Износване на половата система (момче) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121160)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Износване на половата система (момче)
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 8631 пъти
Пише ви едно момче на 15 години, което през живота си е мастурбирало над 500 пъти (грубо толкова, но 500 със сигурност ги има). Напоследък започнах да изпитвам все по-малко и по-малко удоволствие от самозадоволяването. Това започва да ме плаши.
Моля за мнението ви...
дали съм се увредил с тази прекомерна мастурбация, дали ще мога да водя нормален полов живот?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 58073097dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

1.   Не лъскай поне една седмица, ако можеш и ще видиш че вулканът не е угаснал още! :)

Кумчо Вълчо

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8a02eae19a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се притесняваи с течение на времето, онанирането при младежите, и мастубирането- девоиките намалява.
просто сега навлизаш в пубертета, скоро ще си намериш приятелка. Късмет и много любов.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ebc89fecd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Не. Послушай номер 1. Има по-голяма опасност ако мастурбираш прекалено рядко!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0990c4f97a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според един известен професор по сексология на мъжа му е дадена една малка кофичка (3 литрова) сперма за целия му живот. Кога, как и за какво ще си я похарчи си зависи единствено и само от него, но свърши ли я - повече НЯМА!
Много бързо си гърмиш патроните, приятел! На 20 години сигурно вече ще си импотентен, ако продължаваш така... Остави си поне няколко тека деца да си направиш (пък и жена да си хванеш преди това)!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c03d16d184
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Не си се повредил, споко. Мастурбирай на воля, просто може да е от стрес, промяна на климата, порастваш и хормоните ти се нормализират - съгласи се, че предишното по-скоро не е било нормално.
Като си намериш истинска приятелка, като пипнеш и щипнеш, ще ти дойде пак... до тогава - не се изоставяй, полезно е редовно да се изпразваш. Иначе - няма „износване“ на половата система, при здравият мъж дори е противопоказателно половото въздържание

П.П. НЕ СЛУШАЙ НОМЕР 4, ТОВА НЕ Е ВЯРНО. Не се раздават никакви кофички, иначе нямаше да има от самото начало импотентни мъже, както и такива като бащата на Хулио Иглесиас - известен плейбой, направил на 90 г. дете. Мъжките полови клетки (сперматозоиди) не са по рождение един брой, а се пройзвеждат в тестисите според...търсенето (потреблението).
Женските полови клетки - яйцеклетките, са ограничен брой и всяко момиче се ражда с тях, съзряват в пуберитета и се губи по една всеки месец до менопаузата. Има жени, които са се родили без яйцеклетки, това е заболяване, както е и заболяване импотентността при мъжа.
Не слушай 4 и такива като него, защото не цитират научно - нито е посочил име, нито научен труд, които да доказва абсурдното му твърдение.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9567abe248
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   :D Ха-ха-ха, номер 4, аз една такава кофичка си пълня всяка година и още не е свършила, даже повече взе да става. Дано да се бъзикаш, защото ако наистина вярваш в това, май не си много наред или то поне секс не си видял през живота си...
Палав Мечок

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 65d0d9349f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си се износил, пич. Лъскай си спокойно, ама не щото нямаш кво да правиш примерно и за да не скучеш, а когато усещаш, че организма и мозъка ти го искат. Иначе - всичко при теб е на психическа основа, както и при много други момчета. С тази разлика, че теб една мисъл те ограбва душевно и ти преебава насладата, а тях друга.

До номер 4:
Много ти е грешна информацията, миличък. Язък, че си мъж, след като не познаваш най-мъжката си част в тялото си. Или просто на теб така ти изнася да мислиш. Не знам кой е тоз професор и къде си го чел, ама навсякъде другаде пишат, че литрите сумарно са от 55 нагоре.. Ето ти и още няколко интересни факти:

Количеството сперма, което се изхвърля при секс е с 20% повече от това при мастурбиране.

Броят на сперматозоидите се увеличава с 35% в 17 часа спрямо 5 сутринта.

При една еякулация се отделя от 1 до 2 чаени лъжички сперма. В една чаена лъжичка сперма има около 7 калории. Средното количество сперматозоиди при еякулация е 100 млн.

През целият си живот мъжа еякулира средно около 7200 пъти. Средния обем на изхвърлената сперма, е МИНИМУМ 56 литра. Мъжът еякулира със средна скорост около 50 км/ч.

Кръвта в пениса при покой е 8. 87 куб. см, при ерекция е 88, 7 куб. см. Няма други органи в човешкото тяло, които могат да се увеличат 10 пъти.

В средна възраст мъжа може да има 11 ерекции на ден. В съня си мъжа има 9 ерекции.

Та така.
В общи линии, за максимума не тръбят много много. Може би тва вече си е до организма. А всеки е индивидуален в тва отношение. Също като размера - вероятно :)) Другото което е, дълбоко се надявам да знаеш, че при всеки мъж е различно количеството (в милилитри) сперма, която отделя при изпразването си. Една нормална еякулация може да съдържа от 2 до 15 мл (от половин чаена лъжичка до цяла супена лъжица), въпреки че най-често количеството е от 2 до 6 мл. А обемът на еякулата се влияе също и от времето, изминало от предходната еякулация (т. е. от последното изпразване).



Но ако трябва да съдим по Хю Хефнър (собственика на сп. Playboy) до сега предполагам е минал със сигурност 70 литра, имайки предвид годините му. А щом и още може, значи максимума не е и този ;р

Но въпреки това, странно, тъпо, и смешно е, една жена да ти разяснява нещо, което е отличителна част във ВАШИЯ организъм, драги ми номер 4.


Палав Мечок, а на теб - БРАВО. Само така! И дано още по-добре да бъдат нещата. :)


Д.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 48d7ecfd96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   7, че е тъпо да обясняваш на мъж тези работи - тъпо е, но не е странно. Аз съм обяснявал на жена какво е клитор и G-точка. Така че неграмостността по хората ходи и пол няма.

Цифрите, които даваш, са сииилно приблизителни и осреднени, но са поне във верния диапазон. Това че се изхвърля повече сперма при секс отколкото при мастурбация, така формулирано не е вярно - повече сперма се изхвърля, когато "актът" (бил той полов или "ръчен") е по-дълъг. Тогава спермата е повече и по-рядка, защото простатата и други жлези по време на възбуда отделят секрети, които се смесват със спермата. Колкото повече време трае възбудата, толкова повече секрети и съответно сперма се отделя.

Обикновено наистина една чекия трае по-малко, отколкото един пълен секс от-до. Но не е задължително да е така, и не значи, че това е причината. Има и 3-часови чекии, има и 3-минутни куикита по кенефи и асансьори.

Обема на кръвта в пениса също очевидно зависи от размера му, така че приемам тия 8, 87 мл. за средна стойност. Също така трябва да се допълни, че има два вида пениси - такива, които в отпуснато състояние са доста малки (4-5-6 см) и при ерекция нарастват 3-4, дори и до 5 пъти на дължина и 2-3 пъти на дебелина. Има и други, които в отпуснато състояние са доста големи, на пратика толкова големи, колкото и в ерекция, просто от ерекцията стават твърди, но не се уголемяват. Естествено при първия вид разликата в поетата кръв между отпуснато и еректирало състояние е много по-голяма.

Този факт впрочем води понякога до кофти ситуации в съблекалнята или в сауната :-) Изводът е: пишките се мерят надървени :-)

Айде, че изпростях.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 65d0d9349f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Кубрате, къде се изгуби бе брате? :)))))
Бях се затъжила за теб, че те няма след мен да ме критикуваш - колко съм злобна и агресивна - примерно. Но пък виж най-после, че мога да бъда и полезна. Както почти винаги между впрочем ;р

Относно пишките - чудя ви се значи.. Що така сами се комплексирате бе майка му стара, като постоянно си ги мерите един-друг. И после, ние жените сме били алчни, ние жените сме ви подтискали относно размера, и ние жените едва ли не сме виновни, че на единия му е еди колко си см, а на другия еди колко си.. Не е вЕрно тва! Поне при повечето от нас. Защото, ВИЕ, Кубрате, ВИЕ сами си насаждате тва като комплекс, и то от малки още. Едно само не разбирам. Толкова ли е трудно да се сетите или да проумеете бе момчета (визирам повечето, не теб конкретно), че не дължината е важна, а ширината..

От тва пък, извода според мен е: не е важно колко е голяма магическата пръчица на някой, най-важното е какви магии умее да прави с нея :))

Иначе. За още по-много години на всички, забравих да кажа. Бъдете живи и здрави. И имайте много Късмет.


Д.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0990c4f97a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №9, Д., айде сега пък ширината! От трън - та на глог. Задпишковото устройство е важно - това е истината! И малък да е, и тесен да е, при определени действия и старание може да свърши чудесна работа. От друга страна - и перфектен да е, ако няма кой да го използва, или седи и чака всичко да стане от самосебе си - кел файда?

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: eb1a5c5de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Откъде тръгнахме, къде стигнахме.

Пита детето, дали ще му се износила пишката

Отговорихме му НЕ.

И пак се почнахме - големина, ширина, широчина и прочее тъпотии.

Номер 4 да хване и да се скрие, останалите - само така, браво на мастурбиращите.
номер 5

П.П. Кубрате, в сауната неволево се разширяват кръвоносните съдове и пишките порастват, при студ пък се свиват. Много са смешни мъже в сауната, изобщо - голите мъже са ми смешни. Мисля, че при повечето жени е така, няма как да има значи някога „женско“ списание с голи мъже по люшкащи се пишки

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 65d0d9349f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 10, ако беше прочел/а и предпоследното ми изречение, с почуда ще установиш сигурно, че казах същото. А относно ширината, нарочно го изтъкнах, защото медицински погледнато е така. Пък и беше само поредното вмятане, да не кажа ''успокоение'' за мъжката аудитория. Така че, не откривам Аз 8мото чудо на света, за да се чудиш как да оспориш или отхвърлиш нещо, доказано много отдавна от много много много по-умни хора и от мен, че и от теб. ;р

Д.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: da0f4dceb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Не слушай празните приказки на някои коментари! Не се плаши, съвсем нормално е на тези години да си играеш с пищова. Много добре се получава, че тази игра вече не ти е интересна. На тази възраст вече грябва да стреляш на стрелбище(намери си приятелка), но стреляй само на предпазител(с кондом). Научи и приятелката си да стреля с пищова. Ако спортуваш, вулкана ще бълва яко и дълго време. Моят съвет, спри със самозадоволяването, рискуваш да си лепнеш преждевременна еякулация(семеизпразване)!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a99e93f2dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   13, с предпазител не може да се стреля - това му е предназначението. И в двата смисъла :-)

Кубрат

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker