Некадърни лекари - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Некадърни лекари
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 8863 пъти
Искам да споделя една история за една лекарка с грешна професия и как трябва да бъдем нащрек за всичко, което ни предписват. През Септември имах гинекологични проблеми и затова отидох при д-р Ф. на преглед. Разбира се, първо минах през обичайните навъсени физиономии на жените от рецепцията, които ме гледаха все едно им пречех на работата. На въпроса: Къде се намира кабинета? ми отговориха с: В тая болница има само 4 етажа бе момиче, колко зле трябва да си за да не можеш да намериш единия от двамата гинеколози? , на втория етаж е, къде може да е.

Преминаваме към д-р Ф. Първо ме попита обичайни за този преглед въпроси и след това ме прегледа. После заключи, че яйчниците ми били уголемени два пъти и сигурно е настинка. Цитирам: " Ами така е, като не се обличате и ходите с голи кръстове в такъв студ. И кой идиот го измисли този тип бельо? " Такаа, пренебрегнах нервния изблик и си взех рецептата. Обясни ми да пия дадения антибиотик в продължение на ТРИ месеца всеки ден и ако не помогне да отида отново.

По принцип имам навика да чета цялата листовка, но този път не го направих. Е, стори ми се странно как силен антибиотик може да се пие толкова много време, но не бях чувала и че яйчниците могат да стават двойни. Та, дойде Декември и още си бях зле и реших пак да я посетя. Отново минах през "милата" лелка на рецепцията, на която заплатих 2. 70 и попитах дали моята докторка е там. При което ми казва: Ей, цял ден само това повтарям, няма я вече. ОК, отидох при другия гинеколог.

Човекът ми изслуша словоизлиянията, видя предишната ми рецепта, при което се хвана за главата, намачка листчето и го хвърли в коша. Каза ми, че този антибиотик не трябва се пие повече от 2 седмици.... Как е възможно да ми го изпише за три месеца.. не знам. След като и той ме прегледа ми каза, че имам колит- възпаление на дебелото черво, заради което и яйчниците ме болели. А на тях им няма нищо. Завърши с:" Не може за три месеца да са си наред, особено след неправилния антибиотик. Тоест, нямало им е нищо още от самото начало. И размерът им си е повече от нормален. Как така не е успяла да различи яйчници от дебело черво?? ! " Е, и аз досега се питам... Как е възможно да изписваш лекарства, за които не си сигурен как трябва да се приемат, за които знаеш, че биха довели дори до безплодие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: c30e398179
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Знаеш ли ако поговориш с приятел, лекар гинеколог или вътрешни болести само той реално може да ти каже самата истина. Гинеколог преди време ми поясни, че без да ми отвори корема с операция не може да знае какво има вътре само може да предполага, по симптомите, по напипване. Пробвай се каза напълни един 40кг чувал с различни парчета плат размеси ги и пробвай да успееш през пролука един пръст в чувала да познаеш какво точно докосваш ей това е нашата работа. Не обвинявам "сбъркалата" лекарка всеки в този живот има право на грешка вярно е, че при работа с хора трябва да се внимава повече, но пък колегата й каква колегиалност!!!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 335b957c5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Затова се търсят две мнения минимум. За антибиотика - от обща култура трябваше да знаеш поне или да си кажеш - ей, това е голяма отрова, я да потърся и друго мнение. Не си била доволна от докторката, явно става дума за дърта кокошка, защо не отиде другъде непосредствено след това?

Едно ще ти кажа за в бъдеще - от тази година имаш право да ходиш на специалист без направление, плащаш си 20-30 лв. за прегледа, но касата ти плаща всички други изследвания. Много добро решение е да отидеш при мотивиран лекар, които да ти обърне внимание за тези пари.
Никога не съм ходила на гинеколог с направление, но нямам и проблеми и не са били нужни изследвания. Но да ти кажа - дори най-голямата харпия е по-мотивирана, когато знае, че за 10 мин. ще си изкара една двайсетачка.
Заслужават го. Голяма отговорност носят, имаме едно тяло и един живот, по-добре човек да се лиши от друго нещо.
Ходи само при лекари, които са ти били препоръчани от пациентите си, избирах млади и мотивирани пред стари лелки. Не пий поне година антибиотици. Ваксинирай се догодина и с-у грип.
За колита - типично женско заболяване. Имат го и баба, и майка. Няма лечение, освен диетата. На майка ? помага, когато доста време е само на препечени филийки или на варени картофи. Не понася прясно мляко, доста плодове и зеленчуци, месо.... яйца, изобщо - гадно е.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 772acf1df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ужас!!! Човек да го стах на лекар да ходи. "влизаш болен излизаш полу-умрял" ^^^^ЛуДкАрКаТа^^^^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9f764cec3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Скривайте се всички вие с вашата "колегиалност" само между вас, и с желанието си на всяка цена да запазите мястото и стола под задника си, за сметка на хората, които ви плащаме заплатите и заради които сте там!
Направо сте загубили човешкия си образ с вашите антибиотици и напълно провалилата се ваша медицина.
Пази Боже от вас и "грешките" ви, и безчовечното ви безхаберно отношение.
ЛуДкАрКаТа ви го каза много точно.
Става въпрос за х о р а! За хора, дами и господа, а не за "чувал с кокали", "случай", "номер" и "бройка".
А добрата новина е, че старата прогнила антихуманна система си заминава заедно с вас.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f76742bdd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Така е в нашата България, некадърни лекари колкото искаш. Гледат да си свършат работата на две на три и готово. Майка ми е получила кръвоизлив 15 дена след като ме е родила, поради оставено парче плацента в нея, и на какво се дължи? Ами да, на лекарска грешка, и дни след нея още една жена със същия случай в същата болница... Рядко може да се попадне на добър и коректен лекър, ако ти е близък е най-добре, но уви не всички имаме близки лекари.

cheRRy***

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4452d40111
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Единственият начин да се предпазите поне малко от лекарска грешка е да ЧЕТЕТЕ. Четете листовките на лекарствата, четете в интернет симптоматиката на предполагаемата болест и си дайте сметка дали тя важи и за вас. Никога само при един лекар. Аз се боря с подаграта на съпруга си и като ми писна от некадърни лекари. започнах да чета и търся информация. Както и си мислих, ефикасни лекарства има, но не и в България. Доставиха ми ги, направих консултация със личен лекар, която се състоеше във фразата "чакай да видя какво пише в интернет за лекарството". Че това и аз го мога и то без да плащам 2. 70лв. такса. Водя го на професор, прегледа е 50лв. Излизаме от кабинета и мъжа ми вика "че той ми каза същото, което и ти си прочела". На вас оставам да сметнете, колко пари сме внесли в здравна каса за 30 г. трудов стаж и какво получаваме "без право да се жалваме"

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e3a5e6e457
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   1"Гинеколог преди време ми поясни, че без да ми отвори корема с операция не може да знае какво има вътре само може да предполага, по симптомите, по напипване. "

Да, ако живеем в средновековието и разните му машинки като видеозон например не съществуват. Нали се сещаш, че една такава машинка ти показва много хубава картинка на целия 40кг. чувал с парцали.

Авторке: наистина трябва да се внимава, но аз се питам след като този антибиотик е толкова силен и се пие само две седмици, аптекарката кзде е била, за да ти го каже... мани, тая наща здравна система е хвани единия, удари другия... после защо българите не раждали...

Лола

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3041a1212f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Лола, праваси и то много. Тези "УЖ" доктори умориха племенницата ми, от нищото-нещо направиха. "Чумата да ги тръшне такива лекари. Нас хората ни взеха за опитно зайче. Само, ако си в пачка тогава ще, ти се обърне внимание, ако нямяш стотинка, умрял си. Господ да ни пази от такива...
^^^^ЛуДкАрКаТа^^^^

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 49b37568ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Аз лично имам опит с неврохирургията на Токуда. Беше ми направена гръбначна стабилизация, защото имах разместени прешлени. Бях опериран от Славомир Кондов(завеждащ отделението) и Неделчо Гергелчев(доцент).
Увредиха ме и сега имам полови нарушения.
Поведението и отношението в тази клиника са абсурдни.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 11222e2233
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ ВЪВ ВМА СОФИЯ, ВТОРА КОРЕМНА ХИРУРГИЯ Д-Р ШАЛАМАНОВ, Д-Р ИЛИЕВ, Д-Р ПАНОВ, ТАКА МЕ ОПЕРИРАХА, ЧЕ НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯ ЦЯЛ ЖИВОТ.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f81e111087
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Аз пък искам да изкажа благодарностите си на лекарите в Пловдивска Университетска Болница, а после и на тези в МБАЛ "Д-р Братан Шукеров" , гр. Смолян, които на няколко пъти спасиха живота на моите родители, където родихме децата си и се грижат за нашето семейство от десетилетия. Ако не бяха лекарите в горните болници, поне половината ми семейство днес щяха да са покойници. Не всички са перфектни, но като цяло са спасители. Безгрешен човек няма

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fe8930df5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   от вик/
Българските лекари голям процент са кадърни.
Но всеки има своя фолософия и времето и безпаричието ги притиска, както всеки един от нас.

Ако искаме да има развитие, не бива да има конфронтация между тях и нас.

И друго, не бива и да чакаме нашето здраве да е само в техните ръце, ние трябва да се самообразоваме, да четем, да се връщаме към корените си, да търсим природата.


Ако момиче има проблем с яйчниците билката бял равнец е универсално решение.

Аз съм си изкарала едно коренче от покрай пътя и си го посадих покрай цветятя и вече няколко години направи толкова голям корен, че си го разсадих на няколко места.


Иначе от аптеката винаги можеш да си купиш.
Ако имаш проблем с дебелото черво, запек да речем, все някой съсед ще има кисело зеле, ако ти не си си направила.

Чорбата от киселото зеле така те изчиства отвсякъде, че се подмладяваш. не се шегувам.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f81e111087
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 12, забрави да допълниш, че в никакъв случай да не се оставяме да ни ваксинират и да ядем слънчеви лъчи. Най-добре съвсем да се върним към корените си, да заживеем в пещери и да се храним с корени.

„Ако момиче има проблем с яйчниците билката бял равнец е универсално решение. “

Върви го обяснявай това на хилядите безплодни жени. Моя учителка цели 20 гидни опита всякакви бабини-дивитинини, врачки, църкви, джамии, но на инвитро не се подложи и не се довери на „некадърните лекари“. Днес няма деца, разбира се.

За киселото зеле си права иначе, помага при запек, това е доказано, но пък да подмладява?
Може би при теб се дължи на храненето със слънчеви лъжи, не забравяй да го споменеш в следващ коментар.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fe8930df5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Ех № 13, така и не си сложи един ник нейм, та да е по-лесно, както ти е ясно, аз съм Вик и гледам да не пропускам да пиша инициалите си.

Преди малко четох статия за Бразилия, за ваксните и за предизвикващата безплодие съставка във ваксини срещу рубеола.
Избери си която и да е страна, който си искаш континент. Предполагам, че знаеш английски, ако не пробвай преводача на гугъл.
Цял свят иска да има избор за ваксните, цял свят. Добри или лоши, изботър трябва да е на човека!

За инвитрото, това е пак добра тема. И аз имам позната, три опита с инвитро и накрая си осиновиха момиченце, да им е живо и здраво.

Приятелката ми, вече на 42 също опита инвитро, ами не стана. Така, че нека не засягаме болката на хората, още повече че тепърва ще се доказва пряката вина на ваксините и за страховата невроза, и за депресиите, и за безплодието.

Защото на времето на няколко села я има я няма една булка ялова. А сега е като епидемия!

А за слънцето, явно отдавна не си го поглеждала, щом такива отрицателни емоции те тресят.

Затова пък си ваксинирана, както сама твърдиш, което още повече задълбочава проблема.

Много моля авторката да ни извини, че пренесохме лична караница в тази страница.

Но ако имаш възможност, търси слънцето и светлината.
вик

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fe8930df5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   http://snaiper-bg.net/2012/10/namereni-lekarstva-na-2000-godini-po-efikasni-ot-dneshnite/

Направих едно бързо търсене, кои лекарства са на базата на формулата на белия равнец.
Ето нещо, лесно се чете и беше удоволствие да видя и белия равнец в списъка древните илачи!
За № 13 разбира се и всички, които познават тази билка.
Не случайно на белия равнец се казва, билката на жената.

Между другото, тази статия е от преди една година и надявам се авторката се е самообразовала достатъчно.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 57735b7e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Да, ходи бори кисти само с бял равнец. Понякога просто е по-добре да се отиде на лекар и да се използват медикаменти. Билки, корени, шипки, чайове и т.н са само за профилактика. Ако решаваха проблемите, то хората през 18-19 век шяха да имат по-голяма продължителност на живота от нас.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fe8930df5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   вик/

Аз като дете много обичах един дядо от селото на родителите си, столетник, даже мога да намеря статията за него, бяха писали на времето.

Стоеше си кротко на скамейката отвън и поздравяваше всеки и всички поздравяваха него.

Колко столетника познава №16 днес?

/нека не прозвучи грубо, но доста зубрачи има, които докато се движат от "Надежда" до МУ си мислят, че познават живота/



И освен това, аз винаги наблягам на факта, че ако сами не си помогнем, лекарите и да са богове, не можем да очакваме всичко от тях.

И още нещо.

Медикаментите на каква база са създадени?
Винаги давам пример с аспирина.

Какво е аспирина и какво е кората на бялата бреза?

Медицината ще остане босичка, ако не търси под дърво и камък, какво е създала природата!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f7ee84fca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Номер 17, когато средната продължителност на живота е 40 години, не ми пука особено, че в моето село има 2, 3ма столетници, като останалите са се споминали на 40. Тук говорим за генетика и наследственост. Можеш да пушиш цял живот и пак да доживееш до 100.
Даваш ми за пример аспирина- ок, както казах премедикаметацията може да се извърши и от билки, но когато тези билки не са си свършили работата и си нагазил вече здраво в болеста, защото си я залъгвал Х време, тогава вече белият равнец, да кажем, няма да ти помогне.
По принцип съм против имунизациите, защото тяхната единствена цел е печелене на пари. До голяма степен, същата е целта и на някои видове лекарства. Но трябва да признаем, голяма част от модерните медикаменти си вършат работата.
Сега ще обърна много хора срещу себе си- Като човек, който учи генно инженерство, мисля че след време, лекарстава неимоверно ще бъдат изместени от генните манипулации и съм твърдо ЗА това.
Трябваше да спомена, номер 16 съм и съм също така и авторката на историята, но темата, която започнахме е по-интересна от историята ми.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fe8930df5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   вик/
за №18
Чудесно, най-после нещо по-конкретно, да не се боря с вятъра.

Аз във всички постове наблягам, само ако нещо не ме е извадило от релси и не изстрелям за момента някоя емоция, аз слушам лекарите, но решението все пак не оставям само на тях, ако има избор изобщо.

Ако прегледаш мои мнения тук или там, започнах да се подписвам с "вик" инициали, аз дори не отричам ваксините 100%, но съм за избор на човека.

Избор, много е просто!

Както много майки сами си водят децата още от две три годишни на ясла, но когато държавата се опитва да го прави задължително, те скачат, защото им се налага насилствено.

Ако аз наблягам на билките е защото, не мога да чакам да зазлея, да се разболея, и да чакам хапчето чудо /както вече ми се случи и ми е урок/.

Когато готвя и ползвам подправки/билки за мен, не спазвам ли принципа храната да е твоето лекарство и лекарството твоята храна/поне се опитвам.

Всеки пък, когато слагам копър и мащерка на бобената чорба, нали това правя, когато на всяко ядене с ориз слагам дафинов лист, нали това правя?
Ползвам билки/подправки или обратното подправки/билки.

А за генното инженерство, наистина темата е друга.
И пак само мое мнение.
Просто мнение.
Ако ваксините бяха само за пари, халал да са им парите.
Но никой не знае, какво всъщност има в тях.

Само при мисълта, че децата ми са родени преди 2000 година и официално е имало живак под форма на някакво съединение във ваксините и аз не съм знаела и най-трагичното, много лекари не са знаели.

Някъде четох опаковка на ваксина и с натриев глутамат.


Така, че благодарна съм на сайтове, които позволяват на хората да обменят информация и да мислят с главите си, когато вземат решения.

И до ден днешен не мога да си простя, че на времето след като ми изписаха тетратциклин, вътрешният ми глас казваше да не го пия, пих все пак два пъти и когато после се оказах бременна и детето с диагноза хидроцефалия на мозъка, .... как да върна времето и да не пия антибиотика?? !!

Това имам предвид, дето казват хората, не питай старило, питай патрило!

вик/поздрав

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fe8930df5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   За да помогнем на лекарите, да си вдигнат главите, да застанат зад пациентите си, които искат свободен избор при ваксинирането вижте и според разбиранията си подпишете или не петицията:

http://svobodenizbor. bg/bg

Станахме 3600 човека, трябва още стабилна подкрепа.

Напечатайте "петиция избор ваксини" и ще ви излезе сайта.

това и за нас пациентите и за лекарите.

Ако всички само се оплакваме от некадърността, тя е навсякъде, лекари, политици, учители, .... каквото си пожелатете.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6a2251ab16
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Така, значи като се разболеем, трябва да станем доктори и фармацевти за да се лекуваме. Да се ровим в интернет, да търсим билки, симптоми и пр.
За какво плащаме тези осигуровки? За да ни претупат набързо, да ни напишат рецепта и после да търсим в интернет дали тази терапия е за нас.
От некадърници и аз съм си патила и то от излишна инвазивна процедура, за която Здр. каса плаща доста добре.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5e14ed290c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Здравейте. Искам да се включа по темата за некъдърните лекари. Имам горчив опит с моето GP. От близо 10г. съм пациентка на Н. Ценов от гп. Тонус Варна. Не съм имала сериозни здравословни проблеми до преди 2год. Посещавала съм го най-много с някоя настинка или за болничен. Сега имам множество заболявания за които няма да ми стигне времето да описвам. Неправилно диагностицирани и задълбочаващи се. Всеки път отивайки с ново оплакване при него първо се мъчи да ми обясни колко е незначително и ми изписва нещо без даже да помисли за изследване. А когато нещата се влошат съвсем най-после решава да ме изпрати на специалист. Ако не се излекувам отивайки пак при него ми обяснява че неможе да искам направления когато и за каквото и да е. Обезверена загубила време и пари естественно отивам на частен лекар. А аз съм безработна от 1год. и имам малко дете. Сега чакам юни месец за да се прехвърля при друг лекар с надежда за повече внимание и компетентност.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f81e111087
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   22, потърси психолог. Може да става дума за нервно заболяване. При букет от симптоми, които не могат да се лекуват от лекарите обикновено е на нервна почва.
Успех при смяната на лекар.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 03af92d259
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   И аз се включвам с името на проф Габровски. С неговите две операции с които трябваше сега всичко да ми е наред сега съм по зле от преди да се оперирам. С постоянни и травмиращи болки. И още по страшното е че след двете операции сега имам увреди на целия лумбален отдел. Поне втората да не беше правена. Всички за на мнение че не е трябвало и че професора е искал да замаже първата. Но за мое съжаление пак не му се получи. Спарите които оставих щях да покрия половината от операция в чужбина. И с последващите обезболяващи и физиотерапии цяла. Но професора не даде инфо за това какво се прави в чужбина. Даже ме убеди че това е най доброто в европа и го има и в българия. Хората поне трябва да са информирани че има и други начини. Този доктор съсипа живота ми. Не ходете при него. Освен медицина е завършил и психоманипулация е не поема отговорносто за нищо. До операцията е ок. После казва че си е свършил работата и толкоз. Оставя те на произвола на съдбата. Пред кабинета му винаги има хора чакащи с надежда да му дадат 50 те лв на ръка вместо на касата както правят възпитаните и добронамерени хора. Само за етикета да го кажа не за друго. Бих дал още толкова пари които дадох за двете операции само и само това да не се беше
случило. В з к и Пациенстка организация знаят какъв специалист е но нищо не правят по въпроса. Оборота се върти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c7ebbd12c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Ендокриноложката проф. Русанка Ковачева като цяло не ми хареса като лекар, може да е светило, но предпочитам д-р Нели Петрунова. Ковачева само ти взима парите - над 100 лева при това, а д-р Петрунова за много по-малко пари изслушва внимателно, не прави забележки и назначава адекватно лечение. А колко много ендокринолози обиколих, тези в Майчин дом не искам и да ги виждам, нито онази с къдравата коса в Александровска.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker