Възможно ли е да карам цветна бременност? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124231)
 Любов и изневяра (30587)
 Секс и интимност (14664)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6734)
 Здраве (9765)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3349)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19294)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Възможно ли е да карам цветна бременност?
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 15078 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 19 години и много се опасявам, че може да карам цветна бременност. Сега ще ви споделя защо.

Имам си приятел от няколко месеца и с него водим активен полов живот, но не използваме презервативи. Знам, че е глупаво от наша стана, но... нека да се върна на въпроса, който ме вълнува.

Цикълът ми този месец дойде на време, но съвсем слабо ми тече, именно за това се опасявам. Приятелят ми никога не е свършвал в мен, но знам че не е нужно да свърши, за да забременея. Знам, че когато мъжът получи ерекция, отделя секрет, който също съдържа сперматозоиди.

Моля ви, ако някой е имал подобен проблем, нека ми пише

Ивет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 2ba3ec1049
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Прави ли си тест за бременност? Ако не си, направи си или отиди на гинеколог, за да се разбере дали си бременна.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: dec18b09b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Връщаш ме назад в времето. Колко безсънни нощи сме имали с бившата разсъждавайки над този глупав въпрос. А имам и познати които все още се филмират с него! Не нямащ цветна бремеммост това е изключително рядко явление. Прочети в интернет! Вероятността е толкова малка, че чак е пренебрежима! Теоритично е възможно, но практически не!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 82d4f81d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Харесвам сайта, много при това, но все пак защо не отидеш на гинеколог? В смисъл ние тук можем само да гадаем дали имаш цветна бременност или не.... дори да обясниш всичко подробно, ами никой тук не е медиум за да ти каже. Отиваш на гинеколог или си правиш тест за бременност....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 245db568e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм карала цветна бременност и точно заради това разбрах, че съм бременна чак в средата на втори месец, тъй като тогава не ми дойде цикъла. Първият месец ми процапа малко, спря за 1-2 дни и си ми дойде нормално и за това аз не се осъмних, че може да съм бременна, но след като на следващия месец въобще не ми дойде, си направих тест и се показаха двете чертички. С приятеля ми бяхме много щастливи като разбрахме, макар че не беше планирано, но пък беше желано бебе, но за съжаление изкарах само до трети месец, понеже не можа да се развие както трябва бременността. Както и да е, за това направи си тест, напълно е възможно да си е цветна бременност.
С. 22г

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 04ab92a410
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Авторката да си направи тест за бременност + да спре да прави секс без кондом. Вероятността да забременееш така в рамките на година е 20 %.
С две думи - при експеримент с 1000 двойки, които са практикували метода ти на „пазене“ в продължение на година, 200 жени на края на годината са били бременни. Прави си сметката, това си е рулетка. Ако сега ти се е разминало, то в бъдеще забременяването и абортите са ти гарантирани

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 7987cfa3e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   №5, глупости на търкалета - на 40 години съм и от 25 години водя полов живот само по този метод. Досега никога не е имало издънка. Имам 2 деца, които са били планирани и желани. Резултатът с тези 1000 двойки е дошъл от интелигентостта и опитността на партньорите, а не от метода...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1b2a71f394
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, нали се сещаш, че статистиката е средният процент, а на този, който се проявява при всеки човек. За да не работи този "метод" не е достатъчно да няма проблем еди-колко-си години, а да има такъв само веднъж. Не ти е късно. Определено е много интелигентно да си рискуваш здравето за едното удоволствие....

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 218f19d55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Мога да потвърдя казаното от номер 6. Макар че не съм на 40 и съответно няма как да имам 25 години полов живот, а "само" 12, досега съм ползвал презерватив само при случайни контакти, както и в началото на връзките. След като стигнете дадено ниво на довете и си сигурен в партньора, сме карали винаги на "празнене отвънка", и досега не е имало издънки. Да чукам на дърво де, защото както каза номер 6, никога не е късно.

В една друга тема бях писал преди време по-подробно за тоя въпрос, но с 2 думи може да се обобщи, че ефикасността на метода зависи изцяло от мъжа и неговия самоконтрол. Има мъже, които не могат да се спрат навреме, както има и такива, при които чисто физиологически излиза сперма преди да са стигнали оргазъм, което те няма как да контролират. Така че дори да го извади навреме, то преди това си е изтекло нещо. Ако няма такива проблеми, методът си е безотказен. С времето и опита един мъж сам научава в коя категория попада.

Съдейки по статистиката, явно 20% от мъжете имат този проблем, че не могат да се спрат навреме и/или изпускат сперма предварително. Това е възможно, не споря. Така че от гледна точка на жената, наистина методът е рискован, защото никога не знаеш предварително следващия какъв ще е. Но ако с един конкретен партньор методът е работел безотказно, няма причина след това изведнъж да стане по-ненадежден.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 218f19d55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Номер 7, един метод "работи", когато с достатъчно голяма вероятност предотвратява бременност. Така че не е вярно, че ако един път се издъни метода, значи "не работи".

Всеки метод за предпазване се дъни. Аз имам позната, която забременя, въпреки че винаги го правеше с презерватив и винаги след това проверява дали не е скъсан. Т. е. не оставя мъжа да изхвърли презерватива, а най-напред контролира и след това го изхвърля сама. И пак забременя, макар че не се е бил късал никога.

Противозачатъчните също не са 100% безотказни, но са достатъчно надеждни, за да се препоръчват като средство.

А има и хора, които искат да забременеят и го правят години наред без никакви предпазни средства, и пак не могат да забременеят...

Така че всичко е Божа работа...

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e04de25bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кубрате, просто се чудя и мая, как толкова учени и интелигентни мъже като теб си въобразяват, че като еякулират навън пазят жената от нежелана бременност.

Едно ще ти кажа - и преди това можеш да отделиш семенна течност, природата си знае работата, вярвай ми. Вярвай ми и също, че като жена познавам повече тайни на други жени и ще ти доверя една - имам приятелки правили тайни аборти, без да се допитат до дългогодишните си партньори. Знам, че мислиш, че при теб е невъзможно да се е случило така, но вярвай ми - с една жена никога не можеш да бъдеш сигурен, така че се примири, че е възможно да имаш аборирани деца.

Ако бях мъж, щях да го правя само с кондом, защото само тогава имате 100% контрол над контрацепцията..
...

А - и още нещо Кубрате - за кондомите и уж забременялите с кондом - не е вярно. Хората казват такива глупости пред познати и приятели, защото ги е срам да си признаят глупостта, особено, ако са академици.
Имам подобна приятелка, забременяла от „спукан кондом“ на 18 - наскоро ми призна, че не е било вярно, а са я „пазили“ и опазили, но историята с кондома е по-легитимна, как да се оправдае иначе?
...
100% от мъжете изпускат иначе неволево спермица, бъди сигурен, или не си оцелил плодовития период на жената, или е абортирала.

Чети по темата, Кубрате и живей в 21 век. Или не ти пука, колко твои генетичен материал ще завърши в клиниката за аборти... но да знаеш - има и друг варянт - синдрома на неволния младоженец с булка с надут корем.
Успех (братовчед ми беше хванат в капана, и той пазил... ама недопазил... детето му е одрало кожата. Интересно - след това жена му не забременя 13 години, според теб, как стават тези неща... или колко аборта има жената, след като е хванала жабока си? )

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 218f19d55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Номер 10, най-напред благодаря за комплимента, не знам кой ти каза, че съм учен и интелигентен, но да речем, че няма да коментирам :-)

Само че и аз пък не знам как интелигентна жена като тебе, но подчертавам ЖЕНА, е толкова запозната с мъжката физиология от първо лице, че даже и конкретно с моята? Изрично казах, че има хора, които се изпускат и не могат да го контролират. Но това си зависи от човека. Точно както има малки и големи пишки, малки и големи цици, има и такива дето се изпускат и такива дето не се. Не се съмнявам, че има хиляди примери за жени, забременели след празнене вънка, но това не значи, че при ВСЕКИ е така. Точно както има и хиляди примери за мъже с малки пишки или примерно за фригидни жени, но ако аз ти кажа, че си фригидна, щото знам 10 такива жени, които само симулират оргазъм, ще го приемеш ли за аргумент? На мене ли ще вярваш или на оная си работа?

Стана малко като в оня виц, дето един мъж хванал жена си в леглото с чужд мъж, и тя го питала "Ти ся на очите си ли ще вярваш, или на мене? "...

Що се отнася до "Ако бях мъж, щях да го правя само с кондом" -- ако беше мъж, щеше да знаеш защо никой мъж не иска да го прави с кондом. И ти нямаше, повярвай ми.

А относно моята позната, дето е забременяла с кондом - въпросната жена ми е изключително близка, познаваме се от 15 години, и знам доста по-пикантни истории за нея от това дали й е бил спукан презерватива или не. Това е последното, за което ще тръгне да ме лъже, защото няма смисъл - тя споделя с мен, за да й олекне, а не за да се оправдава. Какво е казвала на техните и на други познати - не знам и не ме вълнува.

Във всеки случай успех ти желая и на теб. И приятни мигове с кондоми :-)

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1b2a71f394
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Съгласна съм с 10. Божа работа ли било? Да минава през презерватива, как ли пък не... Божа работа било да рискуваш толкова много и при всяко забавяне да трепериш станало ли е или не....
Иначе това мнение на Кубрат никак не ме изненадва, по-скоро е една от глупостите му в сайта.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 40d4e4e511
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Не знам какво да ви кажа, хора. Май забравихте за моя проблем (хаха) само да споделя, че май не е цветна бременност, защото доста се засили цикълът ми. Благодаря на всички за съветите и само да отбележа, че аз съм по- съгласна с Кубрат.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 5f1926159a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Няма значение дали мъжът ще се изпразни в теб или не, а дали си била в овулация.
Тестовете за бременност Шур Чек уж засичат и цветна такава.
Защо не си направиш?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker