Червени петна с люспички - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Червени петна с люспички
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 5710 пъти
Здравейте!

Надявам се някой да ми помогне! Така... преди около месец забелязах някакви червени петна с люспички по гърба и отидох при личния лекар. Той каза, че имам гъбички и ми изписа лечение. Също така ми каза, че те се размножават като една от люспичките се отлепи от петното и падне на друго място.

И така... няколко седмици по-късно те станаха ужасно много и не се лекуват! :( Може би личният лекар е сгрешил диагнозата! Вече не знам! Моля, който може да ми помогне да го направи като остави едно коментарче.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: ba5e1eee7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вероятно е екзема-посети дерматолог, а междувременно може да мажеш с памуче разтвор на калиев перманганат върху петната. Има и крем за екземи-Елидел. Но екземите трябва да се изследват, за да се изпише лечение-трябва да се разбере вида на причинителя и лекарството за него. Може да ти помогне и ихтиол-съдържа катран, който стои в основата на кремовете против екземи. Ако имаш котка или куче, екземата може да е причинена от тях-от алергия към животински косми.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 068980ed9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много ти е нисък имунитетът. Почвай да взимаш витамини, отиди на кожен лекар. (дерматолог), храни се здравословно и спи повечко. Тялото ти само трябва да се справи, мо си много слаба за това. Повече разходки на чист въздух - СПРИ ПУШЕНЕТО.
Успех

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1d8ab5fced
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Преди и аз имах такива петна. Да чукна на дърво не знам как изчезнаха, но сега нямам нито едно. Ту червеникави или светло - кафяви, ту стават много светли... почти бели. Лишеи, гъбички... все тая. Има един крем "Идеал" мисля, че се казваше, в една жълта кутийка и е евтин 2-3лв на всички аптеки, пробвай с него сутрин и вечер. Също така със слънчеви бани или солариум. Най - доброто е "лугата" има едно място в Бургас, викат му солниците. Отиваш и лягаш в това, то е вода и сол, но адски солено, не можеш да потънеш, стои мазно и червеникаво но е много полезно няколко процедури по 15-20 мин., но там се ходи лятото. Също лугата я продават и по аптеките в шишета от по един литър, затопляш я, потапяш някаква кърпа и си я слагаш на местата с тези петна. Това мога да ти кажа, но задължително отиди на дерматолог да те види! Дано се справиш и не е нещо сериозно! Поздрави

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2854803041
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   3. - момичето е диагностицирано - гъбички са и не са лишеи. Гъбичките се лекуват само със засилване на собствения имунитет - белите кръвни телца ги унищожават. Проблемът е, че са упорити - могат да разрушат бялата клетка отвътре.
Помага действително ваната с морска сол - най-добре от Мъртво море. Има и кремчета от Мъртво море. Никакви Идеали, здравета и глупости... Компресите с луга са многод добър варянт - кремовете не, защото само дават още хранителни вещества на гъбите.
Засилвайте си имунитета, не се лишавайте от витаминозна и силна храна през зимата, внимавайте какви сауни, басейни посещавате! Изварете бельото си и кърпите при 90 градуса.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: f4a7fc94a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравейте имам коте което има гъбички, пазя се и внимавам но снощи забелязах кръгли червени петна по шията си, сърбят ме и са в основата бели а по края червени, приличат на лишеи защото кожата е суха. Моля помогнете ми как да го излекуван преди приятелят ми да е изхвърлил котето?

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: bc44c3f5d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравейте! И аз имам червени кръгли петна по гърба. Ходих на дерматолог 2 пъти- сега и преди 2 години. Пише лизии в диагнозата? Сега не се мажа с нищо и след седмица съм отново на лекар, ще видя какво ще ми изпише. Но се притеснявам да не е е сериозно?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker