Пия противозачатачни, а ми закъснява - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Пия противозачатачни, а ми закъснява
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 11158 пъти
От една-две седмици ми се гади понякога.. Дойде ми в края на юли, а с гаджето ми правихме секс буквално преди да ми дойде.. т. е. докато го правехме ми дойде, не е свършвал в мен, а и пия противозачатъчни! Та имах си цикъл после.. Бяхме и на море.. Вирус ли е.. но да продължава вече 2 седмици това гадене?? Възможно ли е да забременея при тия обстоятелства?? Предвид фактите.. :) чакам някакви мнения :) Благодаря :) И успешна седмица! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: f426ed8160
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По принцип не е въжможно да си забременяла, освен ако си забравила хапчето.
Направи си тест за бременност и отиди на лекар. Ти изобщо сещала ли си се да прекъснеш противозачатачните по начина, които е предписан - взимала ли си Плацебо?
Просто мисля, че взимаш неправилно хапчетата и трябва пак да се консултираш, за да не стане белята. Ако правилно взимаш противозачатачни няма проблем иначе мъжът да свършва в теб - това е най-сигурният контрацептив.
Моето мнение обаче е, че нещо не си порастнала за такава отговорност. Защо не си ползвате кондомите - тях можеш да си ги видиш и пипнеш и отговорността е и на двамата. Сега като се омоташ с тези хапчета ти можеш да бъдеш обвинена и с нарочно забременяване

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 73829d7e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може и да си бременна. Противозачатачните помагат 72 часа след секс. Ако си изпила хапчето по-късно, отколкото би трябвало, за да подейства нищо чудно да си забременяла. Най-добре си направи един тест, вече е лесно, дори не е нужно да ходиш на лекар, купи си тест за бременност от аптеката. Но ако не си бременна гаденето може да е точно от противозачатачните, те имат много странични ефекти, предизвикват и изменения в цикъла. Ако не си бременна закъснението на цикъла със сигурност е от противозачатачните.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2c4eda6498
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Номер 2 май бърка противозачатъчните със спешната контрацепция. Не е нормално да имаш изменения в цикъла от тях, напротив - те го регулират. Но и на мен не ми се връзва цялото нещо. Я дай повече подробности - от колко време ги пиеш, по каква схема, кога точно ти дойде последен цикъл... От края на юли до сега не са минали три седмици, колкото време се пият хапчетата след края на цикъла, така че не разбирам как така и с колко ти е закъсняло. Най-добре напиши всички тези неща, за да можем реално да ти помогнем.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 73829d7e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Към номер 3 - регулират го, ама друг път. Те нарушават целия хормонален баланс. След вземане на противозачатачно много често има оплаквания от жени относно цикъла им. На някои им идва по-рано, на други по-късно, на трети изобщо не им идва, четвърти пък получават междинно кървене (кървене извън цикъла) и т. н.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2c4eda6498
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Дори и да се случва, то е след спирането им. Тя не казва, че ги е спряла, а че ги пие в момента. Ако ги пие в момента, тя реално няма цикъл, а кървене, което се получава на три седмици и няма начин да се появи по друго време, да закъснее, да подрани... Пия от 5 години и ми е пределно ясно как стоят нещата. И пак повтарям, аз и авторката (както изглежда) говорим за хормонална контрацепция, която се взима по схема в продължение на месеци/години, а не както ти казваш "след вземане на противозачатъчно" - говориш за спешна контрацепция, което е много различно от това, за което аз говоря!

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 781bbfbe91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Към номер 1 - ползвах ги 1 година, после ги спрях за 2-3 месеца и пак ги пия от 3 месеца. Никога не ми се е гадело от хапчетата.. Плацебо не знам какво е.. Кондом гаджето ми не иска да ползва.. а и на мен не ми харесва.. ние сме все пак повече от 3 години заедно и живеем заедно, аз съм на 25 почти той на 26, не сме малки. За деца ни е рано.. Както ви писах аз имах скоро цикъл, не ми закъснява все още.. Трябва да ми дойде в края на август.. Ще пробвам с теста, не знам до колко ще е верен в тоя период.. преди седмица и половина ми свърши цикъла все пак.. И накрая честно да ви призная малко ги забравям хапчетата, пия ги, но понякога със закъснение.. но той така или иначе не свършва в мен.. и секс не бяхме правили 1, 2 седмици преди последния път.. а пък основната причина да пия тия хапчета са кистите..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f426ed8160
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Плацебо са хапчета, които нямат активни съставки. Слагат ги в блистерите с противозачатачни за дните, в които същност се прави почивка. Май са с различен цвят, можеш и да не ги взимаш. Тест за бременност се прави 7 дни след закъсняването на менструацията.
Научи разликата между цикъл и менструация, както и начинът на действие на конкретните хапчета, които все пак взимаш всеки ден. Ако знаеше тези неща, нямаше да имаш какво да питаш тук, а и се чудя - защо взимаш хапчета, а приятелят ти не свършва в теб и как може човек на твоите години да има проблем с редовното им взимане.
Има един трик все пак - сложи ги до четката си за зъби и ги взимай сутрин. Едва ли ще забравиш да си миеш зъбите и така няма да забравиш и хапчето.
Хубавото при тези хапчета е, че са най-сигурният метод - почти 100 % (спокойно може приятелят ти да свършва в теб), но веднъж да закъснееш или забравиш и си бременна, но на 26 това не би следвало да ти е проблем.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 781bbfbe91
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Това до четката за зъби не се бях сещала... обикновено ми стоят на масата, на видно място.. понякога обаче ги пренасям и тогава ги забравям.. примерно в хола на масата са и ги взимам с мен щото отивам до кухнята да си сипя вода и да ги пия.. оставям ги там и на другия ден ги забравя.. :D Засега ми е смешно, дано да няма нищо.. честно бих се радвала на едно такова същество, но ми е рано :) Съмнявам се да има нещо все пак.. И знам каква е разликата между цикъл и менструация.. много момичета се изразяват така по инерция. Благодаря за съветите, но не е нужно да ми се карате и да ме поправяте все едно, че съм на изпит :)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 46676dd335
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Сега се загледах в заглавието на темата, модераторите са го измислили.. аз бях написала друго.. само че нямах предвид, че ми закъснява.. не съм го и написала така..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker