Aпандисит или внушение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Aпандисит или внушение
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 5726 пъти
Здравейте. Пише ви момиче на 15 г. Миналата седмица моята приятелка беше оперирана от апандисит. Тя ми разказа какви са били болките преди това, какво са и казали лекарите и т. н и моят проблем е в това, че винаги, когато разбера че някой боледува от нещо, опериран е от нещо или има някаква болест аз веднага започвам да си внушавам, че и при мен е така, че и с мен ще стане същото и тем подобни. Мен от доста време си ме боли стомаха, защото имам гастрит, но след деня, в който тя беше оперирана веднага започнах да си мисля, че и аз имам апандисит. Бях на лекар и той каза, че нямам и че ако имам коремът ще ме боли много силно от дясната страна, а тогава не ме болеше там. Сега от 2 дни насам започна ме боли точно вдясно и постоянно си представям как имам апандисит, как ще ме оперират, как ще ме боли и други такива. Писна ми винаги да си внушавам как с мен ще стане същото, което и с другите. Та аз искам да стана лекар.. тогава какво ще правя? Хората ще ми казват от какво страдат, а аз постоянно ще си мисля, че и на мен ще ми се случи? ! .. Моля ви, напишете нещо, всеки съвет ще ми е от полза.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: b7d8a39266
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче, правиш си го сама! Разкарай ги тия черните мисли, че наистина ще се поболееш. Преди секунди прочетох историята на едно момче, която малко по- на широко казва това, което аз искам да ти кажа. Заглавието е нещо за успех и е в последните истории- прочети я. Както и той е казал, и аз ти препоръчвам да изгледаш филма "The secret".
Gv.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c1d1b03e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Това са глупости. Ако имаше апандисит щеше почне да те боли ниско долу в дясно. Болката ще бъде много силна и още на 3-тия или 4-тия ден ще ти се спука апандисита и ще си с опасност за живота ...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 52ebf9d438
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Мило момиче не си причинявай тези главоболия. Твърде малка си да мислиш за болести. Ако продължаваш така в бъдеще ще си докараш много неприятни преживявания, повярвай ми. Толкова си млада още. Живей си живота, радвай се на младостта си. Гледай да се избавиш от тези внушения незабавно. Това преболедуване на всяка болка около теб ще се отрази пагубно на твоята психика и ще се превърнеш в хипохондричка в бъдеще. Мисли за хубавите неща, които ти предстоят в живота.
И. К.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6071900906
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, болест е, болна си и то от хипохондрия. Не го казвам, с цел подигравка и с цел да те уплаша нарочно за свой кеф и да пишеш после че си болна от хипохондрия, а ти го казвам, защото наистина е така.

Аз самия бях болен от хипохондрия и бих казал че и аз започнах от самия апендисит. После нещата се влошиха, но аз се излекувах сам, без хапчета. НИКАКВИ ХАПЧЕТА НЯМА ДА ПОМОГНАТ!! Не се захващай с хапчета да се лекуваш. Това трябва сама да го осъзнаеш-че ти няма нищо и не си болна от апендисит или от каквото там чуеш.

А за болестта-тя представлява точно това-внушение че си болен, а всъщност не си. И ти казвам, не си болна от нищо, не се притеснявай и не мисли за това. Оттъмни се от тея мисли. Нормално да усещаш болка, въображението е много гадно нещо.

 
  ...
преди: 12 години, 29 дни
hash: e0029655ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Да имаш апандисит! Всеки има (естествено, на който му е отстранен няма) но ти си имаш ;) Но не ти е възпален. И дано не ти се случва (не, че е болка за умирачка, но е неприятно и като усещане и като интервенция). Твоето си е чисто внушение и както ти казват всички тук, няма смисъл да се вкарваш в такива филми.

 
  ...


...
преди: 12 години, 28 дни
hash: d2d6ea56ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не, нямаш апандисит, имаш апендикс, най-вероятно невъзпален:))Всички хора имат:)Не се вкарвай във филми, превръщаш се в хипохондричка! Ако наистина имаш апандисит, ще разбереш, повярвай! Болката е адска, няма да си седиш тук да пишеш в сайта, а ще те носят към болницата;)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 0887c0fe69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И при мен е точно така понякога болката е рязка а понякога само като пипна какво да правя все пак и досега ме е боляло така обаче сега незнам внушавам ли си или не незнам да кажа ли на мама и тате какво да правя много съм притеснена да не би наистина да е апендисита

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 0887c0fe69
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   И при мен е точно така понякога болката е рязка а понякога само като пипна какво да правя все пак и досега ме е боляло така обаче сега незнам внушавам ли си или не незнам да кажа ли на мама и тате какво да правя много съм притеснена да не би наистина да е апендисита

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker