Обилно окосмяване. Не е нормално... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Обилно окосмяване. Не е нормално...
преди: 12 години, 8 дни, прочетена 2945 пъти
Здравейте на всички! Момче съм на 14 и пубертетът ме застигна. Вече изгубих бройката на месеците, в които окосмяването на тялото ми продължава и продължава, и продължава... Наистина окосмяването е огромно, космите са черни и дълги, и... гъсти. Не мога просто да гледам тялото си. Изглежда ужасяващо... Не мога да съм като всички нормални момчета на моята възраст - нито мога да отида някъде да спортувам, нито да изляза с момиче, нито да сложа някакви по леки дрехи(просто потник, шорти), не мога дори да отида на басейн просто защото някой ще види окосмяването ми..

То е като някакво проклятие, надвиснало като дамоклев меч над мен. Наистина е много. Още в средата на 6 - ти клас имах достатъчно брада, за да я бръсна. Много ми се подиграваха в училище и накрая се принудих да я махна. Майка ми беше в нещо повече от истерия. Беше като полудяла. Как съм могъл да го направя на 13 години, да не съм бил луд, щял съм да съжалявам до живот...

Почувствах се доста гадно. Но това не е единственото. Вече не си спомням преди колко години последно пипнах гладките си ръце и крака.. Окосмяването там е нормално, но то прилича на ангорски чоропогащник. На ръцете са чак до рамената, черни са, гъсти са и се виждат. По краката също са доста - по задната част на бедрата, много са, гъсти са.. Не мога да си позволя да сложа каквито и да било по - къси панталонки или блузи просто защото не зная каква ще бъде реакцията на хората около мен..

Ако трябва да съм честен, не си спомням кога последно докоснах гладките гърди и корем, които имах, когато бях на 5. Каквото и да пише в интернет, не може да е нормално да имаш напълно окосмени корем и гърди на 14. Трябва да има някаква причина, която просто не мога да открия. На всичкото отгоре всичко това продължава - по гърба и седалищните части. Не зная(и не искам да знам), докъде ще стигне това...

На всичкото отгоре майка ми не ми дава дори да си помисля за епилиране или депилиране. Тя е израстнала в онези времена, когато границата между мъжете и горилите е била доста тънка. Не може да понася обезкосмени мъже, защото не било "мъжко", а тя трябвало да ме превърне в "мъж", защото баща ми бил умрял и това било нейно задължение. Това е като някакъв кошмар. Всичко започна някъде 2008-2009 и тогава поисках да си махна космите по краката, при което се стигна до големи караници и дори бой... Тогава престанах(за щастие тя реши, че вече всичко е свършило и аз съм се отказал) и оттогава само търся някакви методи за ефикасно обезкосмяване, защото просто не знам докъде ще стигне всичко това...

Вярно наистина може много от вас да са на същото мнение и космите да са признак за мъжественост, но все пак е 21-ви век, а не христово време и нещата са малко по - различни.. Всъщност много..-

Винаги съм се справял с всеки проблем и не желая този казус да е изключение... Нямам близък възрастен(нито мъж, нито жена) или пък достатъчно добър приятел, за да споделя. Поради тази причина търся помощ тук. Ще се радвам, ако някой ми помогне, и бих помолил да няма обидни коментари и нападки..

P. S. Съжалявам за дългото описание и изгубеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 дни
hash: 5b0066d836
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Отиди на лекар, може да имаш проблем с хормоните.

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 3cf20cd946
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си момче, бе! Как да не е нормално да имаш окосмяване? ! Ако това не е нормално, то кое е? Цялата работа е, че се развиваш по-скоростно. Какво лошо има в това? Не могъл да гледа тялото си - еми не го гледай, щом не желаеш да се наречеш мъж. Е, това си беше моето мнение. На теб щом не ти харесва се скрий от майка ти и си направи една кола маска. Нали и без това иска да те превърне в мъж... тогава постъпи като такъв и не се съобразявай с чуждото мнение, а направи това, което искаш.

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 320bcb9deb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Поговори с родителите си.. обясни им и им кажи че искаш да ги бръснеш знам ли.. сигурна съм че поне баща ти ще те разберре :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 дни
hash: a1376b045a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами на твойте години предполагам няма да имаш пари, за да отидеш на кола маска, така че вариантите не са ти много, но недей да ги бръснеш. По-добре накарай някое момиче, което може да прави домашна кола маска, да ти направи (ако не се срамуваш). Аз също някъде там започнах да се окосмявам и мина доста време докато ми мине срамът, но вече не мисля, че е нещо особено. Махай ги тия гадни космоляци. Евентуално ако сам можеш да си направиш, ама в това доста се съмнявам... но кола маска му е майката. На цяло тяло обаче ще ти е към 50-тина лева поне. Аз сам съм се научил да си правя, но е голяма мазаница, а и като ще ти е за пръв път... решението е едно - накарай някое момиче да ти помогне!

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 7533705665
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ти си истински мъж! Балканджия! А не някакъв излизан и топиран педалко.
Бъди какъвто си и ги зарежи тези глупости за тънките разлики между мъжете и горилите. Всички моди сега са изкуствено натрапени и са за пари. За 20-30 години еволюция няма как да стане.
Жалко че баща ти е починал и нямаш мъжки пример до себе си, та си взел в мислите си да се вженясваш.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 дни
hash: b456849bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Какво се съобразяваш с нея, махни си ги като те дразнят!
Според мен това е хормонално, отиди на лекар и да се овладеят тези хормони. Иначе лазерна епилация и ще се оттървеш от тях.
Не се комплексирай, аз колко такива съученици имах в училище, изобщо не им дремеше. Сега пък гаджето ми е рус, но нарочно си оставя всички косми и са му дълги и гъсти като килимче (ужасно е). Просто и той се е комплексирал, че не е достатъчно мъжествен с тази руса коса и айде да компенсираме....
Както и да е... Ще се оттървеш от тях, ще видиш:))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 дни
hash: 0d96652814
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пиеш ли някакви лекарства? Гледах наскоро някакво момче в едно предаване. Показваха снимки от миналата година, когато е имало нормални вежди, а сега е с огромни черни вежди и наболи мустаци. Мисля, че е пило някакви лекарства, които не позволяват тялото да отхвърли имплантиран орган.
Но ако не пиеш лекарства - може да отидеш при личния лекар и да питаш дали това е нормално, той ще ти каже най-добре.
Иначе и аз предпочитам по-окосмени мъже и в никой случай гладки :)

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 8114acd96e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Отиди задължително на лекар!

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: ac0d99a20a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Еми ако е толкова много окосмяването не я слушай майка ти, а отиди на кола маска или със бръснарско ножче ги обръсни, или не ги бръсни нацяло ами просто си остави малко на ръцете и краката. Майка ти цял живот ли ще ти казва както да правиш? Се пак това са си твоите крака и ръце ще правиш както решиш :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker