Бяло течение ли е или? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Бяло течение ли е или?
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 5840 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 17г. Не знам дали това е от значение но все пак ще споделя, че не бях имала интимни контакти от около 5 месеца и преди 3 дни го направих с моят нов приятел естествено с презерватив, ползвахме лубрикант... или поне по неговите думи, но после разбрах, че било масажно олио и му се скарах, че не ми е казал, но той не е сметнал, че има нещо в него което може да ми навреди или подразни.

Идеа си нямам дали е от това, но определено го имам в предвид. Вчера сутринта като станах по бельото си имах малко бял секрет. Влезнах да се къпя, но ми се допишка и се изпиках във ваната и понеже е бяла видях, че в орината имам крав, но не беше много, просто беше оцветена. Помислих си, че сигурно ще ми идва, тези дни трябва да ми дойде и не ме притесни факта, че орината ми е леко оцветена. Избърсах се и по хавлията видях пак бял секрет, после имах чуството, че ми се пикае още и пиках, но много маничко все едно не се бях доизпикала така да се изразя, този път си беше нормално без кръв... да отбележа, че не изпитвам болки.

Преди 5 години бях получила инфекция от настинка и ми течеше кръв докато оринирах и много ме болеше и си помислих, че може пак да ми се получва нещо подобно, но установих, че не е това. Имам 1 от симптомите, който е усещане за пълнота във влагалището, та реших да се видя на огледало да не би да имам нещо така на пръв поглед забелязах бялото течение особедно като се напъна малко и веднага излиза. Мисля, да споделя с майка ми и да си запиша час при гинеколог.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 28613db9a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кръв в урината? Това ми звучи страшничко...
Иначе за бялото течение.. и аз имам, пробвах да го лекувам с най-различни неща.... намерих лек единствено с мед!

Съвет от мен: Не чакай никого, ходи при гениколог, там ще получиш професионален съвет за случилото ти се!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4d44fa2b59
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да и цистит, може да е и нещо по-сериозно-тази кръв в урината не е добре да я има! Веднага на лекар!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 50f282752b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От авторката>>>
Говорих с майка ми, която ми каза, че сигурно нещо ми е станало от това масажно олио, каза, че алое верата дразнела интимните зони понякога и да не си втълпявам глупости. Каза ми, че може да е от лека настинка, а тя винаги ми повтаря, че много гола ходя да се обличам повече за да не настина или, че е от предменструално и, че на нея някой път така и ставало. Както и да е, казах и ако не ми мине до петък, че отивам на гинеколог, но аз и без това утре имам час за изследвания на кръвта и орината, ще помоля личната ми да ми провери орината за някакви инфекции те имат там едни такива линиики с квадратчета по тях и които се оцветят означава различно нещо, да видим какво ще ми каже. Според мен всичко е от това олио да му се невиди, нещо ми е подразнило да не дава Господ инфектирало... Благодаря все пак за коментарите, знам, че
е се наложи да се обърна към лекар и аз се притеснявам.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 601982535c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кръвта ти според мен в урината е от секса.
Аз съм на 18 и не го бях правила от много време (не че преди това бях, само веднъж) и наскоро го направих 2 пъти в рамките на 2 седмици, и след 2-та пъти ми течеше кръв и то предимно, когато ходех до тоалетна в рамките на около 3 дни. И след това спираше.
Мисълта ми бе, ако не си имала достатъчно сексуални контакти, най-вероятно е точно от това и няма от какво да се притесняваш.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a6a03d4046
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 4 едва ли кръвта и е от секса аз съм на 15 год. и наскоро забелязах кръв в самата урина и ми закъснява май и аз ще ходя на гинеколог!

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 50f282752b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   От авторката>>>>
До номер 4.
И аз съм в това положение, направих го за първи път през лятото и бяха само едни мизерни 4 пъти, не го бях правила 5 месеца и за 1 нощ го направих 3 пъти след толкова време. Може и наистина да е от това, но при мен орината ми беше смесена с кръв 1, 2 дена след акта. Като се замисля наистина е възможно да е от това, все пак още ме понаболяваше леко в началото. Благодаря ти, че сподели.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d9c3d149ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4 е права и при мен така се бе получило, като ходех до тоалетна и след това кръв имаше и при мен така няколко дена по малко все едно съм се порязъла, но отделно беше кръвта отделно урината

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1b7aa9badf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Къде си тръгнала да правиш секс я по добре да се научиш да пишеш! :(

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: de8bd81549
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 8, скрий се..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 78cfc107b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Орина се пише с У, за сведение на всички неведоми по въпроса

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1ef158aec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Да ползваш вместо лубрикант олио = реален риск от забременяване.
Неслучайно са измислени лубрикантите, а всички видове мазни измислени "лубриканти" от типа на олио, кремове и прочие правят презерватива пропусклив!

За другото иди на лекар, но това си го запиши.
А, и още нещо - ти да не си в климактериум, че да ползваш лубриканти въобще? Бабичките имат физиологична причина и не се облажняват добре.
А ти ако не си била достатъчно овлажнена, значи не ти е достигало желание - защо ти е да правиш секс зорлем?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 09a4b92de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ЦИТАТ: после имах чуството, че ми се пикае още и пиках, но много маничко все едно не се бях доизпикала така да се изразя, този път си беше нормално без кръв... да отбележа, че не изпитвам болки. -Незнам обаче аз като бях малка, не съм водила полов живот де, си спомням че имах същите симптоми пареше ме и ме болеше постоянно и това дето казва че все едно не си се доипикала. Явно ст направили некфа инфекция с тва олио ли кво е там. Но меже би е цистит

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1b7aa9badf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   9 Смешна работа си:) ех тази деградация...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 78cfc107b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   А пък аз бях направила инфекция от сапун и шампоан. Правихме секс в банята с моя приятел целите омазани със сапун и шампоан, който ми влизаше многократно вътре при половия контакт и след 2 дена - гъбички. От тогава - вече 3 година единственото, което ползвам е лактацид интимен гел и естествено без такива "забавления"!
Ето нещо полезно по темата, на което се натъкнах - дано ви е от полза:

ГЪБИЧНИ И БАКТЕРИАЛНИ ИНФЕКЦИИ

ДОМАШЕН ЛЕКАР

Нормално влагалището има свое съдържимо, което осигурява както необходимата влажност, така и биологичната защита срещу болестотворни микроорганизми. По консистенция и количество съдържимото е такова, че не изтича от влагалището и нормално жената не чувства външните си полови органи влажни, а бельото и не се цапа. Всяко овлажняване на външните полови органи и зацапване на бельото се дължи по правило на някаква инфекция. Бялото течение не е определено заболяване, а само симптом на гинекологично или общо заболяване. Среща се твърде често и някои жени го смятат за нормално явление – едва ли не като менструацията. По произход бялото течение, въпреки че се демонстрира като течение от влагалището, може да бъде от матката, понякога от маточните тръби, маточната шийка, външните полови органи, но безспорно най-често произхода е от влагалището. Причините за бялото течение са многобройни и разнообразни. Ще споменем някои от тях.

Предразполагащи причини:

Недостатъчна хормонална активност на яйчниците в предпубертетна възраст, климактериум и менопауза, патологична яйчникова недостатъчност, бременност, раждане, аборти и др.

Нарушен нормален химизъм и биологична среда на влагалището след неоправдани или неподходящи промивки, влагалищни средства за предпазване от забременяване и др. Влагалището нормално има кисела реакция, която създава неблагоприятни условия за развитие на болестотворните микроорганизми и с това го предпазва от възпалителни заболявания.

По-продължителното използване на някои лекарствени вещества – антибиотици, сулфонамиди и др. Които като унищожават нормалните за влагалището микроорганизми, създават условия за развития за развитие на болестотворни микроорганизми (особено често гъбичката кандида албиканс).

Непосредствени причини

Бектерийни инфекции от най-различен тип, включително и гонококите – причинители на трипера. Инфекциите са най-честата причина за бялото течение.

Гъбични инфекции – най-честите причинители са т. нар. трихомонас вагиналис и кандида албиканс. Влагалищното течение, предизвикано от тези причинители е често срещани и много упорито.

Механични причинители – чужди тела, попаднали случайно или преднамерено във влагалището – влагалищни песари, тампони и различни предмети, използвани при мастурбация или пъхнати случайно от млаки деца (бобени зърна, монети, копчета и др. )

Термични дразнения – горещи влагалищни промивки, недобре темперирани томпони при физиотерапия.

Химични дразнители – дразнещи разтвори за промивки, противозачатъчни следства, професионални вредности, сапуни, шампоани и др.

Нарушена трофика на влагалищните стени при напреднала възраст, след лъчелечение, при общи заболявания и др

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 883ab1bb02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От авторката>>>>
До номер 11
Значи по горе писах, че незнаех, че е олио, първо беше заглушена светлината в стаята и приятелят ми го сложи и както казах по неговите думи ми сложи лубрикант, после вече като приключихме се загледах във шишенцето и взех да чета какво е в съшност. Както и да е, по ми е конфортно с лубрикант просто и това е, просто съм по тясна от доло и така по лесно и безболезнено влиза. В крайна сметка май ще се окаже, че цялата олелия е заради цикала ми, преди 2 дни ми дойде сутринта и сега бяло течение няма, усещането за пълнота във влагалището също и лекия сърбеж който имах изчезнаха. Ще видим как ще е като ми свърши.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker