Парене при малка нужда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Парене при малка нужда
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 3558 пъти
Здравейте, от миналия месец имам ужасното чувство за постоянно уриниране, мислех си че ще ми мине, но нестана. И така до този месец. Реших се и отидох на личната лекарка, казах и че ми се ходи често по малка нужда до тоалетна, че ми пари и ме болят бъбреците. Но тя се направи на голяма разбирачка и ми изписа едни хапчета които да пия, с което ми каза че би трябвало да се оправя.. Ама ето на не се оправих. Отидох след 7 дни при нея и и казах че несъм се оправила а тя ме прати на ехограф. Гледаха ми бъбреците и откирах че имам песъчинки..

Взеха ми урина и стерилна урина. Вчера ходих да си взема изследванията, но само едното било готово, всъщност и другото било, но искали пак да дам стерилна урина. Казаха ми е имам чревни бактерий., За които питах няколко пъти но не ми се обесни какво е това? Казаха ми че няма закакво да се притеснявам. Тъй като водя полов живот. а майка ми незнае и неискам да и казвам.. Мислех си, че съм прихванала нещо, но няма как защото ползваме презерватив с приятелят ми.. Апък и мисля че той няма някакви зарази. Сега пък и на всичкото отгоре имам някакво бяло течение, но се съмнявам че това е защото трябва да ми идва след седмица. За сега съм добре вече не ми пари, но пък ме боли. Незнам какво да правя хораа.. Помагайтее, . Миналият месец правих секс на 03. 06 и 2-3 дни след това ми се появиха тези симптоми, веднага си помислих че това са хламидии, но те не се проявяват толкова бързо.. Тези симптоми ту ми се появяват ту изчезват, незнам притеснявам се како може да е... ПИшете моля вии

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: b87e9ab84d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това както го описваш е цистит-възпаление на пикочния мехур. Може и да имаш песъчинки в бъбреците, както и в последствие се е и оказало. Обикновено се пие Ципрофлоксацин както и е препоръчително да се пие отвара от мечо грозде. Много важна е и интимната хигиена. Ти иначе на колко години си?
За да имаш чревни бактерии в урината значи по някакъв начин в уретрата(отпред в пикочния ти канал) са попаднали бактерии от дебелото черво(от ануса). Това може да е станало от забърсване с хартия или хавлия(хавлията ти трябва да си ти е твоя лична, а не семейна да речем), ако носиш прашки вместо нормални бикини-те са изключително опасни защото лентичката която минава отзад и ти влиза в дупето много лесно може да отиде напред при някакво движение към пикочния ти мехур и да пренесе някакви бактерии от отзад напред.
За хигиената- преди и след секс-задължително се измивай с подходящ за целта интимен шампоан. Добре е да е такъв за да не се отмият и полезните бактерии-тези които пазят влагалището например от болестотворни микроорганизми(така пх-то на влагалището си се запазва киселинно). След секс се измий пак и е много важно да отидеш до тоалетна. Така с урината си ще се освободиш от от евентуално попаднали бактерии отпред. Партньора ти също преди секс трябва да се е изкъпал и измил добре ръцете си и устата си...

Ако позата по време на секс е задна -по добре я сменете, защото по-лесно може да се пренесат бактерии от ануса към уретрата... Ако на теб ти правят френска -бъди внимателна или по-добре докато се оправиш избягвай, защото от езика на партньора ти също могат да попаднат бактерии върху клитора и уретрата. Особено "не" на сутришния орален секс за теб, когато в устата на човек гъмжи от бактерии....
Направи си отвара от смрадлика също и я сипи в едно легенче и седни за известно време. Помага за възпаления, както и за влагалищни проблеми. Слагай си и топла бутилка с вода (от гумените) на корема долу или бъбреците за облекчаване на болките.

Дано съм била полезна.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 80b1df3960
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Паренето и честото уриниране, най- често са симптоми на цистит. Просто си вземи лекарство за цистит, пий много течности ( възможно топли ) и остави половия контакт до пълно излекуване, защото ако партньорът ти не спазва добра хигиена, може да се зацапаш пак и това да стане хронично!!!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 68ee76beda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Благодаря ви много хора, много съм притеснена. Утре трябва пак да ида до лекарката и да видя какво ще ми каже, Дано да сте правинадявам се да е цистит не нещо по сериозно. Мерси все пак. Бай дъ уей на 16 години съм.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a259000135
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най-вероятно цистит. Съветите, които са ти дали са на място, ципрофлоксицин 5-7 дни оправя нещата. После превенция - внимателно с прашките и другите неща, както са те посъветвали преди мен. Ще ти кажа как аз закрепвам положението - изпивам ударно 3 - 4 чаши топла вода или чай (за около 5 минути), гадно е, но това ти промива пикочните канали и се оправяш.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b7d267db66
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ей брат да се оправяш бързо! Ще се оправиш! Бъди силен!

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 50e058849a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Несъм момче ;д / Иначе мерси. дано се оправя.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 68ee76beda
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вчера като ходих да си давам стерилната урина, ми казаха че съм имала ешерихия коли.. Значи какво ми е?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 68ee76beda
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Моля ви пишете.. Незнам какво да си мисля вече. Казаха ми, че имам инфекция на пиконите пътища. Изписаха ми панацеф да го пия 5 дни и след това да ида пак да ми направят излседвания. Обаче тия хапчета не ми помагат, да не би да има има нещо друго? Защо тия хапчета не ми действат?? Да не би да ми има нещо на половите органи, , , , моля ив пиштее ми, споделете вашето мнение. незнам какво да правя вече. До вчера ми нямаше нищо, чувствах се добре и днес пак взе да ми се ходи толкова често.. А уж докторката ми изписа по силен антибиотик, а пак не ми действа, , ...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker