Запек - потече ми кръв... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Запек - потече ми кръв...
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 17276 пъти
Преди няколко месеца пуснах тема тук за запекът, но ето, че проблемите с изхождането се повтарят отново и съм много притеснена и търся съвет от хора, които са го прекарали.... Преди не се изхождах често, но никога до сега не съм имала толкова болезнен запек както през последните месеца, да не кажа година. Проблемите започнаха някъде от миналата година да речем.... взимах шоколадчета, помагаха ми при самото изхождане и след това, но вече не мога да се изхождам нормално, нищо не помага. При последното ми болезнено изхождане болките бяха ужасни и шоколадчетата не помогнаха, но за сметка на това ми помогнаха цял месец, даже два... да нямам запек. Преди три дни пак имах болезнен запек.. днес пак, но ми потече кръв и вода... :( много ми е притеснено.. Страх ме е да не съм се разболяла от нещо... От какво може да е кръвта и водата, която потече по време на болезненото изхождане? ! Не е урина със сигурност!

Мисля, че запекът може да е от препечените филии, които ям напоследък, но е имало и случаи, когато ям нормален хляб, и пак имам запек. От какво може да е? Вече почвам да се притеснявам.... страх ме е да се храня вече

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 2e568a844c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Ще кажа аз как се справям всяка сутрин веднага след като станеш от леглото изпий две чаши вода на гладно има ефект!!
Вземи си пшенични трици от големите супермаркети смеси във една чаша две супени лъжици пшенични трици със кисело мляко и го изяж всеки ден и ще видиш че има ефект. И отиди на лекар за преглед

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 77644f3f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако напипваш издуто до ануса като топче, това са хемороиди.. За да ги облекчаваш може да се масажираш с ледче след изхождане, не носи прашки, диета - без бобени храни, повече леки манджички, вода. Аз съм ползвала и кремче, проктогливенол, с една малка шпатулка мажеш вътре и помага много. Също и хапчета съм пила детралекс.. Може и да не е това... но след като боли и има кръв като се изхождаш и ако имаш и топченце, значи е хемороидче.. и аз моите така ги получих, след дълъг запек.. лошо.. а съм на 24 и не съм раждала...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0d5a83c4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   И аз имах проблеми с изхождането.
Значи виж когато имам затруднения най-много ми помага доматения сок. Също така и кафето.
В твоя случай може и да е на психологическа основа. Когато отиваш гледай да си спокойна да не ти шумят. Другото което мога да те посъветвам пий много вода минимум 2-3литра на ден и яж компоти.
Дано се оправиш стискам палци, но послушай съветите ми все нещо ще ти помогне

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2d2f77ea9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

4.   Пий китайски чай"Сание" и няма да имаш запек.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 491ffdd45a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Фъстъчено масло. Вода с мед. Много течности. Яж повече супи, манджи, по-малко тестени и шоколадови. Дуфалак мисля, че може много да помогне, поне на мен много ми помогна, единствено неприятно е, че издува червата. Левопрайд не е точно лекарство, по-скоро регулира точно такива проблеми като запек или обратното на запека - разстройство. И дуфалака, и левопрайда за без лекарско предписание. Все пак, ако проблема се задълбочава, най-добре се консултирай с лекар. Знам, че има специални свещички, както и хапове, но доколкото си спомням от хапчетата се вдигаше и кръвно, така че най-добре първо пробвай с фъст. масло и водата с мед на гладно, успех!

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 06bc5a5f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Започнах диета... проблемите ми спряха... осъзнах че ям повече от колкото трябва и то неща които водят до запек... разнородната храна също. Помисли

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 75d5e0acbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Яж много плод и зеленчук и пий поне 2-3 литра вода. Взем и си едно кремче - Масту. То е за хемороиди, но преди всичко е с апликатор, който позволява на мазния крем (без рецепта, само естествени съставки) да влезне навън и да не се наранява така червото.

СПРИ ХЛЯБА. Той и при мен води винаги до запек. Много кисело мляко. Бъди търпелива.

Мани ги тези шоколадчета. Нека аптекарката ти препоръча нормали хапчета при запек, но преди всичко начинът на хранене (много хляб например) и малкото движение, както и наследствени фактори са причината.

Спри и цигарите, спри хляба изцяло и го замени с ориз, варени картофи.

Направи следния тест - яж царевица и виж, колко време ще ? трябва да излезне... Ако са повече от 3 дни, имаш сериозен проблем

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 519fcb10e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Пробвай вечер след храна и сутрин преди храна по 50 мл топла вода с 1-2 чаени лъжички канела . Има резултат до 3-4 дена ;)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7c0cf6ec5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Авторката:
Благодаря Ви за съветите! Още не съм пробвала никой от тях, понеже нямам възможност, но разнообразих менюто си. За съжаление обаче, положителен ефект няма, освен това, че не боли чак толкова като преди по време на изхождане.
От 6дни насам се храня с разнообразна храна и съм спеката през ден.... не знам от къде може да идва този проблем, но според мен не е нормално да ям всичко и течни храни и пак да имам запек... и миналият път като се изходих пак ми потече малко кръвчица от ануса.... гадна работа. Не пия много вода, но ще се опитам да започна да пия... дано да се оправя.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 491ffdd45a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   Пий вода, това е много важно! Поне по два литра на ден!!!!
Номер 5.

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2b5ea7ef47
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вчера имах запек и по тоалетната хартия имаше малко кръв. Днес запека премина, но пак имаше малко кръв и болка. Нормално ли е?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 33ed709d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Номер 12, отдавна си писал, но ще споделя моя опит. При мен продължителния запек доведе до хемороиди, съпроводени с кървене. Доста отлагах докато ида на лекар, но не си помогнах особено сама. Ако още имаш проблеми отиди на консултация, защото в Онклиник, където ходих ми разясниха колко сериозен е проблема и как отлагането и самолекуването може да навреди много. Там мен ме оправиха без операция, но в тежки случаи може и да се стигне до такава. Нямам за цел да плаша някои, просто е хубаво човек да обърне внимание на време.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: de13a1e19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Защо просто не пробваш всяка сутрин да си правиш клизма в домашни условия помага много за изхождането и няма да имаш никакви проблеми. От почти всеки секс шоп се продават по принцип се използват за анален секс, за да се изчисти всичко, но и при твоя проблем също помага. Представлява един мласмасов балон с едно продължение като тръбичка. Поставят това в отворчето на ануса пълно с топла вода и пяна, надуваш 2-3 пъти естествено може и повече, за по добър ефект. Най-вече не е болезнено, но не е и най-приятното нещо. Пиши дали помага.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ac0e77b483
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   и канела помага

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b75c9b9301
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Аз съм същата. Винаги ми е било много болезнено да ходя до тоалетна по голяма нужда. Направо ужас! Почти винаги има кръв.. Все едно.. Ще ти кажа на мен какво ми помага. Майка ми прави сок от кората на ябълката. Обелва я и кората я сварява, след това прецежда сока и ми го дава. Това много ми помага. Пробвай и ти ако искаш. Обаче ако искаш да се оправиш напълно го приемай поне 10 дена (всеки ден). Наистина помага. То няма голям вкус зависи каква ти е ябълката..

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: cfc179623e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Пих чай за красиво тяло, има ефект, ядох шоколадчета, но когато изпия 1 супена лъжица олио веднага ходя, иначе е много гадно и аз имам кръв по тоалетната хартия и боли докато ходя ужасно е! На лекар не ми се ходи и другото което е правила съм и клизма не е болезнена, тя най- бързо действа, но така се свиква и червата стават още по лениви. Повече движения и вода, компот от сини сливи, боза. Успех желая дано да съм дала правилен съвет на хора, които страдат като мен!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker