Отслабване по лесен начин? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Отслабване по лесен начин?
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 5318 пъти
Здравейте, приятели!

От известно време ме мъчи един въпрос. Чудя се как да отслабна по лесен начин, който не изисква много гладуване и много спорт. Аз не съм много пълна, но имам малко излишни килограми, а искам да се стегна.
Най- проблемна ми е зоната в ханша и бедрата. Приятелят ми казва, че така съм си супер, но аз искам да отслабна за себе си, за да се чувствам аз по-добре (пък и все пак лято се задава след няколко месеца)

Много ще съм ви благодарна, ако ми кажете някоя хитринка за вталяване :)

Ив

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0c91e3acef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, хем без гладуване, хем без спорт, то ако беше толкова лесно нямаше да има нито диети, нито спорт. Единственият начин е здравословното хранене, без газирани напитки и много сладко и солено. Но няма да стане бързо, ще забележиш отслабване след няколко месеца предполагам - в смисъл по драстично. Аз например съм веганка от 15 годишна тоест близо 5 години, не пия газирано, не ям сладко, освен плодове и се чувствам доста добре и всъщност доста отслабнах като се замисля, по принцип не обичам да спортувам, но пък сега сякаш имам повече енергия и къде я изхабявам, ами тичам за здраве и ходя пеш - приятно е. Та както и да е, няма да те вербувам да станеш веган или вегетарианка, не на всеки му достига воля, ами се храни здравословно, друг вариант няма....

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0866d9511b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прав е номер 1 само в първото изречение... Няма лесно отслабване, няма отслабване без спорт и по-малко лапачка.
Намаляването на газираното - по-точно на кола и ко., не на содата, отказ от захар и т. н. ще ти помогнат, но само, ако имаш наднормено тегло. А ти сигурно си си в нормата, но просто имаш „спасителен пояс“ и тлъстинки по типишните проблемни женски части. Лошата новина е, че женските хормони са виновни и без спорт не можеш да ги махнеш.
Аз самата съм висока 178 см. и бях качила заради стрес и обездвижване до 70 кила. Никога не съм била истински дебела. Със здравословно ядене и бягане в парка свалих до 65, влезнах си в нормата, но това беше. Колкото и да се лишавах по-нататък от нездравословни храни, тялото ми си намери оптималното тегло и това беше. Е, но все още не отговарях на съвременните представи за естетично и не се харесвах, макар че се чувствах добре. Спортен лекар ми направи всякакви изследвания - тлъстини в тялото и ко. и ми се назначи специална фитнес програма. Казаха ми, че кила няма как да сваля, но ще се стегна и ще имам перфектно тяло след година. Е, стегнах се много, изчезнаха тлъстинките, като се гледам в огледалото - перфектно и стегнато тяло, но все още не отговарям на идеалите - трябва да сваля. Само с фитнес и преобразуване на мазнините в мускули свалих един номер дрехи.
64 кила съм сега, искам да стана поне 60. Решението - глад и фитнес. Признавам, не е много здравословно, но минавам за седмица поне само на специални шейкове с 46% протеин + 18% въглехидрати. Всеки ден спорт поне по 2 часа. Много вода.
Не на вегетариянството и веганството, защото автоматично се тъпчи човек с въглехидрати. Преди постих по религиозни причини и винаги съм качвала и съм ставала на свиня.
.... Сега се тъпча със соеви протеини (с тези шейкове) и ми е гадно, но при мен е временно, вегетариянците се тъпчат само с такива протеини, получени синтетично и от ГМО соя. бляк. Няма сравнение с протеина от месо, но с месо не мога да си набавя толкова протеини, защото не обичам много месо. Шейковете са само със соев протеин, гадни са просто и натоварват дроб и бъбреци...
Авторке, ако ти е само за тлъстинките - само с фитнес, интензивен такъв. За един месец, ако ходиш по 2-3 пъти седмично по 2 часа, ще видиш резултатите. Приятелят ти, който сега лъже, че си била добре, ще е във възторг. Фрустиращи си остават обаче килограмите на дисплея на кантара. Стигнах до извода - килограми се свалят с глад и само с глад. Стягане - със спорт. Ще кажа, дали с тези шейкове съм постигнала ефект. За 2 дни свалих 1 кг. Не изпитвам никакъв глад, а тялото ми е задоволено откъм витамини и протеини, за да не се разграждат мускули е важно това.
Защо са ни мускулите - ами стегнато е самото тяло и потребяват много повече енергия в покой от тлъстинките. Сега мога да си ям и сладко, но да не напълнявам. Въпросът е, че искам да сваля, а това вече не става само със здравословно ядене, не става и без помощ с концентрирани протеини, защото тялото трудно се прощава с тлъстинките, лесно с мускулната маса. Затова и не гладувай - няма смисъл, ще разградиш мускул и като почнеш да се храниш само тлъсто ще трупаш.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 63fa334432
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От написаното от номер 2 почти нищо не разбрах! Какви са тези протеини и този глад? ! Не се тъпчете с такива протеини и не гладувайте в никакъв случай! Това не е начинът. От личен опит ще споделя: бях се отпуснала доста преди 2 г. и така стигнах без да се усетя до 78 кг. Никога през живота си не бях качвала толкова кг и се уплаших от себе си, затова се стегнах и си изготвих сама хранителен режим - спрях хлябът и сладките изделия. Хапвах си нормално, просто намалих порциите драстично. Но не съм гладувала, дори и не спортувах активно, стремях се да се движа повече, като върша домакинска работа, разхождам се навън и т. н. В момента съм 61 кг, чувствам се добре в тялото си, сега си хапвам и сладко и хляб, но гледам да не прекалявам, а и организмът ми е свикнал с по-малки количества храна. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker