Депресия. Съдбата ми обърна гръб! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121245)
 Любов и изневяра (29723)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21899)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3181)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18537)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Депресия. Съдбата ми обърна гръб!
преди: 12 години, 2 дни, прочетена 2822 пъти
Здравейте ще кажа малко за мен. Момче на 20+ зодия (козирог) гадна зодия ! И от няколко години имам депресия, може би 4 5 (точно не знаия) Моите родители са полу-разделени, живея под-наем с майка, имам брат той живее в друг апартамент.

Почнах от няколко месеца да вземам антидепресанти, но не винаги се чувствам добре!
Имам мигрена дори! Иначе казват, че съм хубаво момче, високо, умно и др... Даже бях волейболист, имам чувство за хумор, обаче понякога не издържам от стреса. Просто се чувствам виновен, за починали хора, и за други неща... не-знам не съм добре!

Много хора ме и нараниха напоследък... Живея в не лош град. но за мен, за това което искам да правя не стига, намразих го, намразих цялата Държава, политиците, циганите, гнусотията по улиците, абе знаете. Просто не искам да седя в този град дори и в БГ! Съжалявам, че го казвам! Просто страдам от различни неща... освен депресията, понякога ми е трудно и да се облека... да си обуя обувките и да изляза с "приятели"! Промених се и аз самият станах по затворен, просто, няма смисъл да съм с хора които нямат общи интереси нали така?

Но пък от друга страна е много трудно да си сам.. В смисъл без приятел които те разбира... А любовта самичък си седя, просто не съм открил момичето... Не съм (чългар, метал, и така нататък) Нормално момче! Въпроса ми е някои като мен има ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 дни
hash: 28d0741efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хващай се в ръце, търси работа, развитие, квалификации! Иначе депресията ще те съсипе съвсем! Така ще имаш самочувствие, че правиш нещо полезно и ще се развиваш и вървиш напред! Хленченето не е лек!

 
  ...
преди: 12 години, 2 дни
hash: 6d24c8f910
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си губи времето с глупости-политици, размисли за починали и т. н

Отваря някой сайт и почвай да търсиш работа, започни и курсове за професионална квалификация.

Просто депресията ти се дължи, че тъпчеш на едно място, нищо не се случва в този живот. Постави си цели и ще видиш как ще се почувстваш жив.
Не може да нямаш никакви цели, нали. Просто ги извади от килера и започни да правиш стпки към тяхната реализация.

Ягода

 
  ...
преди: 12 години, 2 дни
hash: 5991bdae7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Съвета ми е да отидеш на Църква и да разговаряш със свещенник. Ако не си кръстен се кръсти. Също така свещенниците имат специални молитви - Киприановите молитви и Василиевите молитви които помагат при такива случаи. От опит ти казвам. Препоръчвам ти църквата "Света Троица" в София тя е наистина благодатно място

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 дни
hash: cbf50b5c65
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хора имам работа имам образование. Сега сам 1-Курс. Кръстен сам... Просто ми е понякога много трудно...
Съжалявам ако сте ме разбра ли грешно...

От Автора

 
  ...
преди: 12 години, 1 ден
hash: 85820a6fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Депресията е странно нещо и хората изобщо не я разбират. Не разбират и причините! Аз например в момента имам пари, имам собствен бизнес, две собствени жилища и като цяло почти нищо не ми липсва НО въпреки това съм в депресия от години. Просто не ми пука за никой и за нищо, сякаш съм изгубил интерес към живота. Пробвал съм какво ли не. Алкохол, наркотици, жени, екскурзии в чужбина, разни хобита... и НИЩО не ми е интересно. Семейство нямам но и не искам. Живота като цяло е една глупост, една проста безсмислица.
1. Раждаш се
2. Живееш
3. Умираш
В най добрия случай, между точки 1 и 3 оставяш поколение. ТОВА Е!
Всичко останало са някакви илюзии... хората цял живот играят разни роли за да се харесат на обществото и да претендират че са щастливи и че живота им има смисъл. Истината е че 99% от хората външно се усмихват, но вътрешно плачат!

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: feaa02ec54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   За съжаление и аз разсъждавам като 5. Също вследствире на депресии изгубих интерес от живота. Сега дори ми е трудно да се индивидуализирам, да си спомня човека който бях.... мисля и това е следствие от депресиите...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: cbf50b5c65
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хора имате ли някакъв контакт поне да си говорим ли незнам и аз? Депресията според мен е трудно нещо, които е нямал не може да ти каже как да се лекуваш!

от Автора

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 52e91d586f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз минах през една гадна депресия преди 3 години. И аз съм козирожка. Зодията не е гадна, но е податлива на депресивни състояния - замисляш се твърде много за неща, които не зависят от теб. Гадно е, знам. Какво ли не опитах, накрая отидох на психолог. Изписа ми антидепресанти. Полза - нулева. Само се хилех сама като идиот от време на време, без и аз да знам защо. Попаднах в един омагьосан кръг и накрая проумях, че ако сама не се хвана за косите да се издърпам сама от блатото, няма кой да ми помогне. Така и направих и ето ме сега - доволна от живота и от себе си, щастлива, пълна с позитивизъм.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b3befdfee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Как се разбира дали някой е в депресия? Когато стане по-затворен и апатичен към околните ли? Бях на 13 когато дядо ми ми умря в ръцете от тогава много се промених. Не бях предишното усмихнато дете, отчуждих се от приятелите, затворих се в себе си и вкъщи. С времето започнах да се срамувам от себе си- че имах цикъл, че ми растяха гърди изобщо че съм момиче. Станах саможивница и циврех от най-малкото нещо и така до голяма. Само, че на мен ми пука за околните -боли ме когато майка ми ми плаче по телефона, че иска да умре не издържайки на нападките на дъртата вещица т. е. свекърва и и липсата на подкрепа от страна на татко. Мъчно ми е и за татко с ампутиран крак мъчи се.. Мъчно ми е за сестра ми, мъчно ми е за приятелят ми, който няма късмет, мъчно ми е за бездомните котки.... Чувствам се виновна в работата си като си налагам мнението и вземе че някой ме послуша и ми угоди, а в последствие се окаже че преценката ми е грешна. Чувствам се виновна спрямо татко, че ме е гнус да го погледна, чувствам се виновна заради страданието на майка ми. Аз съм второ дете и преди да се пръкна аз, тя се е била разделила с баща ми и ако не е била забременяла и заради това да се съберат с татко може би сега щеше да е по-щастлива. Чувствам се виновна заради сестра ми, защото я мразех на моменти. Изобщо понякога някои събития ми идват в повече и си казвам, че просто не искам да живея. Но продължавам, не съм намусена, усмихвам се от сърце, когато видя племенника ми или някой приятен за мен човек. Това депресивно състояние ли е?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 52e91d586f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ми как се разбира - губиш желание и интерес към каквото и да било, нищо не може да те зарадва, мислиш само за болести и простотии, внушаваш си неща, които не са верни, но затова пък си им вярваш упорито. Това е кошмар. Реването без причина е само един от симптомите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker