Етикет "пикла"... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Етикет "пикла"...
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 4433 пъти
Еми откъде да започна? Може би оттам, че матката ми ми притиска пикочния мехур и не мога да се сдържам много-много. Има ли оправия, не знам, ама е гадно.

Скоро имам среща с едно много готино момче и не знам като постоянно ми се п. и. к. а. е какво да правя. Момчето ще остане с лошо впечатление за мен. Не искам да не се срещам с него поради тази причина. Предният път имахме среща в 2 на обяд. Бяхме заедно до 8 вечерта. Той нито един път не посети тоалетната, за сметка на това аз бях поне 5 пъти. След тази среща повече не ме е търсил. А преди това бяхме много задружни.

Започвам да се замислям за памперси за възрастни, ама ще ме е срам да ги купя, пък и ще се виждат. Смисъл ще си личи. Оф, ами с етикета "п. и. к. л. а "какво да правя? Нищо не мога да им кажа, защото съм си такава и с право ме обиждат.

Това момче още не е разбрало за този етикет, но скоро и това ще стане. Искам да потъна в земята от срам. Ако не бях жена, нямаше да имам матка, пикочния ми мехур щеше да е с нормални размери и нямаше да изпитам този срам. Подкрепям с две ръце темата "Най-голямата проклетия е да се родиш жена".

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: dd8c5337c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Ееее, недей така :) Струва ли си за това нещо да проваляш срещи с момчета. :*
Лично при мен има някои дни, в които докато съм навън "не се сещам " да отида до тоалетната, тоест става рядко. Но ходенето по малка нужда зависи и от това какви течности и в какви количества ги приемаш. Естествено, че ако поемаш необходимото количество вода на ден (1-2 литра) ще посещаваш по-честичко двете нули :). От мен да знаеш- приема на кафе също може да е причина за честото ходене. В такива дни, когато съм пила и вода и няколко кафета, посещавам тоалетната често.
Не се притеснявай толкова. Просто, когато излизаш, старай се да не се "наливаш" с течности. Така няма да имаш изброения проблем. Пък и от 2 до 8 си е доста време, не може да не посетиш тоалетната.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f06e77d30b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   На мен ако ми се напикаеш в скута, даже ще ми стане готино - нещо като да ме удостоиш с топлината си! Друг е въпроса как ще перем после...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 938e17cd2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Отиди на лекар. Купи си от аптеката едно уредче и си прави упражнения на пелвиса.
Отивай на фитес, за да си направиш и мускули на корема, които да ти държат органите в правилно положение.
Иначе, жените по принцип си ходим по-често на тоалетна, мъжете това го знаят.
Аз пия и много и от 14 ч. до 20 ч ще съм ходила и аз 5 пъти на тоалетна

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 340e145d86
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Мислех, че съм единствената, не съм ходила на лекар, но пикая като слон през няма и 15-20 мин. , едвам се сдържам когато съм до магазина или пък на вън със сина ми.
Майка ми постоянно ми мърмори да ходя да се проверя за диабет, но аз съм неосигурена и все не мога да се навия кога и как да отида.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f3e12b69e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Възползвам се, че кометарат ти е от преди 1 месец ( ако беше от повече нямаше да пиша ), но имам някаква надежда, че може би евентуално ще прочетеш това съобщение.
Виж, някога мислила ли си за лекарства? Консултирала ли си с лекарите? Говорила ли си с ваште?
Изобщо виж какво трябва да се направи... Може би трябва някаква операция, знам ли....
Всичко трябва да се консултира и да се знае. Щом казваш матката значи е сериозно, но пък....

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c5a77bc1d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Автор:Не, не съм мислила за лекарства. Лекарите виката, че е нормално и че нищо не могат да направят. Те не са го казали директно само се усмихнаха и казаха, че всичко ми е наред. Баба каза, че "това са женските мъки". Мен повече ме интересува мнението на хората. Дали ще си помислят нещо лошо за мен. Днес например имах изпит и преди него отидох до тоалетна и момчето, което харесвам ме видя и ме погледна странно. Не искам той да е с друга и да помисли, че съм еди-каква си. Много го обичам и искам да съм с него. Но той не ме обича, което е друга тема.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f9885dd254
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Ако общуваш с хора, които броят по колко пъти ходиш до тоалетната проблемът е в теб.
Но според мен не общуваш с такива и има някаква друга причина защо не ти върви с мъжете, но пък явно е далеч по-лесно да се оправдаеш с това, че ходиш до тоалетната.

Щом смяташ, че в това е проблемът казвай, че имаш проблеми с бъбреците, само някой много коравосърдечен човек би те съдил, ако му кажеш така. Но според мен проблемът ти не е в това.

Когато ходиш до тоалетната дори и да те гледат странно е най-малко, защото броят или си представят какво правиш там

А, ако действително смяташ, че имаш здравословен проблем отиди в в частна клиника и се консултирай с някой платен лекар, защото действително тези, които работят държавно гледат да не дават направления или просто те разболяват, за да вземат повече пари, като стане сериозно.

Но това, че още не си отишла и не си мислила за лекарства ми подсказва, че проблемът с уринирането или не е на физическа основа или не е проблемът.

Gia

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 829120fa44
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Искате ли да си направим клуб на пикльовците? Ако има желаещи кажете. ;)

Кумчо Вълчо

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: dfbca6ae93
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Дано не си започнала да се лекуваш, защото най-вероятно нищо ти няма. Още повече, че и лекар ти го е казал. Просто се е загнездила тази мания в главата ти. Почти всички жени ходят по-често до тоалетна. За 6 часа и аз бих се изпикал няколко пъти, а не мисли, че и на твоя приятел не му се е ходело. Това, че не те търси 100% изобщо не е свързано с честите ти забежки до двете нули. Аз почти не съм бил с жена, която да не е имала този “проблем”, даже някои се само иронизират и сами си слагат на майтап етикета “пикла”. И никога не съм го приемал за проблем, че дамата с която съм излязъл отива да пикае. По-скоро не мога да разбера някои, които изключително много се притесняват и не смеят да споменат думата тоалетна. Моя близка например, от прекалена превзетост и суета и е изключително трудно да отиде до тоалетна в компания и на обществено място. Като, че ли много ще се изложи, показвайки на хората около нея, че ползва тоалетна. Накрая колкото и да се старае да се прикрива и да изглежда, че и няма нищо, от един километър и личи, че и се пикае, рискувайки да се изложи още повече.
Така, че споко. Действай си естествено. Следващия път, като пак тръгнеш към тоалетната, направо му кажи, “Ох, голяма пикла съм” – хем ще изглежда забавно, хем и ти ще се избавиш от тази натрапчива мисъл. Имай предвид, че мъжете се задушават от прекалено стегнатите и педантични обноски.
:-)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0204dc090d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А как установи, че матката ти притиска мехура?
И си раждала, така ли?
А количеството какво е?
Защото и аз имам чести позиви за уриниране, а проблема не се открива...

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5812e2ea51
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Автор: С ехограф. Не, не съм раждала. Количеството е съвсем малко.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 728da72720
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   И аз имам непрекъснати позиви за уриниране. Родих преди година и половина, но ги имах и от преди. Появи ми се за първи път през 2007 и така беше около 10 дена пълен ужас. Изчезна. След това периодично ми се появяваше, но пак изчезваше. Имам чувството, че сама си ги предизвиквам. Като си помисля за това и почва неудържимо да ми се пикае. Стигало се е дотам, че не мога да гледам филми и реклами заради водата, която с епоказва например. След време пробл;емът се тушира и пак започва. Особемно в студено и влажно време.
Това ме изважда от равновесие. Нощем пак пикая.
Днес съм пикала на всеки час и то, защото се стискам. Иначе бих седяла в тоалетната непрекъснато.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 89e1b653d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   И аз съм така, но никога не съм си мислила, че някой може да ми се смее. Аз ходя да пишкам на около час. Беше проблемно само когато имах мъчителна кашлица и изпусках по няколко капки. Тогава отидох на лекар и докторът ми изписа ИНКОНТАН, или нещо подобно, което помага. А освен притискането от матката, причината може да са диуретични храни, като овесени ядки например, или чай от коприва. Според мен имаш комплекс и си внушаваш, че хората ти се подиграват.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker