Свръх болезнен цикъл - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Свръх болезнен цикъл
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 35322 пъти
Имам свъх полезнена менструация всеки път-непоносимо е. Аз съм човек, който не пие и не взима никакви лекарства. Но, когато ми дойде направо умирам. Отскоро започнах да пия хапчета и взимам по 3 тъй като не помагат. Освен това имам чувството, че вдигам температура, една гореща вълна ме облива и се изпотявам, сякаш ще припадна-това още преди да ми дойде. Освен това не мога да ям 1-2 дена първите от цикъла. Освен това повръщам. А също се усещам пресъхнала отвътре цялата и устни и всичко, но организма ми отказва да поема течности. Всеки път като ми идва мисля за самоубийство. И всеки път казвам край-това е-този път ще умра от болката.

Проблемът ми е докато тръгне, после вече се търпи.
Всъщност се питах дали не е така, защото съм девствена и съм на 22г. Възможно ли е да е от това. Не ходя на гинеколог по същата причина, защото знаете като си девствена и какво се случва.
Вие как се справяте с този кошмар? Имам чувството, че моят е най-болезненият. Направо е ужас!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1f991a1f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имаш инфекция... дано е само това, а не трипер, сифилис или друго...
По принцип болезнен цикъл = инфекция.
Отиди на лекар, не е нормално да те боли толкова.
Съвет: Изсипи си едно пакетче нимезил в устата на дозички и смучи под езика... до 10 мин ще ти мине

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: af6d00f2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   При мен също е толкова болезнено, но единственото, което ми остава да правя е да пия обезболяващи и да спя... Сега поне мога да си позволя, когато ми дойде да си стоя в къщи, тъй като не работя... но после... не знам какво ще правя.
А относно гинеколога.. Аз ходех, дори когато бях девствена. Когато имаш притеснения-ходи, не отлагай само заради това. При влизането ще те попита водиш ли полов живот :) От там нататък си преценява как ще протече посещението при него.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 13a9ede410
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

3.   Номер 1 девствена е и има трипер и сифилис? !!! Не ми се вярва.. Преди години и аз имах много болезнена менструация и проблема се оказа малка киста на яйчника. Толкова ме болеше, че съм седяла свита на топка с часове и не мога да помръдна. Пиех аулини и течни аналгини-нищо не помагаше! Много ти съчувствам! Рабира се, ще те посъветвам да отидеш на лекар. Много е безотговорно на 22 години да не си направила поне профилактичен преглед с видеозон на матката и яйчниците! Колко девствени са видяли гинеколозите и ако се притесняваш, че ще те отворят-спокоино мила, няма да те обезчестят:D

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9813a94438
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най-хубаво е да се прегледаш, но да- това, че си девствена и че не си раждала влияе на болезнеността на цикъла. Аз имах същия проблем, но не беше чак така. Отиди на лекар да провери дали всичко е наред(да няма киста или друг проблем), щом си девствена ще те огледат на видеозон, няма да боли или да е неприятно. Иначе на мен ми предписаха някакво лекарство на билкова основа, нямаше странични ефекти, пих го 3 месеца и нещата се пооправиха. Ние тук можем само да гадаем няма как да минеш без чичо доктор.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0439bac011
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Пий за обезболяване хапчета, които съдържат ибупрофен, ама преди да те заболи още, или още по-силните, но и вредни - тези с нимезулид и прочети в интернет за първична дисменорея, мисля, че страдаш от това. Това е болезнен цикъл, при който просто произвеждаш по-голямо количество от едни вещества.
Все пак ходи и на гинеколог и кажи да те погледне на ехограф и толкова, за да се успокоиш.
Аз сега пия ензима бромелин, защото твърдят, че може да влияе на болезнения цикъл - жените в африка не страдали от дисменорея, защото според тях яли много ананас, в който се съдържа този ензим. Много момичета страдат от свръх болезнена менструация, много мои приятелки са така, а и по форумите има много изписано.
Познатата болка - много силна с причерняване, изтощение, повръщане, разстройство - пий по-отрано обезболяващо.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 438d9afad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   И аз имам същият проблем от както ми е дошло, моята гинеколожка ми изписа дуфастон, обикновено лекарство е( хормонално), което замества хормона който ми липсва за да става отделянето по лесно... на два пъти го пих 1 седмица по 1 хапче на ден след като ти свърши, следващия път като ти свърши 5 дена сутрин обед и вечер, и все пак се консултираи с лекарката си. Последните пъти не ме боля изобщо, но сега пак имах като преди болките припадаците.. сега чакам да видя дали ще ме боли, ако да почвам пак дуфастона. Дано сам била достатъчно изчерпателна и съм помогнала.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5465e53320
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз също имам много болезнен цикъл и вземам обезболяващи Паракофдал - само 1 хапче на ден!!! помага до 30тата минута и действа цял ден. На мен много ми помага, а съм пробвала какво ли не... на почти 15 години съм

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7993bff698
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   И Моита менстроация е страшно болезнена! Вие как работите по това време???

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5f036815e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Имах приятелка с много болезнен цикъл... всеки път я мъчеше страшно, не излизаше от тях... Оказа се че има малка киста, която след време обаче беше доста порастнала и за малко да се стигне до операция... иди на лекар веднага, ако разбереш навреме, няма страшно :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 95bb3d25e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей! Аз съм на 17 и допреди време имах подобен проблем. Откакто имам цикъл (т. е. от около 12 годишна) изпитвах непоносими болки всеки път, цикълът ми продължаваше по 10-12 дни и сменях по 2 пакета превръзки на ден, представяш ли си! Реших обаче, че това положение се не трае, както се казва, и посетих хомеопат. Жената ме прати на гинеколог, където само погледнаха вътрешните ми органи (слава Богу всичко ми беше наред). С изследванията в ръка отидох обратно при хомеопатичката, която ми предписа едни малки сладки топченца (така изглеждат хомеопатичните лекарства) и благодарение на тях сега цикълът ми си е съвсем редовен и въобще не е болезнен, тече ми нормално 3 дни, на четвъртия спира, и се чувствам супер! :)
Мога обаче да ти дам няколко съвета (хомеопат и гинеколог, естествено влизат в графата задължителни):
1. Каза, че не обичаш да пиеш хапчета, но "Саридон" (без да правя реклама), на мене поне ми действа когато все пак изпитам някаква болка. Той е доста силно лекарствено средство.
2. Вземи топъл душ и пийни топъл чай, сега - зимно време, е идеално за затопляне
3. Хапвай леки храни - никакъв алкохол, пържено, тестено - така освен от газове и киселини можеш да се отървеш и от излишни мазнинки! :)
4. За сметка на това пък можеш да хапваш плодове, зеленчуци и супички на корем! Облекчават болките и спазмите, заради витамини, които съдържат (поне първите две :))
5. Разбира се, не вдигай нищо тежко, дори само да вземеш бебенцето на сестра ти, да речем. Колкото по-тежко нещо държиш, толкова по-силно става течението.
6. Пробвай със сребърно цариче - това е билка, която знам, че облекчава болките по това време на месеца. Също и чай от маточина много помага, аз в началото много пиех.
Ами това е от мен, не се сещам какви други съвети да ти дам, надявам се да съм била полезна. :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7993bff698
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Е кистата дори да е малка пак трябва операция нали?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 933f91ca3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не те плаша, но се провери за миома или ерозия. Иди на лекар. Ерозията се оправя с лазер и никак не е болезнено. При мен така се оправиха нещата.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 41efca9d6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   И на мен ми е така просто имам чуството, че ще умра от болка!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7993bff698
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Номер 12 а само с видеозон може ли да се направи пълен преглед, и да се разбере дали имам миома, киста, ерозия защото и аз съм девствена а съм на 25, и още не съм посещавала гинеколог... Възможно ли е болезниния цикал да е от това???

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2b45a69c47
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   На 22 години съм и аз съм по същия начин - първият ден адски болки. Обикновено пия един Аулин и лежа свита на кълбо, докато ми мине. Личната лекарка ми каза, че и тя като момиче имала много силни болки по време на менстурация, дори припадала. Но след като родила проблемът изчезнал. Нека някоя майка потвърди, защото за момента не мога да коментирам :) А гинекологът нищо не ми каза по въпроса, само ме прегледа на видеозон, каза че било уж всичко нормално и това е. Нито някакви хапчета ми препоръча, нито нищо.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: fdbdb60e4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Аз съм на 25г, и ми е много болезнен цикълът също. Тренирам, но по време на цикъл е абсурд. Ограничени са ми движенията отвсякъде... Ужасно е! Някой може ли да не посъветва нещо?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 17e1e0f246
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Пии сок от НОНИ, той е на 80 % от действието на морфина - личен опит. :) Струва около 19 лева и мисля, че имаше на MEDICURA :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4f7aa0e15a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Аз имам болезнен цикъл и аз си мисля всеки път, че ще умра от болка. Влизала съм в болница. Болката е толкова силна, че имам чувството, че ми вадят вътрешностите и ги връщат обратно. Така крещя и се превивам от болка все едно демон се е вселил в мен и ако живеех в средновековието със сигурност щяха да ме обявят за вещица и да ме изгорят на кладата. Имам кисти и не правя секс. Но откакто започнах да използвам обезболяващото индометацин се родих. Започва да действа след половин час и държи 12 часа без болка. И вече спя спокойно :). Кофти е, че са анални свещички и трябва да лежа поне 2 часа преди да стана. Иначе какви ли не обезболяващи не бях пробвала преди това и с някой даже ми ставаше по-зле, защото ми разяждаха стомаха.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3088b501a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   С индометацина се привиква. Използвах го около 2 години, след което спря да действа. В момента съм на аулин и нимезил, но това "друсане" с хапчета всеки път ме убива.

Така съм вече 18 години. Единственото решение бе с противозачатъчни, но почнах да имам много странични ефекти и се наложи да ги спра. Ходила съм на какви ли не лекари, а резултат никакъв.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b53c716226
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   От това, което чета тук, имам чувството, че се намирам в някакъв сайт за реклами на болкоуспокояващи... Явно на всяка й действа различно лекарство, знам ли.
На мен лично почти нищо не ми действа - болките ми са непоносими, леко е да се каже...
Помага ми единствено и то за кратко топлия душ в областта на корема - пускам почти гореща вода да облива мястото и така усещам едно временно облекчение... иначе е нетърпима болката...

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 514568d83f
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

22.   И аз бях така, няколко пъти съм изкарвала акъла на хората. Един път бяхме някъде с баща ми и човекът беше се побъркал защото ми причерня на улицата, а бяхме на другия край на града. Как ме е прибрал вкъщи, не помня. Не бяхме с кола, а с някакъв транспорт. Сега се чудя, че не сме взели такси. Както и да е. Много добре ми е познато това чувство и сигурно и до сега щях да съм така ако на 16 не ми откриха киста и проблем с хормоните. Почнах лечение и сега съм много по-добре. Е, пак ми е замаяно, пак ми пада кръвното, ама няма нищо общо с онзи ужас, с кръвоизливите и с нетърпимата болка. Така, че върви при личната и я помоли да ти пуснат хормонално изследване. За него няма значение девствена ли си или не. Просто ще ти вземат малко кръв и ще ти видят нивата на различните хормони. И ако е това, нещата се оправят с хапчета.
Няма нужда да търпиш тая нечовешка болка.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a285dc5ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Здравей, аз съм на 17 години, не съм девствена и имам адски болезнен цикъл. Когато прочетох това, което си написала все едно бях аз... Чувствам се по същият начин, но само първите 3 дни от менструацията. Ходих на лекар, тъй като имах някакви съмнения да нямам кисти на яйчниците или някакви подобни болести. Отидох на гинеколог , прегледаха ме на ехограф и установиха, че нямам никакви проблеми. Лекарката ме попита дали водя полов живот казах и да, а тя ми каза да пия противозачатачни, за са не усещам болка, но се страхувам един ден това пиене да не попречи на моята бременност... каза ми, също така че болката, която изпивам е със силата на контракции на бременна жена... Примирих се с тази гадна болка, когато ми дойде всеки път аз също помислям за самоубийство.. какви ли не хапчета съм пила никаква полза....

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 514568d83f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Много ми е познато. На 15-16 години направо припадах от болка, съвсем сериозно! Оказа се, че има хормонални проблеми и кистелозни яйчници. Няма никакво значение дали си девствена или не. При мен и двете ги лекуват с хапчета. Така, че иди на лекар, това, че си девствена няма значение, защото ще те гледат само на видеозон и ще те пратят на кръв заради хормоните. И ако се окаже, че проблемът е подобен ще ти изпишат таблетки. При мен поне имаше ефект и сега цикълът ми е доста по-поносим.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e8cdf25682
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   От собствения си кошмарен опит - най-доброто средство са аналните супозитории - гадни са наистина, но вършат чудеса. Някой горе спомена индометацин, диклофенак също е добър избор - около 8 часа без болка. Аз го ползвам от години и сигурно ме е спасил от самоубийство.
Не мисля че изисква да се лежи, аз изобщо не го правя.
Обезболяващите хапчета, които се пият не вършат никаква работа. Диклофенака си действа на място и сякаш предотвратява мускулните контракции, които причиняват болката. Ако се вземе рано тя изобщо не се появява. Има някои странични ефекти, но те са доста леки.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8507d6cf51
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   На 21 съм и всеки път е така с болки и гърчене. От 12 годишна имам цикъл. Ходя редовна на лекар и нямам кисти и т.н. Това е да си жена...само Аулина и Нимезила помагат. Но ги пие вечер за да мога да спя. Слава богу боли само първия ден, а на третия е почти спряло. Съчуствам ви момичета!

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b40d7af97a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   От собствен опит-след раждане, а може и от годините да е, но вече не боли.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 36c231e506
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Здравей мила,
Въпросът ми е при теб от край време ли си е свръхболезнен цикъла или се е появило напоследък? Мога да ти споделя моите наблюдения, но не знам, доколко ще са от полза и дали не е моя особеност това. При мен съм забелязала, че ако не спортувам и не се движа достатъчно седмицата преди цикъла, както и ако в храненето ми преобладават тестени и тежки неща, цикъла е ужасно болезнен през първия ден с резки промени в кръвното, гадене и прилошавания - място не мога да си намеря. Аз също като теб избягвам болкоуспокоителни, така че те разбирам. Ако обаче системно тренирам седмиците преди да ми дойде (не кой знае какво - даже 3 дни в седмицата каланетика или упражнения по видио клипче да правиш или малко йога или стретчинг) и поизчистя храненето изобщо не усещам, когато ми идва. Разликата е наистина потресаваща - пробвах го много пъти и наистина при мен зависи най-вече от движението или липсата на такова и отчасти от храненето. В смисъл само промяна в храненето облекчава проблема, но не го изчиства - движението обаче е решаващо - умереното мускулно натоварване през предходната на цикъла седмица наистина прави чудеса. Не пречи да пробваш. Това, разбира се ако при теб проблема не е медицински. Също профилактично можеш чай от бял равнец да започнеш да пиеш - прави чудеса за женската пикочно-полова система и помага на организма да се бори с инфекциите. Но пак трябва упорство - поне два месеца по 2 чаши чай на ден.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 36c231e506
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Предният коментар е мой - забравих да кажа, че може да помогне при теб и ако увеличиш приема на магнезий седмицата преди цикъла. (Таблетки магнезий плюс витамин Б от аптеката примерно) или просто ежедневно намазване на корема с магнезиево олио, вкл при криза (усвоява се по-бързо и лесно така - пак от аптеката) Страхотно облекчава и е и полезно. Повечето хора така или иначе имат недостиг на магнезий, а дефицитът най-често се изразява в мускулни спазми и крампи.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 514568d83f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Иди на лекар веднага! И аз бях така, непоносима болка, повръщане, няколко пъти даже съм припадала и се оказа, че имам хормонални проблеми и кисти. Така, че иди да се прегледаш, че да не си с поликистоза. Сега съм на Диане и болката е доста по-търпима, да не говорим, че и гадните кисти ги няма. :))

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4d2b4d2b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   сищо и аз такасам големи болки

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8f8e7db8c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Здрaвей, aз също съм нa 22. При мен положението е същото много болезнени болки, темперaтурa, единствено дъм доволнa от aулинa нa прaх. Болките ми почнaхa преди две, три години и одобемо сегa когaто почнaх полов живот. Зa фa облекчa болкaтa пълня шише с врялa водa и си го слaгaм нa коремa.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 4108a53e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

35.   Здравей,
до преди 6 месеца бях с подобен на твоя болезнен цикъл, а като допълнение беше адски нередовен. Също не обичам да пия лекарства и се придържам към природни продукти. Та преди 6 месеца попаднах на едни превръзки напоени с билки които регулираха цикъла ми и болките почти изчезнаха. Вече имам само леко напрежение в яйчниците само първия ден и след това нищо. А и в допълнение с превръзките пия и чай който премахна кистичка, която си имах като бонус. Ако искаш повече инфо ще ти дам на e-mail, за да не става като реклама тук. Пожелавам ти успех и дано скоро се избавиш от болките.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2e7444b724
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Към № 35 - моля, кажете ми какъв чай за кистичките пиете и на коя фирма са превръзките, които сте ползвали?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3d886a7e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Авторке, аз все още не съм раждала, но съм малко по-голяма от теб (30 г. ) и бих искала да ти споделя какво мисля по твоя проблем.
Недей да търсиш задължително някакво болестно състояние, има жени, при които просто менструацията е по-болезнена (чела съм обяснение преди време, но не мога да се сетя за точната причина на медицински език - беше нещо от рода на това, че спазмите са с толкова голяма дълбочина, че не се повлияват от друго освен Аулин и производните му). Права е дамата, която ти обяснява, че спортът повлиява. От личен опит знам, че регулира цикъла и помага за по-безболезнена менструация. Отиди на гинеколог и ако нямаш кисти или други проблеми, започни да спортуваш по-активно и сама ще забележиш положителните резултати. Стига да си здрава, недей да се свиваш и да чакаш болката да премине - движението помага много повече. И не пий обезболяващите след като вече болката е много силна, тях трябва да приемеш в началото, докато още е слаба (или ако си сигурна кога точно ще ти идва, може да пиеш обезболяващо непосредствено преди това). Недей да пиеш Диклак, в дългосрочен план е вреден за употреба, по-добре приемай Дексофен.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6fea907a11
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

38.   Здравей! Аз имах същия проблем няколко години. Буквално ми се искаше да умра, за да спрат тези ужасяващи болки. Вдигах температура, после ме тресеше от студ и така през 10 мин., имах ужасни болки в стомаха, а често и повръщах (понякога дори и кръв). Мислех, че няма спасение и че цял живот ще се мъча така. Пробвах хапчета предназначени специално за такива болки, но от тях ми се повдигаше още повече. Тогава бях чула от някого да взема Спазмалгон. Стана ми смешно, защото бях изпробвала специализирани хапчета за болки при менструация и не ми помагаха, а Спазмалгона беше познато и за мен просто хапче при някакви слаби проблеми със стомаха. Е, казвам ти - това малко хапченце прави чудеса! От година и нещо пия по едно веднага след като ми дойде и след няколко часа, ако усетя че ме наболява пия още едно най-много и нямам никакви проблеми. Чудех се как ще съм пълноценен човек. Тогава бях ученичка още и ми се налагаше да отсъствам от училище, а по-късно и от работа всеки месец за по няколко дни, което на доста места няма да го приемат много добре и просто ще те уволнят. Много съм щастлива, че открих действието на Спазмалгона и наистина той ми върна нормалния живот. Изобщо не е скъп и една опаковка ми стига за няколко месеца. Моя съвет е да опиташ 1во с него, преди да вземаш по-скъпите лекарства, които са ти предложили. Надявам се да съм ти помогнала. Знам какво е чувството и ще се радвам, ако с моя съвет мога да те измъкна от тези адски болки. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker