повярваш, ще продължиш да си неуверена и затворена в себе си. Докато веднъж завинаги не осъзнаеш че не теглото отблъсква хората, а липсата на самочувствие. То за съжаление ти е отнето най-вероятно още като дете от родителите ти, затова и сега като възрастна продължаваш сама да си втълпяваш че неспособността ти да общуваш има нещо общо с теглото ти. Знам обаче че с няколко съвета тук няма да можеш да се оттърсиш от комплекси трупани с години. Според мен трябва да опиташ сеанси с психотерапевт с когото да работите за себеуважението ти, за това да започнеш да се приемаш такава каквато си и да спреш с тази фикс идея за килограмите, защото сама се погубваш. Казвам всичко това от позицията на дебела жена, която не може да се оплаче от живота си. Имам добра работа, обичлив и грижовен съпруг, добри приятели. Аз обаче, за разлика от теб, никога не съм си и помисляла че килограмите ми може да са пречка за каквото и да било. Ами огледай се наоколо - толкова много дебели жени са в пълноценна връзка, щастливи майки или купонджийки. И още един съвет - разкарай торбестите дрехи. Нищо не постигаш с тях, точно обратното. Дори и слаба красавица няма да изглежда добре в размъкнати и безформени облекла, камо ли пълна жена. Трябва да започнеш да се обличаш малко по-женствено.
А това с отслабването не винаги е възможно. Погрешната представа на слабите хора е че човек е дебел защото се тъпче и винаги забравят причините от здравословен характер. Аз от години имам проблем с хормоналният баланс и пия таблетки, така че ям не ям все едно. Приела съм го. Живея добре въпреки това. (Апропо- здравословните проблеми които описваш приличат на диабет или хормонални проблеми. Изследва ли се? )
Горе главата момиче! Усмихвай се все повече, гледай се сутрин гола в огледалото и се радвай на себе си, радвай се на хубавата кожа, розовите бузки, големите гърди, пищното дупе... и тем подобни, всичко което си имаш :-)

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 43f213d93a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   В такива случаи винаги казвам, че ако човек сам не се мотивира и преко сили не направи всичко възможно, за да подобри живота си, никой друг вместо него няма да дойде и да го направи.
При положение, че в даден момент си успяла да свалиш доста кг, променяйки навиците си, възможността основната причина да е липсата на воля и мотивация е голяма.
Преориентирай мисленето си в посока от къде да започнеш промяната, а не да се гледаш и да изброяваш само това, което не харесваш. Не обвинявай стреса в работата си, а тъпченето с храна. Замени го с хоби, спорт, танци, разходки и т. н.
Радикално промени хранителните си навици, но не постепенно или "дай днес да изям още един шоколад или чипс", а тотално неутрализиране на вредните храни. Лятото е идеалния момент, когато има изобилие на плодове и зеленчуци. Дори и да нямаш възможност за фитнес, увеличи движението, водата и ти гарантирам, че още в първите две-три седмици ще усетиш ефекта.
Междувременно не пречи да направиш едни рутинни изследвания (пкк, щитовидни хормони), ако има някакви отклонения да се насочиш и към тяхното овлядяване, докато все още нещата не са загрубели.
И когато видиш, че кантарът мърда надолу ще изпиташ гордост от себе си и ще се мотивираш да продължаваш по същия начин. Ще има и периоди на застой, тогава ще ти се струва, че това, което правиш няма смисъл, но не е така. Задължително си запиши теглото и мерките към датата, когато започнеш промяната, може и снимки да си направиш, и просто следи процеса. Но не забравяй, че ти си главния "виновник" за това нещо положително да се случи.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 23 дни
hash: ebd569df98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Прочети коментар номер 8, авторке, аз не го дочетох, но след малко ще се върна. 100% писан от жена, или дебеланка, или такава, която няма тоя проблем, ама е "приемаща". Влакове, пътници, ала-бала. Права е за едно, ти сама не се харесваш и уважаваш, ядеш за да ти стане хубаво. Много пъти съм го правил, че и сега понякога, но това не лекува ни от любов, ни от мъка :)
Оставяме настрана бращолевенията, как принцът слиза от влака, или там влака спира на гарата и ти се качваш, и гледаме рационално.
Колко мъже харесват дебелани? Има ги, де, ама....
Колко дебелани харесват сами себе си?
Колко дебелани живеят пълноценен живот?
Колко дебелани имат здравословен живот?
Колко от тях имат проблеми с репродукцията?
Колко от тях доживяват старост и то да са здрави и жизнени до края?
Сигурно има още множество въпроси, но няма нужда от тях.
Трябва да отслабнеш и да задържиж килограмите. После и самочувствие ще имаш, и мъж и секс и повече пари, и здраве и т. н.
По-горе ти описах как, наеми треньор, инвестирай в здравето си, това е инвестиция. Може и да гледаш, четеш и сама да опитваш, но е много по-трудно, а тези, които ти споменах в по-горен коментар, ще ти помогнат.
А, върнах коментар номер 8, няма да си трия нагоре. Да, тя е дебела жена, естествено "пълноценна". Та така, изключи тия глупости и не се успокоявай, а действай. Аз свалих, имам още да свалям, но най-важното е, че промених живота си. Не гледам на храната само като кеф, а главно като средство да живея. Храня се, за да не умра, и за малко кеф, а не главно за кеф. Това е дълго пътешествие, понякога цяла година отнема, но веднъж променила ли си мисленето си цялостно, нещата ще станат. Ако те интересува, мога и лично да опитам да ти помогна, но не се отказвай и не слушай хора, които се примиряват, че ще бъдат дебели и "пълноценни". На 35 бая болести ми докара дебелината(за щастие ЗАСЕГА избягах от диабета), от дете си бях дебел, макар да съм спортувал почти винаги, когато мога. Главно проблемът ми беше в храната, че се утешавам с нея, правя си кефа с нея и т. н. Не можеш да си надтренираш лакомията. Ако ти е интересно, ще пиша още... :)

 
  ...

...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 49498971fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Много ми е интересно, защо винаги има хора които съветват пълните хора, да не правят нищо, да се обичат каквито са и тн. Явно и те са на същия хал. Да си пълен е не само грозно визуално, но е и много вредно от здравословна гледна точка. Такаче въобще не слушай тези които ти казват да си останеш такава и да се обичаш, ще видиш като отслабнеш как същите хора ще те мразят и завиждат.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 5616547cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   От авторката на статията:

Прочитайки коментарите, мога само да кажа, че някои ми бяха доста полезни и мотивиращи, други доста ме озадачиха, но в крайна сметка, уважавам мненията, които ми бяха дадени и от всичко си взимам по малко.

Не съм с кърпа на очите и се виждам как изглеждам, наясно съм, че съм дебела. Искам да се променя главно от здравословна гледна точка, понеже в момента здравословното ми състояние НЕ е едно от най - добрите, ала в същия момент мотивация или някой, който може да ме напътства и да ми подаде ръка няма. Трудно е на човек да се справи сам с нещо, което чувства, че му тежи на раменете. Не е невъзможно, просто е трудно.

Другото, което искам да кажа е, че съм и наясно ЗАЩО надебелявам и продължавам да го правя. За мен храната НЕ е "кеф". За мен храната НЕ е да ям за да се чувствам хубаво. За мен храната е начин да натъпча в себе си онова, което не мога да изкажа на глас.

Що се отнася до отслабване, нямам проблеми с това, с правилното хранене и приемайки всичко от което тялото ми се нуждае свалям доста бързо, но проблема е психически в мен.

Относно съветите за психолог, ходя вече от шест години. Различни специалисти, но този проблем с храненето или по-скоро емоционалното хранене за съжаление все още е закоренен дълбоко в мен и ми е нужно време да го отработя.

Не губя надежда, че нещата ще се променят за мен в по-добра посока и съм повече от мотивирана да променя нещата за себе си. По-добре късно, отколкото никога.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 23 дни
hash: c9fa6de641
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Докато мислите само за външния си вид никога няма да бъдете щастливи. Повечето слаби и "красиви" хора са напълно сдухани и не знаят какво да правят с даденостите си. Масово слабите жени са тотално и абсолютно НЕЩАСТНИ в личния си живот. Масово мъжете с атлетични тела са надъхани злобари и надменни. Като номер 10, чак ми стана жал за него. "Промених живота си"... е и щастлив ли си с постоянното броене на калории? Определено не звучиш така, звучиш като озлобен от всичките лишения. Като всички които познавам които са се вманиачили да следят килограмите си. А на номер 12 ще кажа че не пълните завиждат на слабите, а точно обратното. Свалилите с голям зор мразят и завиждат на пълните които си живеят живота с кеф. Като колежките на жена ми - как така само тя 'дебеланката' има щастливо семейство от целия колектив, а те слабите коя разведена, коя самотна... Да обаче докато те са в салона за антицелулитен масаж, а пък моите добре изглеждащи колеги във фитнеса с часове и накрая пак не могат да свалят мадама, ние с жена ми и детето сме заедно и си прекарваме добре сред природата или с близките си. Ценностната ви система куца! Не казвам че човек не трябва да се грижи за тялото си, напротив, но тази грижа трябва да е свързана със здравето и да не се превръща в мания и мода и да измества нормалните човешки ценности, защото иначе всичко се обръща срещу вас. И да, пак ще репликирам номер 10, дебелите хора Живеят Пълноценно колкото и да не искаш да признаеш. Казва ти го мъж на 35г който има щастливо семейство със закръглена жена. Хайде кажи й че животът й не е пълноценен при положение че сме здрави, имаме прекрасно момиченце, обичаме се и всичките ни близки са около нас... При теб едва ли е така, нищо че си се потрудил да отслабнеш...

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: c9fa6de641
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Да ви кажа винаги съм си падал по по-пухкавите. Жена ми беше с нормално телосложение когато се оженихме, но през годините доста се наля и сега е както се казва 'рубенсов' тип. Аз това си го очаквах виждайки майка й и повечето й роднини от женски пол, все пак гена си е ген. Ами да си призная след повече от 10години брак сега секса повече ме кефи. Поне при мен е така, но мисля че и при нея като вижда и усеща желанието ми. Кеф ми е като ръката ми се пълни където и да пипна, да плющи като я плесна и дупето да се друса в най-точния момент... И изобщо сексът с по-пълна много повече ме кефи. Мисля че и при доста други мъже е така обаче не си го признават. То и аз не си го казвам пред другите, тук го казвам защото сайта е анонимен. Преди време само с един колега се заговорихме за това, той сам повдигна темата и ми сподели че харесва да прави секс с дебеланки, по-възрастен от мен но напусна и от тогава с другите не съм коментирал. Ама като им виждам на някои жените и приятелките...

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 82081ab4b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Най-много обичам някой непознат да говори за ценностната ми система.
Именно защото искам да помогна, макар и с малко, казвам на авторката всичките тия неща в коментар номер 10. Може и да съм злобар, надменен и какъвто искаш ме наречи още, но все пак държа, че това човек да е с тегло в нормата, би го лишило от доста проблеми в бъдеще. И понеже така сме тръгнали да се нападаме, да те питам и теб нещо. Ти някога бил ли си дебел? Защото аз от там идвам и съм далеч все още от атлетично тяло, че да съм надменен, обаче знам какви проблеми ми докара наднорменото тегло. Проблеми с хормоните, с тестостерона, депресии, проблеми със ставите, кръста, колена и т. н. изключвам визуално как съм изглеждал и все още не изглеждам особено добре, но тия неща ги изключвам. Преддиабетно състояние, страх от общуване, или не точно страх, ама неувереност и куп други неща. Та ако и ти си над нормата и си бил там, окей, ще приемем, че различно ни е подействала дебелината, но ако не си бил там, коментарът ти е нерелевантен. Това, че жена ти или още 100 жени са щастливи дебеланки, че и здрави(да е жива и здрави ѝ желая на жена ти), не означава, че масово килограмите не се отразяват на останалите. Научно ги има описани тия неща, не си ги измислям аз. Нито пък искам да сдухвам авторката, даже и предложих помощ, и някакви решения, които не са "обичай се такава" и умри на.... еди колко си години, нещастна, дебела и болна, или щастлива, дебела и болна, както дойде.
Относно мен, в личния си живот не съм супер щастлив, но не съм и НЕЩАСТЕН(с главните буквички), нито злобея срещу някой, който не ме е нападнал безпричинно, например ;) И да, много по-щастлив съм, обаче, отколкото бях, когато ядях по 5-7 пъти на ден, че и си пийвах. Така че не съм нещастен, а много по-добре. И се надявам и още по-добре да стана. Относно калориите и вманиачаването, по-добре това, отколкото дебел и болен. Въпреки всичко аз не ги следя, понеже преди съм се опитвал и знам кое г/д колко калории е, тоест нямам нужда да ги броя. Знам кои храни са хубави, колко г/д е нормална порция, и си хапвам бая неща, не гладувам и свалям килограми бавно и здравословно.
Понякога този, който е рязък, казва ти директно нещата, макар и да не ти харесват, ти мисли доброто, за разлика от някой, който те "обгрижва" постоянно, не смее думичка на въпреки да ти каже и т. н. Пример, бабите, които много обичат внучето, обаче то 100 кила свиня в трети клас, но понеже баба много го обича, ще му направи мекички, пърженки със сиренце. Такава любов не е здравословна, буквално и преносно.
Авторке, с каквото и да е, бих помогнал, ако имаш желание ще пишеш. Ако не, ти желая успех да намериш баланса в живота си и да си здрава! Ако ти пречат килограмите, да ги махнеш, а ако можеш да си живееш добре с тях(не здравословно, но добре), да го направиш!

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: ddafc1145b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   За съжаление трябва червата да се изчистят първо, да се почне отслабване.. но това може в свободни дни да го пробваш, защото се ходи до тоалетната.

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 0661975cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Сега е лято и жега - идеален момент. Вземаш 1 седмица отпуска. Хващаш влак, пътнически примерно, в някаква посока с минимум 3 часа пътуване, а може и 4-5. Носиш си само вода. Жега, глад и пътуване - ще смъкнеш 1-2кг. Всеки ден така - имаш 5-6кг надолу. Естествено няма как за месец да махнеш 30кг, но е начало. Горещина глад води до хабене на резерви само за да се охлаждаш. Ако може и да не спиш предната нощ, още по-ефикасно. Стига да нямаш здравословни проблеми и да каталясаш.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: fa8750c8d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Това че някой е слаб не означава, че е здрав.
Познавам много слаби, които са болни.

И това че някой е едър, пълен, дебел не го прави задължително лаком. Просто е знак за лош метаболизъм.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 10 дни
hash: 82081ab4b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Разгледайте внимателно коментари 18 и 19. Те са нагледен пример за човешка тъпотия и необразованост.
Пак съм аз, "арогантният" от по-горните коментари.
Номер 18 обяснява нещо ефикасно, как да свалиш килограми като се изсереш, недоспиш и гладуваш на жегата. Чудесно е да ти падне кръвното в тия жеги и да припаднеш някъде от глад, за да "свалиш" 1-2 кг. Доста трайно, умно и изобщо смислено е човек да гладува, особено ако не е готов за това и си е хапвал яката по принцип. Научни доказателства има в нета, ама не от actualno или някъв подобен сайт, ми изследвания си, които би следвало да могат да се намерят, че недоспиването води до покачване на тегло. Тоест, спиш по-малко, имап повече време да ядеш, отделно ядеш по-калорични храни, по-гладен си и т. н. и т. н. Трябваше само да кажеш и вода да не се пие, че да се отслабне още 1 кило от обезводняване. Тъпотия след тъпотия.
Номер 19 е от любимците ми. Не значи, че някой като е слаб, е здрав. Да бе, както и не значи, че някой, който е дебел, е болен. Тая история ми напомня на пушачите с "дядо ми е пушил от 15 годишен и умре на 93, не е от цигарите". Ама това, че дядо му е 1 от 100 000 такива човека, и на останалите над 90 000 животът се е съкратил или е бил с много по-лошо качество, няма значение. Това са лялячи, тип "една лелка ми каза". Статистиките, проучваният и медицината говорят друго. Същото е и с дебелите хора.
Това, че един човек е едър, пълен, дебел, го прави че консумира повече, отколкото изразходва и нищо повече. Една малка част има проблеми с хормони, жлези и т. н. Останалите не.
Аз самият имам проблем с хормони, както съм споменал по-горе, което в момента не ми пречи да свалям и да тренирам. Същите глупости като номер 18 и 19, както и останалите по-горе съм го говорил. Също "не съм можел" да сваля и с глад е ставало. Да, с глад става, но защо да го правя, за да увисна само и после да си върна килограмите? Не, трябва да е начин на живот храненето, а вредните неща да са изключение.

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: 1d915b4059
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Проблемът при дебелите е хормонален и в следствие на това има лош метаболизъм.
Ако имаш проблем с хормони и тренираш си играеш с огъня! По-добре си оправи здравето първо.

Важното е не човек да е слаб, а да е здрав. Анорексичките като са слаби, здрави ли са?

От 19

 
  ...

...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 60b4b011aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Здравей. Това което при мен помогна е отказа от консумация на всичко вкусно. Ядеш достатъчно, без да гладуваш, но само чисти хрни. Аз спрях и местото. Сутрин пия чай с подсладител, на обяд плодове рано вечер салата със сирене и 2 яйца, 2 филии хлаб, късно вечер отново плод. Това е. При мен работи. Сваляш без глад. А, да, трябва и движение което да увеличаваш постепенно. Там всичко е добре дошло.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 0661975cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   20, сега остава да обясниш как може да яде по цял ден кюфтета и да отслабне. Не съм чувал в концлагерите да са се задържали дебелаци - защото видиш ли метаболизмът им бил особен и все дебелеели дори без да ядат.

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 82081ab4b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Не съм казвал подобно нещо, номер 23-ти :)
Може би имаш предвид 21-ви коментар.
Иначе можеш да ядеш кюфтета и да отслабваш - да. Стига да изяждаш по-малко калории, отколкото изразходваш. Ако имаш средно 2000 калории базов метаболизъм - т. е. за да живееш и функционираш с основните ти действия на организма, а ядеш кюфтета за 1900 калории дневно, в дългосрочен план ще свалиш килограми. Естествено, ако свалиш определен брой килограми, базовият ти метаболизъм ще е на по-ниски калории, примерно 1900, но пък ти ако ядеш 1800, пак ще свалиш дългосрочно. Друг е въпросът доколко е полезно(а то не е) да го правиш с кюфтета, но всеки си е по малко луд... :D
Къде ли е авторката, исках да ѝ помогна, както и на една, в една съседна тема. Ама си "изляха душите" и изчезнаха. Вероятно към хладилника...

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 4ddc4cca7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Да, те всички дебелеят от стрес или имат едър кокал :-) Не че са лакоми и мързеливи, не, проблемът винаги е извън тях :-)

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 7666edc2b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Коментар 25:

Нямаш правото да коментираш кой бил мързелив или лаком като не си на тяхно място.

То е ясно, че при такъв коментар от твоя страна сигурно имаш някакви комплекси да избиваш и си го изкарваш на другите.

Иди да се лекуваш.

Айде по-сериозно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker