Противозачатъчни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Противозачатъчни
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 4424 пъти
Честита Коледа! Пожелавам ви да сте много здрави!

Така... На 18 години съм. Водя полов живот и с цел да се предпазя от забременяване, реших да започна да пия противозачатъчни. Миналия месец ходих на гинеколог и ми изписа Логест, а преди 10 дни се посъветвах със сестра ми дали да започвам да ги пия. Тя се опита да ме разобеди, но не успя.
Наясно съм какви са плюсовете и минусите.

Та тя ми препоръча да пия Ясмин, тъй като са й били изписани на нея преди година- две. Искам да отбележа, че не са ми правени никакви по- специални изследвания преди предписването на Логест.

Моля да споделите вашия опит, какви странични ефекти са оказали върху организма ви и да ме посъветвате. Благодаря ви. Весели празници!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: ff02223be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пробвай добрия стар презерватив, предпазва и от други неща освен от забременяване!
МОЛЯ ВИ ПАЗЕТЕ СЕ ПРЕДИМНО ОТ БОЛЕСТИ!!!
А и е много по- хигиенично.. не го заеш кога се е мил за последно и на какво ниво е личната му хигиена!!!
Колкото до противозачатъчните- блъскане с хормони, за разбъркване и объркване на собствените хормони.. и защо? заслужава ли си? За да може той да си свършва спокойно, когато и където му е кеф, без да го стидка гума... Абсолютна, тотална глупост!!!
Моя приятелка си сложи спирала, която в последствие се измести и и докара киста!!! И защо? ... За да може мъжа от когото има дете, и който не желае да се ожени за нея да свършва спокойно!!! Абе тва някои жени са големи пуйки!!! Не бъдете ПУЙКИ!!!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5d5c4455a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И на мен ясмин ми изписаха и никакви изследвания не са ми направили, само ме пита пушиш ли, а аз не пуша. ПО-късно разбрах, че Ясмина с комбинация цигари може да прави тромбози. Пробвай с това което ти е предписано. До колкото аз установих от значение е тегло, ръст, имаш ли окосмяване, пъпки... / Лекаря си прави извод предвид някой външни характеристики и белези. Редовност на цикъла, поликистозност на яйчниците, претърпяла бремност, аборт и др....

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 56f0e09187
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   В момента и аз пия Логест, преди време също доста пъти съм пила. При мен Ясмин не ми вършеше работа за това, за което ги пиех. По-доволна съм от логеста!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b84572a5b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съгласна съм с 1. Защо си мислите, че пиенето на хормони е безопасно? И всичко това си е заради мъжа, общо взето. В крайна сметка си е за вас, вярно е, че мъжете започват да си искат това, на което са свикнали, но има и свестни. Моят приятел не би одобрил това заради мен самата.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3625d614cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз използвах регулон, лично на мен ми действаше много добре, никакви странични ефекти и проблеми нямах. За ясмин ми бяха споделяли, че причинявал главоболие, но за всеки е различно, когато спряха регулон запознах някакви други, но не си спомням точно какви бяха. Разбира се ползвах противозачатъчни САМО и единствено с моя приятел с който бях от 2 години и то след като отидохме да си направим тест за венерически болести, когато не откриха нищо, тогава започнах да ги пия. Все пак те предпазват само от забременяване. Когато се разделих с него ги спрях и в момента само презервативи ползваме, докато не съм сигурна в човека до мен не мога да рискувам, не рискувай и ти. Ако все пак искаш да ги пиеш, то взимай тези които ти е предписал доктора, а не тези които ти препоръчват хората, той знае кое е най - добро за твоя организъм.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9b9c0a78e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз пия Ясмин и да ти кажа... доволна съм. В началото като го започнах имах главоболие, леки болки в гърдите и в първите дни пробивно кървене и това беше. Ясмин са най- пречистените противозачатъчни! Логест не съм пила и нямам впечатления. И все пак всеки организъм различно ги понася.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2c1d4446f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   моля да ми помогнете.. Има ли голям риск за объркване на хормоните след приема на escapelle еднократно??

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e82b7d7a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Аз никога не съм пила хапчета против забременяване. Някак си никой не може да ме убеди, че тая химия е съвсем безопасна. След като родих си сложих спирала за 5 год. Обаче от нея имах много силно кръвотечение по време на цикъл и ходих да ми вливат венозно Вит. Ц. Обаче пак никога не съм била спокойна и пак не съм искала да свършва в мен. Иначе не съм получила страствания, но като отидох да ми я свалят се скъса конеца вътре и ме разтваряха с инструменти и беше гадно докато я измъкнат навън.... Ама мъжа ми иначе си е свикнал, знае кога да си го извади и така я караме, навън си свършва. Не е имала гаф до сега, да чукна на дърво. Понякога ползваме и презерватив, но рядко. Само когато иска той. Аз лично не харесвам с презерватив, претърквам се, а като сложим лубрикант започва да джвака в мен. Предпочитам масло и без нищо... Понякога си мисля, какво ще стане ако взема, че по случайност забременея... с 3-то (непланувано)бебе, ама не хващам лесно за щастие, както и да е.

Наистина като си помисля какво изтърпява една жена за да се предпазва и все е със страх по време на секс да не стане каквото не е планувано си е направо пфффффф.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker