Кондиломи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Кондиломи
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 8321 пъти
Момиче съм, на 16 години, имам сериозен приятел от 1 година. Преди 5 дни ходих при гинеколожката си, и ми откри кондиломи(вид брадавици), на входа на влагалището в начален стадий. Изписа ми Кондилин с който, вече се мажа 2 пъти на ден, така 3-4 дни, след което да почивам 2 дни и да продължа процедурата, тъй като са упорити. Въпросът ми е мога ли като, почивам през тези 2 дни(тоест не се мажа, с лекарството) да правя секс с презерватив, има ли опастност кондиломите да влязат навътре в влагалището, и да стане по-сериозен проблем. Моли ви, отговорете ми колкото и глупав да се струва въпросът ми за някой от вас, мерси предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 04ae3239d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-малкият ти проблем е как ще правиш секс.
Нека ти обясня някои неща, които сте пропуснали в часовете по сексуална просвета.
Това, че имаш кондиломи най-вероятно означава, че приятелят ти те е заразил с човешки папилома вирус, която след години има вероятност да доведе до развитието на рак.
Попитай лекарката си дали не е късно да си сложиш ваксина, за да не се случи това.
Прави секс само с презерватив.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 24faf4db50
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От автора:благодаря, аз наистина вече ще съм много по -внимателна, по въпроса за "секс с презерватив", въпросът ми по-точно е сега докато почивам мога ли да правя секс, с презерватив има ли вероятност, кондиломите да се пренесът по навътъре в влагалището?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1d77ee7255
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Кондиломите могат да се пренесат във влагалището, както и в ануса и изобщо където има лигавица. По - разумно би било да не правиш изобщо секс докато не ги премахнеш, защото всъщност заразните са самите те. Чудно как си ги хванала, ако приятелят ти няма видими такива. Трябва и той да се прегледа, защото в началото са много малки и не се забелязват. Презервативът не помага на сто процента при този вирус. Лечението на тези гадини е продължително и много скъпо. Моят съвет е да отидеш и на дерматолог-венеролог, не се лекувай само при гинеколог. Трябва задължително да пиеш силен имуностимулатор, най-често изписват изопринозин по схема. Това наистина е чвп, но те са над сто щама, само високорисковите щамове причиняват рак на шийката на матката. Този на кондиломите по принцип е ниско рисков, но няма гаранция, че имаш само него. Не се шашкай излишно! Успех в лечението!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b771db96bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Миличка, дори и да махнеш кондиломите, вирусът стои и дебне в тялото ти. Те се разнасят по контактен път, но премахването им не означава, че си елиминирал викруса. Хубавата новина е, че човешкият папиломен вирус понякога изчезва ако имунната система на организма успее сам да се пребори с него.
Сексът за сега го остави малко на заден план, поне докато махнеш кондиломите.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 42bc8d4f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз искам да попитам нещо... значи и на мен ми откриха кондиломи, отделно имам и гъбички, които лекувах около 2 седмици с вагинални свещички и 2 вида антибиотик... следва контролен преглед на гинеколог и след това посещение при дерматолог... обаче беше ми се сторило, че някои от кондиломите бяха изчезнали... а днес гледам пак има, че и изглеждат още по-отвратително с връх... точно островръхи, типичните аногенитални брадавици, които описват в нета и тн.. Вчера обаче с моя партньор правихме секс с презерватив... може би за секунди без... и то съвсем в началото. И двамата свършихме хапчетата, които са за гъбичките. Обаче сега много ме е страх... с тези кондиломи... много ли е опасно, че правихме секс... дори и 2 пъти... изпитвах болка първия път през повечето време, предполагам е от тия малки гадинки... дори в момента малко ме боли и се чудя грешка ли направихме, че се поддадохме на страстта... дето се казва... :((((

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9a52d35708
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   струва ми се, че нарочно си искала да го заразиш, номер 5

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 42bc8d4f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ахаха моля? ! Това е абсурдно... толкова искам и двамата да сме здрави... от къде ни дойде на главата тая беля... да му се не види :(((( просто се поддадохме накрая... това е... надявам се да не е фатално за лечението. Това ми беше въпросът...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d7b010efb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Най-ефикасният лек срещу кондиломи е японската гъба кориолус. Лошото е, че е скъпа. Но при прием за около 6 месеца обикновено дава резултат. Тя е изключително силен имуностимулатор. При наличие на кондиломи задължително се отстраняват съществуващите и се пие имуностимулатор, защото се заразяваш, ако имунитетът ти е спаднал. А откъде е дошла белята- просто един от двамата е имал преди заразен партньор, не е дошла от Марс. Така че моят съвет е задължително да приемаш гъбата, партньорът ако няма видими може и да мине метър от приема.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker