Късо гемче или не ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Късо гемче или не ?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 6831 пъти
Като за начало привет на всички. Няма да споменавам име, на 16 години съм и мисля, че имам малко проблемче с гемчето.

Преди години се бях заглеждал за такъв проблем, защото когато имам ерекция, не можеше да се забелва главичката и то въобще. С времето този проблем отмина главичката започна да се забелва в надървено състояние, но не мога да го забеля докрай, смисъл главичката се забелва, но когато опитам да го забеля надолу, една "юздичка" отдолу на главата започва да ме боли.

Малко е неприятно, та въпроса ми е това проблем ли, ще ми пречи ли при полов контакт и дали трябва да се намеси специалист. Не ме е срам да кажа на баща си, просто не искам да избързвам преди да съм сигурен, че трябва да се намеси лекар. Очаквам адекватни отговори, благодаря на тези който ще се отзоват. :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 410bd6adda
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Искам да добавя нещо към темата си, ако имам проблем в което не се съмнявам, ще ми кажете ли към кого трябва да се обърна. Мисля първо да отида сам. Кажете ми ясно и кратко. След като отида при личната си лекарка, какво направление трябва да поискам и т/н. Надявам се да сте ме разбрали.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8de8612e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Здрасти, трябва да потърсиш направление за уролог. Той ще прецени, какво ти има.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: af117abc32
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Tи детствен ли си още защото като малък и аз имах такъв проблем и ходих на уролог и се оправи... и сега пак е така не се забелва до край... ако си детствен като мен значи няма проблем :) след изгубването на детственоста се оправя :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a49bcf4a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3, толкова събрана неграмотност не бях виждал отдавна... Първо не се казва деТствен, а деВствен, и второ проблема на автора няма нищо общо с девствеността. Тва не е като при жените да те "отворят" и да ти късат разни ципи... И не, проблемът няма да се реши от само себе си когато почнеш да правиш секс. Така че моля те спешно се образовай в нета по тия въпроси и най-вече недей да объркваш другите хора!

Авторе, това при тебе само по себе си не е проблем, дължината на гемчето е различна при всеки мъж, точно както и дължината на пениса, формата и т. н. Но може да стане проблем, ако е прекомерно късо гемчето и твърде много се опъва по време на мастурбация или секс. Ако само с малко е по-късо от "нормалното", не е проблем. Но щом преди не си можел да забелваш, значи най-вероятно наистина е прекалено късо. Какви са въпросните проблеми, които могат да се получат, е описано в други теми, най-добре виж например тук: http://spodeli. net/7/story-21068. html

Това което е описано там с фимозата е едно ВЪЗМОЖНО последствие от късия френулум, но не е задължително да се случи. (И обратно, за фимозата има и други причини освен къс френулум, но това е друга тема. ) Дали при теб е в такова състояние, че да се очаква да има усложнения, било то фимоза или нещо друго, това най-добре може да го прецени уролог, след като види на живо за какво става дума. Той ще ти каже и дали има нужда/смисъл да се оперира или не, дали сега или да се изчака и т. н.

Във всеки случай дори да не е абсолютно необходимо, не е лоша идея да ти удължат гемчето и да можеш да забелваш по-надолу, защото точно по кожата непосредствено под главичката (която остава "скрита", когато ти е късо гемчето) е най-чустввителното място на целия пенис, по-чувствително от самата главичка. Когато то се "открие" и мастурбацията, и особено след това секса стават невъобразимо по-яки, отколкото когато е скрито на руло отдолу :)

Така че бягай при личната за направление за уролог, преди това погледни в нета за добър уролог в твоя район. Дали ще кажеш на вашите си е твое решение, най-късно ако трябва да те оперират ще трябва да им кажеш, преди това както искаш.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 410bd6adda
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

5.   Благодаря много на отзовалите се. И без това имам ходене в болницата, ще мина през личната за едно направление. Живи и здрави.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 05b264272b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Добре сега въпроса ми е дали мога да разкъсам нормално гемче понеже момичето ми не беше много влажно и беше девствена дали може и с нормално гемче да съм прекалил и да съм го разранил. И ако ми е нормално гемчето трябва ли да използвам лубрикант за да не го разеанявам или трябва да е по-влажна

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3dda01e716
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Значи вариантите са ти два. Обрязване на кожата или може да подходиш към бавен инвазивен крем който ще ти ти помогне да отпусне кожата но до колкото знам тези кремове струват майка си и баща си затова най-добрия вариант е да резнеш тази кожа и плюсовете са че ще имаш сексуален контакт без никакъв дискомфорт и от хигиенна гледна точка ще си на 6 :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker