Имам нужда от помощта ви! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121355)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6481)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Имам нужда от помощта ви!
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2360 пъти
Така ще го кажа кратко и ясно:Мой много добър приятел е в лошо здравословно състояние от години. Още от 2005 година са го започнали неприятностите и болестите та до ден днешен. Има синдром на сърцето, всеки Божи ден има по няколкочасов ускорен пулс, чувства много често тежест и задух, има също така тромби по вените. Излишно е да споменавам колко безсънни нощи е преживял, колко хапчета пие всекидневно, дори и билки пие. Няма никакъв ефект даже вече не можем да ходиме някъде, защото наскоро получи страхотен проблем с координацията и му е трудно да върви, постоянно има чувството, че ще падне докато върви.

Когато лежи в леглото си често има чувството, че ще експлодира сякаш отвътре. Излишно е също така да казвам, че е изпаднал в голяма депресия от години. На няколко пъти през годините различни хора са казвали, че има направена тежка магия, но никога не е ходил наистина да я разваля. Днес ми сподели например как не е правил секс с жена от поне 15 месеца и това много го измъчва. Той не може да работи въпреки, че му се иска тогава поне да има някакви пари.

Какво имам предвид:Той не е правил секс от много време, няма си приятелка следователно ще отиде на платена. Проблема е, че техните нехаят до известна степен и не му дават необходимите пари. Та се замислихме за уреждане на някакви помощи. Той е човек, който не пие, не пуши, не кара кола. Него и 50-60 лева месечно държавна помощ биха му дошли много добре. Той ми каза обаче, че помощи се уреждали адски трудно и, че дори хора с по 2 инфаркта не им давали. Родителите му не правят никакви опити за уреждане на помощи. Не може да се продължава така до безкрай! Всички други излизат, карат коли, взимат заплати, правят секс, ходят на море(той не е ходил о т 7 години някъде на почивка) само той е прецакан толкова долно-хем без здраве хем без пари. Аз ще се наема вместо техните да помогна на един прекрасен и добър човек с лоша съдба. Той е на възраст между 20-25 г. Та каква е процедурата, къде трябва да отидем за уреждане на някакви помощи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9171d34196
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо - нека му определят точна диагноза, това не е „синдром на сърцето“. Не вярвам и тромбове да имал по вените, защото щяха да са му сложили стендове или да е умрял до сега. Щом залита, има и с часове висок пулс и тем подобни - доста ми прилича на нервна болест някаква.
На инвалидите им дават помощи. Ако беше физически болен, техните да са го отвели пред ТЕЛК и да взима поне 200 лв. помощи, но явно или няма диагноза, или има нервни проблеми.
И почивката и сексът са му най-малките проблеми, ако ме питаш. Съдеиствай му за намирането на лека работа надомно или нещо друго. Отиди с него на лекари, на ТЕЛК и най-вече - ако е нервно болен, помогни му да му отпуснат място в санаториум с минерална вода.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e16b262677
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Моят съвет е твоя приятел да отиде на лекар и да се лекува. Не разчитайте на ТЕЛК. Държавата трудно, ама много трудно отпуска помощи за инвалиди. Майка ми е с 4 операции на главата- доброкачествен тумор, който рецидивира, вследствие на което получи епилепсия и хидроцефалия. Тъй като се налага да се грижа за нея и не мога да работя ме посъветваха да отида на ТЕЛК. Освидетелстваха я- дадоха || група инвалидност и познайте колко е помощта на държавата- 19. 50лв. на месец.
Затова по-добре да се обърне към специалисти и да се лекува и да не разчита на помощи.
Желая здраве и успех!
Н.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 53e56af240
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   №1 и 2 са прави. Той е достатъчно голям да иде на лекар и да полежи там за два три дни ще му направят изследвания и ще се види диагнозата. За да взема каквито и да било помощи заради здравословен проблем, един млад човек трябва да има първо диагноза. после се минава на телк с всичките диагнози и му се определя група инвалидност.
Щом родителите му не са го завели до сега на лекар или не знаят за болежките му или не му вярват. Затова и аз като обикновен човек на 90% не му вярвам. Той е достатъчно голям да иде на лекар, щом не ходи значи се страхува да не му кажат истината в очите, че всъщност е здрав и лъже. В 21 век сме не е като да няма лекари, който го боли нещо ходи на лекар.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker