Белези от шарка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Белези от шарка
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 15807 пъти
Здравейте (:

Аз съм на 17години и преди около 2месеца прекарах шарка Варицела. Малко съм притеснена, защото белезите още не се заличават и ви уверявам, че не е защото съм ги чесала.. По времена шарката се мажех с ментолов спирт а след това и с някакво гелче Vira Soothe което уж било за белези.
Ако някой може да ме посъветва какво да правя или да не правя или с какво да се мажа, ще ви бъд много благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 65fb16a645
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Веднага почвай да се мажеш с Contratubex, ако вече не е късно. Ще трае може би година, но ще избледнеят белезите, няма да изчезнат съвсем.
За съжаление белезите от шарка са едни от най-коварните. Пази се от слънцето през лятото! То няма да заличи белезите, напротив.
Ако не избледнеят белезите ти, когато порастнеш можеш с лазер да заличиш поне тези по лицето.
Такова е положението - белезите от шарка са си за цял живот, но можеш да ги избелиш, а Контратубекса ще помогне много, но ефектът се вижда след много време.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 818f42af9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   С Medicasol също става, ако не са го спряли от производство. Или с Bio oil. Моята дъщеря също има белези от шарка на лицето-тя е на 12. Мисля, че след време с дермоабразио в някоя козметична клиника ще се заличат почти. Но да мине някоя и друга годинка и ще я заведа тогава.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c6e66c51dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей :) Аз съм момиче на 17, в 4 клас карах много лоша шарка, тогава и на мен ми бяха останали много белези и си личаха, но и аз не ги бях чесала тогава пъпките, просто преди мен се бяха разболяли още хора и при мен вече беше един вид по-тежък вариант. Нашите ме водиха на лазерна терапия, мажех се с Контрактубекс, Дерматикс, за още нещо не знам дали имаше.. Май имаше, но не си спомням името му. Сега вече почти не си личат белезите ми, пак имам, но не са както тогава. Тогава си мислех, че цял живот ще бъда такава цялото ми лице в белези и ще съм супер нещастна заради това, но с времето явно се заличават. Мисля, че кожата се разтяга като растеш, а и сигурно всичко, което купувахме, мажехме, може и тези лазерни работи да са помогнали. Съветът ми е да отидеш на дерматолог, за който знаеш, че е добър, например такъв, който много го хвалят или нещо такова и той ще ти препоръча какво да си купиш или да правиш. Недей така само от четеното в интернет да си купиш някое лекарство и да правиш неща на своя глава, отиди да те види лекар, защото това не е например някоя пъпка, която даже и да остане белег никой няма да забележи, това са много белези и може да ти останат за цял живот. А сега се сещам, че после след като изкарах шарката бяхме разбрали за някакво лекарство, което се пиело по време на шарката и после никакви белези не ти остават, само че тъпият ми доктор не го каза докато бях болна, а след това разбрахме за него и тогава следва, което ти разказах. Отдавна се преместих от този лекар. Познавам едно момче, което караше шарка след мен, само че неговият лекар му каза за това лекарство и няма белези като мен. Та, отиди на добър дерматолог и той да ти предпише лекарство, недей да купуваш каквото прочетеш в нета. Успех :))) К. , 17

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker