Mного съм комплексирана... искам да напълнея! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Mного съм комплексирана... искам да напълнея!
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 14658 пъти
Искам да надебелея!!! УЖАСНО МНОГО ИСКАМ!! НО НЕ МОГА!!! От малка съм такъв скелет, майка ми също-ЯВНО ПРОСТО Е ГЕН!! Ям много калорични храни, не се оставям гладна и пак и пак и пак съм си същата грозна и слаба клечка.

И аз искам момчетата да ме харесват примерно заради това че имам задник, хубави бедра но уви... честно ви казвам не мога вече, не знам до кога ще издържа... Особено като ви чета злобните и обидни коментари относно мършавите (в частност и аз) изкарвате така нещата, че сякаш трябва да ходя едва ли не да се самоубивам понеже не съм пищна, нямам форми и никой не би се възбудил от анорексичка като мен...

Ок харесвайте каквито жени искате, но наясно ли сте, че обидните епитети и коментарите ви нараняват и обиждат. Нали всички сме хора и искаме да бъдем обичани и ценени, защо трябва да се делим на дебели и слаби.

И искам да ви кажа, че има момичета, които са си слаби по природа, искат да напълнеят, но не могат. Слаботата не е само от диети и глад! А и на никого не съм виновна, че искал бил да отслабне, разбираш ли, но нямал воля за това и почва наред да обижда хората като мен.

Наистина от мненията ви съм много подтисната и комплексирана и тази мисъл е обсебила съзнанието ми... Факт е, че не се харесвам искам малко да наддам, но не съм тръгнала да обиждам закръглените хора и да ги наричам с разни епитети каквито вие наричате кльoщавите! Защо сте толкова негативно настроени към тях? Не ви ли писна да обиждате и да сипете злоба и жлъч върху хора, които нищо не са ви сторили?!

И пак казвам -ДРЪЖТЕ СЕ ДОСТОЙНО И ДЖЕНТЪЛМЕНСКИ! Никой няма право да обижда и накърнява достойнството на друг... Нека бъдем хора а не животни и да се изяждаме помежду си. А както е прието при такива, когато някой си излее това, което му е на душата би трябвало себеподобните му да го разберат и изслушат а не да търсят кусури и да съдят.
Лек ден от мен :)))И ако може някой да ме посъветва какво да направя че да заприличам на същество от женски пол!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8a2475860e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей аз съм момиче на 14 не знам как да ти помогна.. аз пък просто много искам да сваля 10 кг. еххх, ако можех да ти дам мойте излишни килограми!!! ;дд шега. ;))) но да оставим шегите на страни.. лично аз нямам нищо против нито към пълните нито към слабите.. разбирам те чудесно та и аз не искам хората да се обиждат по между си.. ама.. И сега знаиш ли кфо.. ако можеш иди на лекар и нали раскажи му за това.. и можеби ще даде някоя ефективна рецепта или хапчета за да качваш килограми.. и яш повече мазно и сладки най вече чипс.. и кола такива неща.. който садържат най много калории.. сутрин докато се сабудиш почни да ядеш сладко ли квото и да е яш колкото можеш.. вече също и така.. не тренирай много повече мързелувай.. пфф аз тка надебелявам с това което ти казвам.. но просто понякога ми омръзва от диетите и си хапвам.. а понякога имам голям апетит.. а аз бързо качвам килограми. охх късмет, мила дано има ефект.. но иди на лекар. ;)))

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 69a10622bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Смях в залата!!!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c56c1ee29e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   За жалост е ген. Пробвай с тренировки, натрупай малко мускулна маса, така ще изглеждаш по - пълна, защото от мазните храни само сланини ще направип, предполагам...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: dca7394c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм доста слаба на 21 години съм а съм 42 килограма и аз колкото и да ям не мога да напълнея никога и майка ми и баща ми са слаби и мисля 1е е от това

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b11f120c9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Виж, и аз съм много слаба, но вече не се комплексирам заради това. Като малка постоянно ми повтаряха да ям, че съм ужасно слаба - и това всеки срещнат. Беше ми писнало, много мразех такива изказвания, но понякога наистина е въпрос на ген, какво да направим. После като пораснах разбрах, че всъщност доста мъже ме харесват и то слаба, а някои направо са ми казвал - харесвам слаби жени. И вече когато ми кажат, че съм слаба им отговарям, че предпочитам да съм слаба отколкото дебела - по здравословно е, и че и така ме харесват. И да видиш как веднага млъкват. Защото повечето са дебели :) Така че не си внушавай, че си грозна заради това, че си слаба. Привлекателността не е само в точните пропорции и килограми, а и поведение, чар, самочувствие, стил и много други неща, знаеш го. Просто харесай себе си такава каквато си.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 745c291609
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мъжете не обичаме дебели жени, така че по-добре се откажи от тази си идея.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0c25d3058a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Яж и леж не се бъзикам мислиш, че ядеш много и калорични храни но ако си прекалено слаба не е така, няма ка да ядеш много и калорична храна и да си слаб. Ако искаш помощ пиши колко и какво ядеш колко се движиш.
А тези теми "искам да отслабна" и т. н. просто не ги чети, не можеш да им помогнеш смисълът да си натоварваш психиката и да си създаваш/увеличаваш комплексите вреди само и единствено на теб.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e8fd15fb04
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Хахах, да, права си, много обиди и злоба има навсякъде. Всеки си ма вкус, едни харесват слаби момичета, други пищни, трети направо- кльощави. Аз лично харесвам женски тела, които приличат на такива, е, това не значи, че трябва да имат излишни килограми, някои бъркат хубавите извивки и форми с закръглеността. Радвам се, че не си като някои момичета, които искат да са като ходещи дъски за гладене - в това според мен няма нищо секси, и все пак говоря за тези, които вследствие на диети и глад, на лишения целенасочено са станали такива, а ти не си от тях. Познавала съм такива момичета като теб, които чак след години са успявали да наддадат, но пак са доста слаби. Казваш, че майка ти е кльощава също, явно е ген.. Препоръчвам ти да поговориш с нея относно това ако не си все още. Според мен няма да е лошо и да се обърнете към диетолог, все пак той се занимава не само с хора, които искат да отслабнат, но ис такива, които са твърде слаби и искат да наддадат. Ето ти няколко съвета и все пак се обърни към специалист.
Първо, да се храниш здравословно, по няколко пъти на ден, с разнообразна, богата на витамини храна. Препоръчително е да се приемат достатъчно животински мазнини под формата на месо и млечни продукти, яйца, да се консумират продукти със захар и сладки плодове като грозде, които обикновено ограничаваме при хората с излишни килограми. В умерено количество може да се консумират и различни пасти, торти и др. Препоръчват се и т. нар. апетитовъзбуждащи храни – месни бульони, хайвери, салати, предястия с подправки – черен пипер, бахар, индийско орехче и др. Аперитивите също се препоръчват. И разбира се, теглото трябва да се следи 1-2 пъти седмично.

Adora

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ea28a99b4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

9.   Яж повече шоколад и ядки.
~~~Приказната кралица~~~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c56c1ee29e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Дюнери и чийзбургери... ама Що пък ти е да угаждаш на някой? Я си се харесвай, тия дето ги приказват, че не харесват дебели жени, и този който ти бута самочувствието да си... ***

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f474242e42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз, съм на 32 години и до преди 3 години, бях 45 кг, а преди това цял живот 42кг. Какво ли не правих за да напълнея! Е, не ставаше... Хич не се харесвах имного завиждах на по едрите жени и тн.. Сега обаче, станах за 2 години 57кг!! Не, че го направих умишлено.. предлагам на всички момичета, които искат да напалнеят- да ходят на фитнес.. може да помогне малко, но единственото решение, според мен е сгодините-всеки напълнява. Особенно, ако се храните и добре :)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4170a54cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мила тренирай така мусколите ти ще станат по големи и ще се оформят иначе си хапвай каквото искаш и не се вълнувай от мнението на другите я гледай моделите по телевизията да не би да са много пълни случайно? Не но те спазват диети броят калорий за да са такива несмеят дя ядът пържени и други изкушаващи храни и виш харесвани са от хората не са останали нито без мъже нито без деца сеьмьеиство приятели любовници и др. Фатката е друга те се харесват със самочувствие сагласят си излизат с приятели харесват се такива каквито са и за тях не е важно мнението на другите самочувствието им е да такава степен че са харесвани и уважавани от всички! А и под думата самочувствие нямам предвид да се надуваш а просто да не позволяваш да те тъпчат те като ти кажат много си слаба ти им кажи аз така си се харесвам и сис си чувстваш чнага дабре в тялото си но гледай не само да им го кажеш а и да го почустваш от вътре! Айде успех ;)

*Лена*

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7436aafba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Такааа... аз имам същият проблем и съм на 29 г. По ген съм си слаба. Имам много добър метаболизъм. При мен това--"яж мазно, шоколад, много и лежене" не важи. Аз си ям според мен нормално.. според другите много. Не знам как около мен ядят 2 пъти по малко и надебеляват. Не мога да си представя да се лиша от нещо да не ям. При всеки е различно. Но вече си се харесвам така и наистина и другите ме харесват. От фитнеса се качват килограми и се оформят ръцете и краката, обаче трябва да се направи специална програма и хранителна и тренировъчна. Лошото е че като се спрат тренировките и ефектът спада много бързо. Според мен не слушай хората да ядеш мазно, бургери и такива глупости - това действа при тях, но при теб няма да подейства. Не си заталчвай тялото с такива боклуци. Просто се успокой и приеми че това си си ти. Запиши се на курсове за манекени. Разбирам как се чувстваш като ти кажат "уфф колко си слаба, да вземеш да качиш малко"... обаче е факт че е трудно, дори невъзможно такива като нас да качат килограми. За съжаление хората наистина са злобни и знаят че ни засягат по този начин и затова го правят. Хапвай мед с ядки, банани, чисто месо телешко, салати. По-добре да ядеш здравословно. Яж си това което ти се яде, и най-важното - приеми себе си че това си ти.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 31d70cc393
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Здравей аз съм момиче на 13 и съм същата тежа 39 кг. и съм висока 157.. ами ти на колко си колко тежиш и колко си висока

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 89daca210a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Разни хора, разни идеали! Приеми се такава каквато си, има мъже, който обичат закръглени, други едри, трети пък харесват, нормални... Аз както и много други който познавам, харесваме клечави като теб :))) От както се помня все по такива залитам, приятелите ми даже до ден днешен ме базикат, случаийно да не си взимам жените, от магазин за килограм :Д....
Имай на предвит, че ако в момента си в пубертета, телосложението мойе и да ти се промени ди към 20-тата ти годишнина!

Аз примерно, още от малак си бях пухкав така да се каже, в 7 клас ти беше по лесно да ме прескочиш от колкото да ме заобиколиш :Д:Д:Д Но с течение на времето изляох от пубертета и се оформих! Не свалих килограми, напротив качих, Но за сметка на това много се издължих и вече имам нормално телосложение за български мъж :Д :) Е няма да се шашкаш, каквото такова, то си е до ген! Който те харесва, ще те харесва такава каквато си, ако не пътища много улици широки, да става и да заминава. :))))))))

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7c44857f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Не ти трябва да дебелееш, харесвай се такава каквато си. За всеки влак си има пътници, това го разбрах от личен опит. Цял живот са ме обиждали колко съм кльощава, мършава и. т. н.
Много често са ме спирали по улицата да ме питат:
- "Щеките с обувките ли се продават? ", още помня всички обиди. Когато облечех дрехи, те стояха по мен сякаш на закачалка. За да надебелея пиех боза, ядях баклави, толумбички, всички видове торти... но уви никога не успях. Минаха няколко години и грозното пате се превърна в красив лебед... тогава всички които ме обиждаха, започнаха да се навъртат около мен. Искам да кажа, че всичко идва с времето си, сега пък искам да отслабна и отново да бъда щека, защото се появи друг проблем - След приемане на лекарства, качих 15 кг.
Затова хората казват, че оценяваме нещата, едва когато ги загубим...
Постоянно се оплаквах на родителите си, че съм мършава, днес те отново ме питат : - Сега когато си вече дебела харесваш ли се, най-накрая....

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3739706944
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Аз съм момче на 13 години и тежа 53 кг а съм висок 168. Би трябвало да тежа към 60-65 кг. Имам един приятел на същите години и височина ама той е 58 кг. Само че, при него той има тежки кости. Много е слаб но костите му тежът много. А при мен:Много съм заформен. Имам дебели и мускулисти раце, широк гръб и мн развити рамена, изглеждам дебел защото съм с леки кости. И нося прилепнали фанелки, а пък приятелят ми се комплексира от това че е слаб и постоянно ме пита как да стане като мен. Според мен трябва да стане 65 кг щом е с тежки кости за да е като мен!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2caac4c03a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Влез в сайтове за фитнесчии и започвай с правилните храни и тренировки. Първият месец може да е малко насила, но после става необходимост и удовлетворение.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6e48c60ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Здравей аз също съм супер слаба 158 съм и килограмите са ми 38 трябват ми най-много 10 килограма за да съм добре всички ми викат клечка и скелет а за това че съм и много висока и тънка ми викат щраус не се тъпчи с вредни храни и не преяждай яж в нормални количества и колкото ти се яде спортувай за да направиш мускули ще изглеждаш добре и без натрупани мазнини яж нормално и ще пълнееш полека полека наблягай на тестените продукти и млечните също тези които са с повече мазнина сега съм 158 и съм 42 като спазвам тези указания и успех с напълняването

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: b6f48694ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Здравей! Разбирам всичко. :)Аз съм на 12 години, казвам се Моника :) Аз съм по зле от теб, повярвай ми! Майка ми е много красива, но е доста пълничка, все пак не я виня... с възрастта... Както и да е баща ми също е красив, със сини очи(а аз съм с кафяви ;( ). Но двамата в комбинация... Блях!
5 клас съм и не мога да издържам самотата...
Всички момичета са слаби и красиви и момчетата обръщат внимание само на тях... Падам си по едно, но и той харесва една слаба кокетка... Аз се преместих там преди година, затова вече никой не може да ме убеди, че е защото съм нова. Аз съм умна, имам добри оценки, което още повече ги отблъсква! И за отблъскването :
Аз съм много висока, но не съм типичната клечка и заради това се виня всеки ден, но не мога да отслабна ;
Имам ужасен нос! И не е типичният грозен "тип чушка", а имам много широки ноздри;
Очите ми са раздалечени, но това е може би единственото нещо което сравнително харесвам;
И ужаса на ужасите :
Мн дебели бузи! Мама и слаба е била с тях, но е била сладка...
Един ден, гледах документалния филм "Тайната".
Този филм ме промени. Мисли повече за това което искаш!
И то ще дойде при теб! (Впрочем това не са измишльотини, всяка мисъл излъчва енергия)Гледай го! Спазих това което се обясняваше! Намерих си приятелка! И момчето което харесвам ми обърна внимание, сега сме friends , но се надявам да стигнем на по високо ниво :) Едно важно нещо!
Не се тъпчи излишно! Хората си мечтаят да отслабнат, а ти? -Да надебелееш? Това тъпкане е вредно, ти си родена с такъв стомах! Ако продължаваш така може да умреш! Забрави за пакетираните храни! Яж зеленчуци, плодове. Нужни са ти витамини! Мазнините не са нужни в толкова голямо количество! Аз все още се мъча да отслабна, аз познавам момиче високо колкото мен, 48кг, а е клечка, а аз съм 53 и съм като горила, но вече не ми пука за мнението на другите, живея в голям град, и хич не ме интересува дали пубертети като мен, ще говорят зад гърба ми! Усмивката е магнит! От мен да знаеш! И ако си по-голяма от мен си сложи малко спирала, ще бъдеш като кукла повярвай! Направи си нова прическа! Отиди на дълъг шопинг, с нови дрешки, и им разбий визиономийката с новия готин имидж! (Не прекалявай с грима, не бъди кифла)
Намери си талант или хоби, аз си намерих, пеене и рисуване :) (баща ми е оперен певец, а сестра му художник) Впечатлявай хората около себе си! Ти си уникална, както и да изглеждаш!

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: abf0c4183a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Абе защо на всички слаби хора тук им препоръчват да се тъпчат с пици и хамбургери??? За да се разболеят по-бързо ли? Абе тази храна си е жива отрова, не разбрахте ли най-сетне!!!

Не с тъпчене като свиня се напълнява. А с правилно хранене.

Аз бях слаб години наред. Викаха ми Освиенцима, Щиглец и какви ли не обидни епитети в училище. После не можах да си намеря и приятелка, пак заради това. Минаха се доста години, докато разбера, че причината е била в храната -- хранех се с улична храна - банички, пици, каквото ми попадне. Оказа се, че в тези храни има огромно количество глутен. Какво е глутен ли? Ами питайте Google -- едно нещо, което се съдържа в бялото брашно и действа на имунната система. При някои се проявява като диабет, при други - като рак, при трети - като алергия в тънките черва. При тези хора се възпаляват тънките черва и храната вече не се усвоява -- загиват тънките власинки - вилите, които изсмукват полезните вещества и мазнините. В резултат -- колкото повече се тъпчеш с хамбургери и пици, толкова по-малко се усвоява храната. Ха честито! Ходи си цял живот като скелет и се тъпчи с боклуци.

Изхвърлих всички бели брашна от живота си, банички, вафли, хляб, кифли, кроасани... Вместо това - картофи, ориз, плодове, зеленчуци. Нужни бяха 8 месеца, докато започнат да се възстановяват тънките черва от този постоянен террор, на който съм ги подлагал с пици и банички.

И о чудо!

Започнах да качвам килограми, въпреки че не ям повече от преди. Но сега ям умерено, комбинирам храните правилно, правя си сокове от плодове и зеленчуци. И най-важното - вече не чувствам умора и слабост.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 96378a3483
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Номер 22 е абсолютно прав. Вече не останаха неща за казване.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f9afc22b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Ами майка ми и баща ми са с нормално тегло даже майка ми е така малко дебела. Явно при мен не е ген. Доста се притеснявам на 13 съм и тежа само 39 килограма но сам слаба нито гърди нито дупе нищо. Много ви моля някой да ми каже как мога да надебелея с 10 кила.

 
  ...
преди: 10 години, 12 дни
hash: 67d6231dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Тея дето ти се подиграват, са злобни и ти завиждат. Защото си слаба а те сигурно са отпуснати и увиснали с целулити и бричове.. Просто ти завиждат и злобеят. Трябва да си слаба, но не прекалено скелетеста. Има огромнааа разлика между тренираща стегната слаба жена.... И... клиощава, грозно слаба отпусната жена.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e51c49be55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Здравей, аз съм същото високо клечесто момиче и имах същия проблем. Ям мноооого сладко и други вредни неща правя си среднощни закусни и какво нищо. НО, започнах да се храня като хората, СУТРИН винаги се храни, много е е важно (не знам защо). Обед, яж, но не сладки. Преждевременно хапвай, дръж в чантата си плодове и нещо което ти харесва там(не сладко). Вечеря и отново яж, колкото поискаш, чак след това можеш да си позволиш до 3 сладки нещица ( 1, 2)... И Най- ВАЖНОТО движи се.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5dc1ff55d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Да ти споделя, ч е аз като мъж харесвам, фини и стройни жени, не толупи, и търкалящи се топки..
За това не се плаши толкова, пример Никол станкулова е като скелет, но това не е пречи никак да изглежда доста прилично, и даже ми допада, за сравнение с някое свинче, но да ако качиш 10 кила ще станеш, още по хубава...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d80f79ece2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   мъжката семенна течност е много калорична, дори в малки количества

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7ed7fe4e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Здравейте аз съм на 22 а съм само 38 килограма моля ви помогнете... опитах със всякакви диети и витамини но нищо не помага напротив вместо да надебелея аз отслабвам моля ви помогнете ми станала съм скелет на батерии

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9b4c3907c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Да и аз искам да напълнея! Но немога!!! Дайте ми съвет какво да ям за да напълнея!!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker