Стрес - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Стрес
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3424 пъти
Имам сериозно паническо разтройство, или поне така мисля от прочетеното в нета. Незнам какво да правя някой да ми даде съвет! Много често вечер ми се случва адски да ми се вие свят, имам чувството че ще припадна или че всеки момент ще умра... изпитвам почти непрекъснат страх. Понякога имам чувството, че полудявам. Много ми се гади... абе изобщо повече немога така... хора дали лекарите ще могат да ми помогнат? Аз няма да издържа още дълго така

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 2d3b825cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм от хората и ще ти дам съвет да обърнеш посоката към живеене от ден за ден и така ще намаляваш притеснението.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 66a3119d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз ходих миналата година на психиатър и ми откриха
паническото разтройство. Знаех че нещо ми има, но ме беше страх да отида на лекар, за да не ме изкарат луда и да ме натикат в някоя лудница. Изписаха ми Есциталон 10 мг и вече от 6 месеца го пия, по-добре съм за сега. Трябва да помислиш от какво може да се е получило и от колко време може би са симптомите. Аз го имам от 5 години и чак сега реших да отида на лекар, защото семейството ми повече не можа да ме изтърпи с тези нервни кризи и рев. Имах и непрекъснато ускорение на сърцето сърцебиенето ми не падаше под 100 а стане ли 130 направо щях да припадна не можех да стана. Но сега вече си ми е 85 някъде и нямам проблеми. отиди най-добре на лекар, не ядът хора! Може и да не е това за което си мислиш ти може да е нещо друго. Успех

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: dd35d41767
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Отивай на психиатър. По симптомите, които описваш прилича наистина на ПР, но най-добре ще прецени лекар. Не оставяй нещата да се задълбочат. Ако искаш обаче преди това си направи изследване на хормоните на щитовидната жлеза и антитела, защото ако не са в час причината за състоянието може да е в тях.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 736802cc8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Психотерапия!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1e69f128be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз съм си мислела подобни неща като теб. Даже съм ходила и на психиатър. За разлика от другите, писали тук аз те съветвам следното:
1 - не ходи на психиатър / ще те наблъскат с лекарсктва и ще им станеш роб за цял живот;
2 - НЕ ЧЕТИ НИЩО в интернет. НИЩО за болести!
3 - ВОЛЯ / това е лекарството. Много е трудно, но помага. Когато дойде атаката, отклони си мисълта от нея.
Надявам се да съм ти била полезна. Желая ти спокойствие и здраве.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1e69f128be
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пак съм номер 7.
Номер 5 има известно право, дисбаланса в щитовидната жлеза води до панически разстройства. Аз имам увредена жлеза. Но пак ти казвам - ВОЛЯ!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: b9173c81a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Това съчетание между виене на свят и гадене наподобява проблем с вестибуларния апарат.
Само когато легнеш получаваш пристъпа, нали?

Възможно е от страха, че ти има нещо да те хваща паника. Но спокойно. Точно този вид болест е безобидна и е лечима напълно.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c6cadeb623
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Купи си този чай. На мен много ми помогна.

http://www.lechitel.bg/product.php?p=104

Не си написала от какво те е страх.
Хапче против страх НЯМА. Сама трябва да осъзнаеш, че страхът е само в главата ти. Или казано още по-ясно -то е твое творение. Всички мисли са лично твои. Ти решаваш за какво да мислиш или не. Контролирай си мислите! Избягвай лошите мисли, мисли само за хубави неща.
На никой не му се гади и не припада от положителни мисли, нали? :)

ps: Съгласна съм с №9.


Ajna

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a2b4d77222
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   здравей,

Първо обърни се към Господа Иисуса Христа, ходи на църква, моли се за другите, и Бог ще ти помогне.

Лечение за душевни болести с лекарства не става, обърни се към Бог, проси милост, и гарантирано ще се оправиш.

Като помощно средство ти препоръчвам билковата комбинация демир бозан, за 5 лв 300 гр, 5 билки са, мисля

Поздрави

 
  ... горе^
преди: 11 години, 26 дни
hash: 2fce84d0d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   много е лесно да напишеш ВОЛЯ е лекарството, а знаете ли каква воля можеш да проявиш в такова състояние... Аз бях така, изписаха ми Есциталон 10- мг. Пих го 10 месеца, но... това лято което мина съм повръщла цяло лято (за лято 2012 г. пиша), без да може никой да ми каже от какво е... така, че помогнал ли ми е, не е ли... хич не мога да кажа. Никой не можа да каже от какво повръщам на всяко хранене... Отвратително е, на най-големият си враг не го пожелавам. Имам две прекрасни момиченца, те миличките от вида който съм имала са си мислили, че мама ще умре... Аз те съветвам много добре да прецениш лекаря при който ще отидеш и на който ще се довериш. Всеобща тайна е че всички са търгаши, гледат да си приберат паричките и... Аз попаднах в Стара Загора на лекарка, на която искам да и отрежа главата, с извинение за грубия израз, ужасна - "куче". Аз и обяснявам какео ми има, тя си пуши цигарата ввътре в кабинета и си подпряла главата на бюрото. Идиотка! Но за всеки има възмездие... Успех миличка...!

 
  ...

...
преди: 11 години, 21 дни
hash: f6df7bfd1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Съгласна съм с коментара на номер 9, не ходи на психиатър а в момент на атака се успокой и не мисли за това, това е начина да се излекуваш, и аз имах същия проблем, от хубав живот, но слава Богу намерих начин да се преборя без лекарства, с воля и сиропче, глог, мента, валериан, по-добре от лекарства на химична основа от които не исках да ставам зависима, а и също трябва да промениш начина си на живот и да отделяш време за себе си, аз го получих от свръх психическо и физическо натоварване, силно чувство за отговорност, липса на хубави емоции и страх от това че няма кой да те подкрепи, като всичко това таях в себе си докато не ми изби, когато започнах да получавам симптоми, ме обземаше панически страх, чувството е нещо подобно между инфаркт и полудяване и като го смесиш със страх усещането е ужасно, но свикнах с това и когато ми се случи не обръщам внимание или пия малко сиропче и забравям бързо, съвет, споделяй за да ти олеква, не задържай негатив в себе си, пълноценния полов живот също е мнго важен за преборване със тези симптоми. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 21 дни
hash: f6df7bfd1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Само да напиша че първия си подобен симптом получих преди 10г. тогава се уплаших много, после на всяка година по 5-6пъти, от 2007г. до скоро т. е. в началото на 2013г. , се увеличаваха все повече и стигнах до момент че всеки ден ги получавах и стигнах до положение около година и половина със ставането сутрин до 5-6ч. след обяд всеки Божи ден да се чувствам така, ужасно, нямах надежди и мечти за нищо а съм разведена с две деца и сама ги отглеждам, не мога да си позволя лукса да се предавам, ходя на работа в която трябва да съм психически устойчива, търпелива и в кондиция, просто трябваше да се преборя, или то мене или аз него, стигнах до положение в което тръгвайки за работа изведнъж се сривах на улицата и нямах сили да продължа, бях в много тежко положение, но благодарение на волята ми и Божията помощ се възтановявам и продължавам да се боря. Волята, вярата и желанието да се пребориш са начините с които да го постигнеш най-вече заради децата ти, аз от любов към моите скъпи същества го правя. Успех и на теб!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 дни
hash: cc9726d5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Искам да се похваля, че аз намерих решение на проблема си :) Пожелавам го на всеки:))))))))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker