Възможно ли е да съм болен от СПИН ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Възможно ли е да съм болен от СПИН ?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 5437 пъти
Здравейте! Февруари месец от студа и честото миене, по ръцете ми се бяха появили ранички. Въпросът ми е възможно ли е чрез ръкуване с някой да съм се заразил със СПИН? От тогава боледувах 2 -3 пъти като ми беше червено гърлото и бях отпаднал и уморен. Знам че звучи несериозно, но наистина съм притеснен. Изследвах се и беше отицателен но не беше изминал 3-месечният период. А напоследък се уморявам лесно и имам болки в ставите. Моля някой да отговори. Благодаря предварително! Съжалявам, че спамя, тъй като вече зададох същия въпрос в една тема, но не получих отговор и за това направих собствена. Наистина съм притеснен! Моля някой да отговори! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: efee176709
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има нещо за спина, което се премълчава. Болеста протича отначало на етапи. Отначало е невъзможно да се открие ако се направи тест в началото, защото той се маскира като други болести със сходни симптоми. Ако тестът се направи когато е в застой не показва нищо, може и месеци да е в теб и да няма, и да не се развива. Това е болест, която може да протича много години / над 10 /, но при всеки е индивидуално, зависи от организма. Но появят ли се ситни пъпчици по врата, лицето, ръце, тяло да знаеш вече се започва.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: bbdbd6bcda
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си се заразил, спокойно. На колко години си?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 121a26ffaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   До коменатар 1. Може ли да пишеш такива глупости и да плашиш хората бе човек? Тестовете си откриват антителата, независимо дали е в "застой" или не и обикновено може да се открие още на първия месец. Това със ситните пъпчици, направо ме разби, значи всички хора с алергии имат СПИН, хаха ...
До автора: Не можеш от ръкуване да се заразиш. Давай по-спокойно, стресът също разболява!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9655eec031
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз всяка година февруари-март боледувам 2-3 пъти едно след друго и е обяснимо - през цялата зима човек си изчерпва ресурсите. И при мен понякога последиците са болки в ставите, причерняване, прималяване, даже по стълбите не съм могла да се качвам, сърцето ме е боляло чак... Но това е сигнал, че трябва да си обърнеш сериозно внимание и да започнеш да се храниш и живееш здравословно.
Купи си бирена мая, рибено масло, прополис, пшеничен зародиш, яж много салати и плодове. Яйца.
Максимално намали престоя на компютъра. Ако си свикнал да лягаш късно - задължително оправи съня си, трябва да спиш 8 часа нощем. Ако много работиш - започвай да го даваш по-мързеливо, но при всички положения с трябват разходки и леки физически упражнения.

За болки в ставите безотказно действа Диклак /диклофенак/. На мен само 1 хапченце ми спира болките и ако не се разболея - може с години да няма повторни симптоми. Рибеното масло пък помага в дългосрочен план, не само че обезболява и маха възпаленията, но направо се бори с автоимунни заболявания.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6e62e8814b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   3, не вникваш в нещата на писаното. Да не кажа, че почти всички болести започват с общи симптоми. Нима няма грешни лекувания, грешни диагнози? За да стане ясно.... някой се заразява от спин през април, той няма да разбере, че е болен определено време. Зависи от защитата на организма му, но накрая всеки организъм се предава. Ако отиде да се изследва през май ще разберат, че е вирусоносител, ама друг път. Зимата, като вдигне температура и отпадналост и ако отиде на доктор, и ако не е много сговорлив да каже нещо за което доктора да се хване, или доктора си мисли за сестрата и как с този пациент да прецака касата, ще каже, че е грип и ето го разминаването. Не, че спина се лекува и е изпуснал началния момент. Ето има и тема тук преди 3 г. spodeli. net/5/story-2934. html

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 633248a854
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Можеш да се заразиш само ако твоята кръв влезе в контакт с кръв на заразен човек или вирусоносител. Също и по полов път ако не използваш предпазни мерки. Моят съвет е да си направиш теста отново и да се убедиш че не си ХИВ позитивен. така ще успокоиш психиката си и всички тези внушени "симптоми" ще изчезнат. успех :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: b2fa14f616
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора: Благодаря на всички! Наистина ми помогнахте да се успокоя. Коментар 1 - господине/госпожо ако целта ви е да ме накарате да параноясъм не ви се получава. По-добре не пишете глупости защото ако не аз, друг би могъл сериозно да се разболее и не от ХИВ, а психично от такива натрапчиви коментари. Иначе отново благодаря на другите и умната! :)

 
  ...
преди: 12 години, 29 дни
hash: 317ad2aecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторът иска сайта да се казва лаборатория. ком, да открие линка спин тест и да натисне тест. Как може да се задават такива въпроси, а и интересното е, че има отговори.... "не си се заразил"

 
  ...
преди: 12 години, 28 дни
hash: df64ae23d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   номер 1, ти ме съсипа, няма такива глупости. първо обогати поне общата си култура и после пиши тук. извинявай, но нищо от това, което написа не е вярно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker