Електронните цигари-вредни ли са? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Електронните цигари-вредни ли са?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 66313 пъти
Нека тук всеки който е ползвал електронна цигара да сподели за явни и предполагаеми неблагоприятни ефекти върху здравето които е получил. Например аз ползвам от известно време от най-евтиния и широкоразпространен никотинов разтвор E-Health и смея да твърдя че не ми се отразява добре на организма. Първо получих много силни болки в гърлото. Сега плюя кървави храчки. Освен това в началото като почнах имах главоболие и трудно се концентрирах но тези ефекти отшумяха-вероятно е до привикване. Друго-болки в бъбреците. Щипене по капилярите на очите(това може би от предозиране с никотин), обаче гърлото е много зле. Вие какво може да кажете по тази тема?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 100

преди: 11 години, 11 месеца
hash: bcc13aef80
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, вредни са, а в някои провинции на Германия вече и забранени за продажба.
Проблемът си остава - никотинът е вреден, стеснява артериите и води до инфаркт и до престрастяване. Освен това не се знае, какви точно са разтворителите в тези разтвори и как се отразяват те ДЪЛГОСРОЧНО на организма.

Просто човек трябва да откаже цигарите.
Не си заслужават целите рискове, свързани с тяхната консумация (под каквато и да е форма).

Лаура

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 936457ecac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз ползвах такава преди време и щях да си изкашлям дробовете - буквално! Реших, че няма смисъл да се измъчвам и почнах пак нормалните цигари. Сега обаче реших да пробвам пак и си поръчах електронна пурета - Ego-T, никотиновата течност си я поръчваш сам, с различни аромати. Самата цигара е по-различна от Е-Health, да не казвам, че нямат нищо общо.
В началото пак е странно, тъй като това не е цигарен дим, а водна пара, но след 5 минути се свиква и си дърпаш нормално.

Ако искаш да пушиш електронна цигара препоръчвам ти да захвърлиш сегашният боклук и да си поръчаш нещо по-скъпо, но и по-качествено.
Успех



Рея

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f123166aac
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Лаура, как ще са забранени в Германия? Мой близък сега е там и си купи 3 броя такива. 2 за него и 1 дамска за жена си.
От друга страна баща ми беше заклет пушач.
1 месец пуши електронна Ego-T и след това остави и нея.
Вече изобщо не иска и да чува за цигари.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6aac7b8935
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Електронните цигари не са толкова вредни като обикновените (личен опит) ;)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1b8cb00ac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (48 гласа)

5.   Аз препоръчвам на дамите да минат на кожена пура тип
"Е-Кур". Доказано положителен ефект, с опция за поглъщане на бялото кремче.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d7c3cd0ecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

6.   Със сигурност са по безвредни от обикновенните цигари
по добрия избор са
но най добре е нищо да не се пуши

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b003cecb3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Искам да задам въпроса ДОБРЕ ЛИ СТЕ? 1. Филмирате се страшно много и заливате нета с глупостите който си внушавате определено!
Искам да споделя, че лично аз, а и болшинството от заобикалящите ме използваме електронни цигари. Аз съм електронен пушач и ИЗПАРЯВАМ повече от две години. Смея да твърдя, че няма такава глупост като това дето прочетох и искам да задам въпроса на питащите се дали е - цигарите са по вредни от обикновенните : СПОРЕД ВАС ДАЛИ Е ПО - ВРЕДНО ДА ИЗПАРЯВАТЕ ПАРА СЪДЪРЖАЩА ЕДИНСТВЕНО И САМО НИКОТИН или по - добрият вариянт е да ПУШИТЕ КАТРАНИ И ВЪГЛЕРОДЕН ОКСИД??? Замислете се сами! Всеки има право на собствен избор, но хората са казали, че така или иначе докато има балъци ще има и тарикати, а пък в случая тарикатите са хората за който икономически не е изгоден експорта на е - цигари и ви промиват мозъците! :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: adcc9bfe73
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

8.   Пуша от около 8 месеца Ego-T, купувам си възможно най-качествената никотинова течност, макар че съотношението цена=качество в България е относително понятие:)искам да споделя че в първия месец злупотребявах и с истински цигари, колкото да направя разликата. Е направих я! Електронната цигара ми помогна да се отвратя от истинските, но пък и съм пристрастена към нея:) Не пуша много само по 1 пълнител на ден, но си я обгрижвам почти колкото мобилния си телефон/него даже забравям да заредя, но цигарата НЕ! / Отвратих се от дима и миризмата, която ме съпътстваше с истинските цигари, не ми пречи когато около мен смърди на цигарен дим, но аз самата да мириша така ужас! Сега и през ум не ми минава да си купя цигари, не ми липсва вкуса им. Чудех се как ще пия кафе без цигара е пия си и кафе и концентрат с ел. цигарата и ми е добре, не мириша, не кашлям, не студувам навън за да пуша:) Може би също са вредни ел. цигарите, това ще се разбере след време, но аз спрях другите и не ми липсват!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: eb1311d7fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

9.   Аз пуша от няколко седмици електронна, купих си една от най-скъпите и уж качествени, но явно не успявам да си нацеля подходящия разтвор, защото много ми дразни гърлото. А моя приятел получи страшни коремнни болки и гадене след като започна да пуши такива цигари... Интересно ми е дали друг е имал такъв проблем? Моята уж качествена, уж скъпа пък понякога изпуска малко течност и е ужасна на вкус и усещане като се нагълташ :(( Не знам дали не си дадох парите на вятъра.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e0a3330afb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В началото чувството е странно дори гадно, непознат вкус усещане, имаш очаквания да наподобява истинските цигари, но НЕ Е СЪЩОТО:)Ако дърпате много силно както всмуквате от истинска цигара почти 100% ще си напълните устата с течност, ако течността, която сте купили е с много силен никотин "ударната вълна" в гърлото е много силна. Аз пуша "Марлборо" 18-ка силни са и ме насищат, ако сте пушили по-слаби цигари преди вземете си малко по-силна никотинова течност.
Също така редовно почиствайте изпарителя за да не е олят от течност, ако чувате и странен шум все едно кипи рискувате да "прегорите" течността и вкуса и ще стане ужасен. Но всички тези неща ще ги научите и от собствен опит ако продължите с ел. цигарата, не се връщайте към другите цигари ако можете спрете въобще с пушенето. Късмет ви желая!

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 911d241e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   След електронните цигари е време да помислите и за позитронни такива! По-фешън са, а и пестят електричество :)
Изкефи ме реакцията на бащата на №3 - явно е-цигарите са начин да осъзнаете с каква гадост сте се захванали по начало!
Предложението на №5 също е интересно.
Лично - отвратително ми е да се целувам с пепелници, камоли нещо повече да правя с тях.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 23dd4d8bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Aз отказах цигарите с електронна цигара. Помогна ми и факта, че по -малко пиех алкохол. За това помогна и факта, че по- малко присъствах на купони. Аз също се съмнявам, че ел. цигарата ми навреди на здравето. Събуди ми се тежко заболяване, което от 10 години беше в ремисия. Обърнете внимание на факта, че ел. цигарите нямат производител, а никотина няма и дата на годност. Това е супер нарушение, при положение, че е вещество, което го вдишваш.
Вече не ги ползвам.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b133325d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

14.   Е-цигарите са неизгодни за производителите на истинската отрова

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 71cf3bea03
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   И аз ще се изкажа в полза на електронните цигари. Пуша от около месец такава. Не ми липсват цигарите, при условие, че всеки около мен пуши. Много съм изненадана, от 2 кутии на ден изцяло ги спрях. Както казват в един пост по-нагоре как изобщо съм търпяла да смърдя така. Съгласна съм и с изброените тук минуси. Паренето на гърлото го имам, не зная точно на какво се дължи. Кашлянето, обаче понамаля... сравнено с обикновенните цигари. А относно гаденето мисля, че му хванах цаката. Понякога протича никотинов разтвор, просто не правете грешката да се облизвате. Т. е да го поглъщате. Мен много здраво ме удря в корема и е причинявя гадене. Все пак си е концентрат на никотин. А питам аз, как се отказват цигари с електронна? Аз изобщо не я вадя от устата си.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 396c2aa681
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   Продават се едни специални прозрачни резервоарчета със скаличка на тях. Струват от 7 лв до 9 лв. Мисля, че ги има за почти всички модели ел. цигари. С тях забравяте за каквито и да е течове, защото поглъщането на концеентриран никотин е наистина неприятно и опасно.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: aebe043f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   И аз от другата седмица мисля да се присъединя кам тези, които изпаряват. Колебая се дали да не си изтегля ваучер и да ми я доставят. Спряла съм се на ego W И ВИ МОЛЯ ЗА СЪВЕТ- ПУША СИЛНИ ЦИГАРИ И НАД КУТИЯ НА ДЕН. Моля за съвет, каква течност и дали тоя тип ел. цигара е най-подходяща в случая.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 604052bbcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

18.   О и електронните цигари не са полезни, но са в пъти по добри. Няма катрани, няма ги вредните диоксиди на аналоговите цигари. Аз съм на електронна цигара и в момента се чувствам много по-добре. Много зависи каква течност използвате, дали е оригинална или не. Ще ви препоръчавам две на Деканг и на Хангсен, но задължително проверете сайтовете им, оригиналните, за да видите истинските представители в България, защото има много лъжливи такива. Важно е и когато си закупувате електронна цигара, тя да е оригинална, за да нямате проблеми по-нататък. Такива са цигарите на Джойтек - най-големия производител на електронни цигари в света.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 43e031f4e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Аз пуша електронна цигара от 1 година, смених доста цигари, вярно е че трябва да е качествена никотиновата течност, от обикновената много кашлях и както пише по-нагоре няма описание нито какво съдържа, срок на годност, а най-фрапиращо е че дори не е са запечатени шишенцата. Няколко марки цигари смених, не зная за EGO - моята се счупи на 3 ден, явно беше менте. От моят опит като ел. пушач единствено ми хареса DSE-801, не са много скъпи частите им, все пак сменявам всеки месец атомайзера (изпарителя) - около 15-17 лв. с доставката на 2-3 месеца батериите - различно се намират, но има сайтове в които са по 8-10 лв.
Дали е вредно? Не зная, но сигурно, всяко нещо, което правим на тялото си извън нормалното не е полезно според мен, но спрях да кашлям, задъхвах се по стълбите преди - сега и това го няма и най-важното - не оставям всеки ден по 5 лв за цигари в магазина :)
И най-важното имам познати, които след време отказват и електронните цигари.
Успех на всички!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8cdadc226c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   От седмица съм ел-пушач и чувството е много различно в положителен аспект. Купих си цигарата и течността от лицензиран магазин, обясни ми се много добре как работи, как се ползва, кое кога се сменя. Да не казвам голяма дума, но имам чувството, че друга няма да пуша отново!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1aeece8503
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   От около 1 месец пуша електронна цигара и съм много доволен. Пушех по една кутия цигари на ден, сега не пуша изобщо. Работя барман и е много неприятно да излизам отвън всеки път, за да пуша. Практикувам любителско колоездене и с електронната цигара се чувствам много по-добре, няма я тази, която чувствах с цигарите. Поздрави

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: dd08044c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Аз лично използвам Екетронната цигара и съм много доволен от нея. А тези които твърдят че електронната цигара е вредна са във голяма грешка. Нарочно се спекулира с този продукт - най-вече производителите на тютюневи изделия в Бг, и търговците на едро. Понеже от ден на ден все повече и повече хора преминават от обикновенни на електронни цигари - и със правото си. Не е толкова вредно, и много по-евтино. Това е

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 36e928b28d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Аз си пафкам електронна цигара (пура) gGo-T и в началото първите 3 дръпки се давех обаче като се сетите първият път като запалихте истинска цигара не си ли изкашляхте дроба също :) иначе обете са :
- ЦЕНАТАА - ЕДНО шишенце малко от e 7 лв(малко повече от кутия цигари) и ми издържа около 2 седмици!!

- Много по здравословно е. Не казвам че е ПОЛЕЗНО и колкото и да кават че било вредно защото... едикво си ТОВА Е ПАРА НЕ Е ДИМ. В ДИМА ИМА КАТРАНИ И ОКИСИ В ТОВА НЕ. А и като цяло според мен тези ФАКТИ че били супер вредни (едвали не по вредни от истинските цигари) не са верни а са подплатени от тютюневата индустрия коята ГУБИ и тепърва ще губи от електронните цигари.

-Пафкаш си на всякъде. В училище, в градски транспорт, ПО ЗАВЕДЕНИЯТА!! , в болници, морги, театри, кина, децки кътове и т. н. и т. н :DD

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fb6b084974
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

26.   Всичко е бизнес, и то голям. Така е при горивата, играят много пари. Аз съм супер доволен от е-цигарата, купих си E-go и забравих за обикновените цигари. Въпрос на време е държавата да си поиска своето от пушачите, дали ще е акциз или лиценз не знам, но губят производителите, губи и държавата (горката) на търговците според мен им е добре, по добре да продадат едно шишенце и да вземат 2 лева например, отколкото 7 кутии цигари.
Хайде сега да измислят и е-алкохол, пък другия век може и е-секс, накрая и е-живот и да приключваме с мъките :-)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c56942d2e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

27.   Отново съм номер 9. Като ви чета коментарите, чак лекичко започвам да ви завиждам и да се чудя дали аз не правя нещо грешно. Моята цигара е Его Clear Vision, модел с прозрачен изпарител, не е с филтър а някаква вата май отгоре. Купихме си с моя приятел 2 еднакви, които ни струваха към 120 лв. Едната цигата още на следващия ден започна да изпуска течност. И отидох в магазина, от който я купих за рекламация. Обаче гаранцията била само на батерията. Както и да е, след малко разправии ми я смениха с нова. Новата има същия проблем. На моя приятел цигарата също изпуска течност. И не само това, ами и вече започна да се запушва. Тоест по някое време изобщо не може да се дръпне от нея. И аз честно казано за сега се отказах от тези цигари. Това изпускане на течност ми го прави по различно време. Мислех си дали не става само непосредствено след като я напълня.... А не я препълвам. Дори гледам винаги да си я държа права, въпреки, че в магазина ми казаха, че нямало как да изтече течност. Наистина моля, някои от вас, които ползват таква цигара и са доволни да ми кажат как се "грижат" за нея. През колко дни/месеци трябва да се сменя изпарителя? И на вас не ви ли изпуска течност и как мога да го избегна?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e407882e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   хора не пушете нормалните цигари а си купете ЕГО-Т електронната цигара , тези дето ги вадят по телевизията и говорят 4е са хоредни са хора на проиводителите на цигари сами сметнете в Балгария по статистика дават, че има 200000 хиляди ел/цигари това са пушачи по 5 лева им баркаме в джоба сами сметнете колко пари губят е как няма да говорят 4е ел/цигарите са вредни само внимаваите каква течност вземате, купуваите само от магазините които продажаи ел. цигари и обезателно с упатванепо на Балгарски е по скапо е но по сигурно шото по пазарите са ментета

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 71cf3bea03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Относно коментара на №9. Протичането става когато стои известно време наклонена. Скоро не ми се е случвало. В началото доста никотин нагълтах, но явно свикнах. Когато я препълниш, а то не е желателно се получава едно "бълбукане" когато пушиш. Това предполагам е попадане на течност в изпарителя. След няколко дръпвания тя се изпарява и тръгва нормално. Но аз имам навика да лежа и пуша. Забелязах, че при такива наклони протича. Ако си е надолу както и трябва нямам проблем. Просто не бързай да се отказваш. След кратко време ще и свикнеш на недостатъците и ще ги преодолееш. Т. е ще се научиш как да ги избягваш. Моят изпарител, същият такъв от прозрачните си замина за месец. Имат едни тънки жички вътре ако сте забелязали. Изпускала съм си цигарата и явно я прекъсах. Но казват, че и нагар се получава и не излиза нужният дим след време. Така че профилактично веднъж месечно ще сменям изпарителя, за да не чупя нерви. Тук в моя град са по 6 лв. така че не е фатална цена. Една кутия цигари е това. А това за запушването сега от вас го чувам. На какво би могло да се дължи нямам представа. Имам и друго наблюдение. Черните, по-стари модели изпарители имат доста дебели жици вътре. При пушене цигарата е доста по-силна ако мога така да се изразя. Но и два пъти по -бързо хабят батериите. Така че и аз се спрях на прозрачните.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e43a276b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   За какво ви е да пушите каквито и да било цигари?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: beff0f1ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Аз ползвам електронна цигара на еGo и съм много доволна пушач съм от 20 години и от две кутий на ден спрях от веднъж във връзка с коментар номер 13 http://it. made-in-china. com/co_jomoglobal/това е фирмата производител на цигарата, а течноста която си купувам има дата на валидност също така и производител http://www. liquidrefill. com/negozio аз ги купувам в италия, но не мисля че в бг няма лицензирани магазини след като тази цигара е толкова използвана :) между другото от както ползвам ел. цигара вече не ме боли глава спря напълно и се чувствам много по добре няма го и гаденето сутрин препоръчвам я на всеки опитаите не ви струва нищо :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f46253c4f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   С майка ми ползваме електронна цигара от близо 3 седмици. Разликата е огромна не само в парите, които харчим (за тея 3 седмици ползвахме шишенце и половина течност). По-различно е като си влезеш вкъщи да не ти мирише на дим и да е мъглява цялата стая. Другото е, че с нея както казаха по-нагоре можеш абсолютно навсякъде да пушиш. Например ние с влак пътувахме и там също нямаше проблем да се пуши с нея. Първия ден си пихме кафето с обикновени цигари, ама после видяхме че и с електронната си върви. Обикновените цигари си ги пушим само като се зарежда батерията на електронната, а аз даже вече и не пуша от тях. Проблемите с изпускането на течност ги няма цигарата е EGO Clear Vision. За тези, които се интересуват http://innovationbg. com/elektronni-cigari

Наистина е алтернатива и по-добрият вариант. Надявам се с времето даже и нея да откажем. Успех :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d078218502
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   от 1 месец пуша его-т и съм много доволен

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b78b864395
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Пуша ел. цигара еGo W от два месеца, супер е! Пуша от 30 години! Не искам да виждам обикновена цигара! Пуша течности на Деканг- Боро, Давидоф, 3@5. Правя си и миксове от течности! В комплекта са 2 броя ел, цигари, менкам си ги! Вэех комплекта эа 65 лв, купилсъм с 1 картомайэер, но эасега е реэерва.

На всички потенциални пушачи на ел. цигари - Успех!!!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 038bef7c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   до 27.
значи течност може да ти тече по всяко време зависи от това дали не я държиш с мущука на долу, дали не дърпаш прекалено силно, дали не я прегряваш и т.н.
точно за това, които му влиза в устата си взима една "гумичка" дето се поставя на гърлото и тя обира никотина, който текне.
друго - всички части на цигарата са консуматив, което означава, че всяка една част с времето се сменя.
аз например си сменям мущука на 2 седмици.
и така ми излиза 1000 пъти по-ефтино.
отделно не мисля повече да запаля обикновена цигара.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 585004dfa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Искам да споделя собственото си мнение. Пуша Е-цигара от половин година и наистина се преродих. Съвет, използвайте само VG течен никотин, той е с билков екстракт. Когато започнах с Е-цигарата ми беше много трудно, защото незнаех, кога да спра да пуша. Обикновената цигара се гаси и има даден край, докато при е-цигарата, ти трябва да определиш този край. Признавам си пренаситих се с никотин първите няколко дни, НО след като свикнах с нея се чувствам много по- бодра, жизнена и енергична, няма я тази тежест в гърдите, която пушачите не забелязват. Мисля, че дразненето в гърлото ви идва от рязкото дърпане на парата, тогава тя изпуска повече никотин, който дразни гърлото. Ако някой, някога е пушил наргиле, аз го определям точно на това.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3fafbafc53
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

37.   Аз също пуша електронна цигара Е и съм много доволна вече половин година, и съм страшно доволна, нямам никакви проблеми. Много неща се промениха, започнах да усещам миризми които досега несъм забелязвала, храната, кафето и другите напитки придобиха различен вкус, накратко казано съм СТРАШНО доволна!!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4f84d26296
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Да

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 928f3b6cdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   От две седмици със съпругата ми пушиме eGO-W с КАРТОМАЙЗЕР. Протичането си е конструктивен недостатък. Очаквам днес да получа 2бр. eGO-T с КЛИРОМАЙЗЕР, за който продавача/вероятно и производителя/дава 100% гаранция, че не протича. Иначе много се кефиме на придобивката.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f6d88045f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Здравейте на всички имам цигара от 2 дни его-т и съм много доволна от кутия на ден сега за двата дена съм изпушила 4 цигари и си мисля, че скоро ще ги оставя напълно.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 088445e246
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   С електронна цигара съм от 2 дена и не мога да усетя още разликата, което мисля, че е добре, не посягам кьм кутията със старите цигари. Може би след време ще забележа, но за сега резултатът е повече от задоволителен. Само се притеснявам от течността. Изчетох всичките коментари и забелязвам, че италянските са най - ппредпочитани. Ако някой знае сайт за лицензирана хубава течност, много ви моля да я публикува. Информацията щте е много полезна. Благодаря Ви предварително и успех на всички!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4f041c5169
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   Пуша си е-цигарката и си ми е гот. Имам колега, който откакто се появиха на пазара в интернет преди около 5 години си поръча и оттогава само на тях. Сменяше само репликите. Бе, ако бяха вредни, както ги изкарват поръчковите репортажи и статийки, досега трябваше да си е заминал човека.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: da971903ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Здравейте и аз искам да се изкажа за ел. цигари. Започнах да пуша ел цигара на 19 09 2012г. и до ден днешен не сам палила др. цигара. Димът от другите цигари вече ме дразни много. Нямам намерение за сега да ги отказвам, искам да си пуша. Не зная за по нататък какво ще, но до момента ми харесват ел. цигарите. А сега за симптомите. В начало ме болеше чейнето от дърпането, пресъхваше ми устата но всичко мина и ви казвам че съм много доволна. На месец харча 37. 50 а с другите цигари харчех на месец 246 лв. Това е разлика голяма. Едно шишенге никотин ми стига за една седмица и едно изпарителче от 7. 9лв това ми е харчелъка за месец.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e2b9d4754d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Сестра ми е на 22 и си взе електронна цигара и каза, че с тях е било по - добре от обикновената.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1d0db094ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Процента да хванеш рак на белите дробове с електронна цигара е 2 пъти по-голям, отколкото с обикновени цигари. И в двата случая на организма се вреди ужасно много, още повече ако си пушач от много години. Най-добре се опитай да ги откажеш, ако държиш на здравето си. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 55f2401b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   КОЯ Е НАИ -ДОБРАТА ТЕЧНОСТ ЗА ЕЛ- ЦИГАРА

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6d91e0c6f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   ами аз току що си дръпнах мега якото е маняци само малко гадни ми стана на белите дробове ама ся ми мина :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a9a6775b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

49.   Странно, много ги хвалите тези електронни цигари. Аз преди години бях пробвал, може би съм от първите пушачи на е-цигари в България. Ами карах 1-2 седмици и я зарязах, подарих я на един приятел и той така. Преди време, друг приятел си беше купил уж от най-скъпите, питах го какво стана и той я бил зарязал. Ако някой ми каже, че му е приятно да си пие кафето с е-цигара, няма да му повярвам.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b0d7f9e752
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   Боже, боже тук е пълно с лаици на темата. Ако искате да пушите ел. цигара, трябва да бъде наясно. Има достатъчно подробни форумиидостатъчнотърпеливи"професионалисти"
които ще ви бъдат полезни, както с конфигурациите, така и никотиновите разтвори, подръжката на компонентите...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: da971903ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Здравейте, ваш е проблема че не вярвате. Сутрин си пия кафето с ел. цигара и ми е добре. Преди 2 год също имах ел. цигара но няма нищо общо с сегашната. А за вредата мога да кажа че тровя себе си не и децата си. А за рак на белия дроб го хващтат и не пушачите. В ел. цигарите има само никотин няма КАТРАН ВЪЛЕРОДЕН ОКСИД

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9bda7997b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

52.   Здравейте! Пуша електронна цигара вече четвърти месец и не чувствам нито едно от оплакванията като болящо гърло, стомах, кашлица, виене на свят и т. н. Не разбирам и какви са тези цигари, които изпускат течност! Всъщност на пазара има различни видове такива цигари и предполагам по-старите видове имат такива несъвършенства! Моята е EGO T и съм много доволна. Пушех по 2 кутии цигари на ден, вярно slim, но все пак... Сега пуша по-малко от един пълнител на ден, смесвам си аромати и ми е приятно, даже когато ми дойдат гости и пушат обикновени цигари, ме дразнят! Къщата, дрехите и пердетата се изчистиха от гадната цигарена миризма. А за финансовата страна, няма за какво да говорим! С чиса съвест мога да споделя, че се чувствам много по-добре и съм доволна! И напълно споделям мнението на №51 Организма ми се насища с необходимото му количество никотин, без катран и въглероден оксид! И не тровя с дим семейството си и хората около мен! Течността, която ползвам е E- HEALT CIGARETTE.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 42af45650b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

53.   Здравейте, вчера за пръв път пробвах електронна цигара и малко след това усетих болка в десния бял дроб. Така че може би наистина са вредни. На другия ден всичко отмина.
*Д*

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 33a94bb32b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Боклук са все още Ел-цигарите... за съжаление.
Аз изпарявах около 2 месеца и просто не спря да ме боли гърлото! Ужасна работа. Даже като пиех нещо (без значение какво) не ми доставяше кеф от тези ел-боклуци.

 
  ...

1-50 от 100
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker