Депресия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Депресия
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2289 пъти
Всичко започна да ми потръгва през 2011-та и се опитвам да го оценя, наистина, но се чувствам толкова сама, въпреки че имам верни приятели, приятел от известно време и живея в стабилна семейна среда.

Може би голяма част от хората нямат толкова хора, на които да разчитат, а аз съм тръгнала да се оплаквам... Постоянно бръщолевя глупости и премълчавам нещата, които ме вълнуват наистина. Как да говоря с тези хора като те самите си имат проблеми в момента? Старая се да ги изслушвам и да им бъда полезна с каквото мога, но когато аз имам болезнена нужда от приятелско рамо, дори не забелязват.

И как ще забележат, ако не им кажа? Не са врачки... Ако им споделя това, което искам да кажа, ще ме започнат да ме съдят, и в момента даже го правят. От една страна имам почти всичко и никакви сериозни проблеми, но знам ли... имам чувството, че ме хващат някакви депресивни състояния, апатия, тотално безразличие, постоянно се засягам от най-малкото нещо напоследък и мога да го мисля с месеци и да се затварям в себе си. Обзело ме е чувството, че животът ми е незначителен на фона на годините цивилизация, че съм неспособна да помогна на някого или да променя нещо, постоянно чувствам вина и все по-често се замислям съществуват ли неща като приятелство и любов или всичко е красива илюзия, замаскираща нуждата на човек да общува? Нямам мотивация да уча, а това би трябвало да ме вълнува в момента, тъй като ми предстоят кандидат-студентски изпити.

Не спирам да се притеснявам за бъдещето и да си мисля, че няма да постигна нищо, а дори да го постигна, ще е напълно безсмислено... Какво ми става??? Това продължава доста дълго време...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 15ee04bc13
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спортувай! Физическата активност помага при лечението на депресията, а лечението не е от най-лесните.
~*Отхвърлената*~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 36f6225e4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вземи се в ръце! Имаш приятели... споделяй с тях. Защо мислиш, че ще те съдят? Напротив, ако са ти приятели ще ти дадат съвет. Относно "незначителността ти" - ехоооо... колко хора на твоята възраст познаваш, които са направили нещо значимо и съществено? Точно сега е момента да си най-мотивирана, не да постигаш нещо, а да разбереш какво е това нещо, което искаш да псотигнеш? , какви цели имаш за в бъдеще...? И ДА! Приятелсвтото и любовта същесвуват, но няма как да ги видиш, като си навела глава! Следващият път, когато се сдухаш, помисли върху това, че ти си млад човек и бъдещето е пред теб, радвай се дори на най-малките неща и жестове, оценявай всичко това, което имаш, за да не се налага един ден да съжаляваш за много по-сериозни проблеми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker