Големи болки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Големи болки
преди: 12 години, 22 дни, прочетена 2207 пъти
Здравейте:)
Всичко започна в края на март месец, когато започнах да получавам болки ниско доло в областа на апендисита. Ходих при личния лекър прегледаме и за него нямаше нищо. Така до тук добре. Мина около месец и започна отново да се появява болката но на моменти беше из целия стомах преминаваше болка за секунди(немога да ви опиша какво болка е), а не след дълго започнах лесно да се уморявам и на моменти да не мога да си поемам въздух. (Не си мислете че не можех,
но усещах как докато говоря че трябва да си поема по-дълбоко, незнам може и да е втълпяване). Нямаше вече на къде и отидох на хирург за стомаха. Докторката ме прегледа и ми каза че имам гастрит. А резолтатите от кръвта и урината бяха добри(в урината имах малко песачинки). Преписа ми хапчета и до там..
Сега от известно време ме боли главата отзад тила и отстарни
Това вече е 4 ден незнам какво да правя. А освен това когато ме боли главата ми се спи. Ще съм много благодарен ако ми помогнете

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 21 дни
hash: 04bee17944
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз също бях така и то точно на втората матура. Болки в корема и се оказа една - единствена песъчинка. Ти написа, че и ти си имал песъчинки и то много. Извинявай, обаче не може резултата от урината да ти е добър, когато имаш песъчинки. Знам какво е, лекувай ги навреме, докато можеш само с хапчета. При мен се оправи само с хапчета. Ако не ги лекуваш ще ти се получат камъни. Камъните се образуват от няколко песъчинки и ако ти станат камъни, тогава ще имаш големи неприятности. Много по - трудно е да изхвърлиш камък, отколкото песъчинка. Абе неприятни неща те чакат ако не ги излекуваш. Според мен, организмът ти е предразположен към образуването на песъчки, но чешмянената вода също е предпоставка.

Моят съвет е да отидеш на нефролог и да ти направят ехография на коремните органи ( не боли ) и да си сигурен, че вече нямаш песъчинки. Не пий от чешмяната вода, купувай се трапезна или минерална. Не знам от кой град си, но поне в този, в който аз живея във водата има много варовик. Съдя по моя аквариум. Като чистя аквариума на рибките ми, винаги остават едни точки, които са всъщност котлен камък от водата. Ако вече си изхвърлил песъчинките се погрижи за тяхното предодвратяване по начина, който ти казах.

Предполагам, че като си имал песъчинки освен че си имал болки в корема до апендикса си и повръщал? Мен също ме болеше в дясно до апендикса и се оказа песъчинка в левия бъбрек. Ако вече нямаш песъчинки, то има хиляди причини за главоболието. Една от тях е да имаш проблеми с очите. При нелекувано късогледство се получава така. Или е от липса на сън. А за болките в тила може да се получат ако си стоял на течение.
~*Отхвърлената*~

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker