Спешна помощ! Не ми идва... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Спешна помощ! Не ми идва...
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2851 пъти
Здравейте! Искам да питам един въпрос менструацията ми нередовна. Сега съм на 15години, а ми дойде за първи път на 10години само веднъж замалко после спря и ми дойде чак на 11 години, след което също беше нередовна. Един месец я има после 2месеца не после пак идва, тоест почти през месец. Някой път и два пъти в месеца идваше.

Така като и да е, после ми се регулира. И нямах проблеми до 13 година възраст на края на годината изобщо започна отново да е нередовен, точно тогава имах много проблеми свързани с нервите. И на 14година възраст, аз си водя календарче и си ги пазя заради този проблем. Искам да отбележа че НЕ ВОДЯ полов живот.

Та 2010 Януари и фревруари си имах нормален към края на месеца, Март го нямаше След това април в началото ми дойде но по малко не както обикновенно си тече. След това май го нямаше Юни ми дойде на 15 и така 5месеца си беше съвсем нормален, след което един месец прескочи и после пак дойде.

Аз отидох на генеколог и ми изписаха хапчета, но след това дойде по -страхотен проблем. Тази година тоест 2011 Януари 2011 ми го нямаше, после на 15фревруари отново дойде, Март само за един ден и то ми беше розаво не червено и след това се започна 3-4месеца с март без менструация. С майка ми се Уплашихме и пак отидохме на генеколог. Тя ме погледна на видеозон и каза че яичниците ми са чисти всичко е чисто и не вижда каде може да е проблемът и ми изписа пак същите хапчета и че ако не дойде трева некви скъпи изследвания.

Пих ги хапчетата и на 5тия ден ми дойде, само че беше 22 и то обилно. После си имах 3месеца, но се регулира на моята си дата 17 и си идваше така и сега ноември само един ден розаво на 13 и то съвсем малко и декември на 31 пак розъво трябваше тези дни поне да дойде, но още го няма?

Моля ви се от кво може да е това тя генеколожката ми каза, че може и да е на нервна почва, но не само тя и много хора ми казваха, а може и да е вярно аз имам много силни нерви нещо и изобщо не мога да се успокоя. Кво трева да правя вече не знам, ужас е, а между другото имам болки в кръста по някой път, нз кажете си вие мнението

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7052a58b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз имам същия проблем. Не сам редовна и сам почти на 15. Аз същто ходих на генеколог и същто всичко бише наред на видеозона. Предписаха ми хапчета, най- вероятно твоите. Аз отказах да ги приемам, това са хормони. От тях човек започва да се изнервя повече, правят разни нови химични реакции в организма, водят до безпокойство. Не знам дали си разучила какво точно съдържат и как точно действат, но знай че тово са истински хормони. Може би организма ти ги отхвърля и затова са дали резултат само първите месеци. Аз много държах да направим тези скъпи изследвания, те са около 120 лв, но показват нивото на всички хормони. При мен всичко беше наред, тоест на хормоните, които съм щяла да взема под формата на таблетки, са щели да завишят нормата на някои от моите хормони и наистина са щели да доведат до безпокойство. Дори и докторката призна това. Предлагам ти да се свържеш с ендокринолог и наистина да направиш тези изследвания. Наистина е странно за лекарите, че при мен цекълът още не се е нормализирал и си представям колко си притеснена, но недей да бъдеш. Щом всичко е наред на видеозона трябва да направиш хормоналните изследвания и да се свържеш ендокринолог. Ако хормоните са ОК значи нямяш нужда от хапчетата а просто от още време, за да мажа нещата да се нормализират. Между другото може да пробваш хомеопатични хапчета, свържи се с хомеопат. Те не вредят на нищто, едни соли са и на мен помогнаха. Препоръчвам ти такова био- лечение, най- евтино и най- добре за тялото ти е! Ако стриктно пиеш хомеопатичните ще бъдеш по- добре, сама виждаш, че хормоните не помагат. Надявям се да съм била полезна.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2717e1d3d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На нервна почва трябва да е. ТИ се стряскаш за цялата тази работа, личи ти. Карай го по-спокойно, не се плаши, всичко ще си мине. Вярно е малко гадничко така, но няма какво да се прави. Не си нито първата нито последната с такива типове проблеми. На някой им идва трае по 8-9 дни, сменя всичките цветови гами, после си пропуска година и нещо и с месеци нередовен къде повече- къде по-малко.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4db1c6549c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен щом на видеозона не е показало нищо, значи няма проблем кой знае какъв. Явно още не може да ти се регулира. Моя беше така до към 16 годишна възраст, прескачаше месец два, после идваше, сега си е нормален и само когато съм много стресирана подранява малко. Просто гледай да си по спокойна и не се тревожи всичко ще си дойде на мястото

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 23332549a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нормално е на твоята възраст. Не се стряскай, щом нямаш кисти и други проблеми и изчакай...
Не гони дати, не идва на една и съща дата и без това. Чакай само да се регулира...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f2f64c2791
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мерси за коментарите доста ми помогнаха благодаря че веднага писахте за този случай!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker