Сериозна контузия от фитнес - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Сериозна контузия от фитнес
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 1507 пъти
Вече стават 2 години, моята история е следната. Аз бях момче с наднормено тегло 180 висок 98-100 кг, 12 клас. В началото на 12 клас реших да започна да тренирам и се захванах с фитнес, ходех през ден, промених начина си на хранене, започнах да се храня по-редовно и по-здравословно, резултати имаше и то добри, успях да сваля 6-7 килограма за 6 месеца и да стегна тялото си доста, но един ден се скарах с една приятелка и реших да ида на фитнес да поразпусна, проблема бе в това че предишния ден вече бях ходил и пак тренирах същите мусколни групи, другият проблем бе че не загрях добре и се преуморих, като се прибрах ръцете ме боляха дигнах температура, подуха се и бях много зле 1 ден, на другия ден отидох при личният си лекар и тя ми каза да си почивам 3 месеца и ада се мажа с едно мазило, но след 3 месеца вообще не се чувствах добре, имах хронични болки в ръцете, китките, лактите и раменете ме боляха постоянно, тя ми каза трябва ти още месец два почивка, съгласих се с нея но нешаата се влошиха опитах се поне да разгрявам само с лостове но болката не се търпеше, силата в тялото ми я нямаше и това ме "садна" до такава степен се затворих в себе си, във фитнеса виждах "спасение" да бъда нормален, завърших 12 клас но болките не спират всяка сутрин се събуждам с тях и с тях си лягам, вече 2 години всеки ден болките са си с мен, наи-лошото е че се влошава, наддадох до 120 килограма, не мога се погледна и не знам какво да направя, всеки ми вика ми иди на лекар, да но ми искат по 20-30 или 50 лева на преглед, карат ми да си взимам разни мазила и не знам си кво а пари вече няма, подкрепа от семейството няма и не знам какво да правя, самите стави просто ме убиват отделно нямам никаква сила все едно се изпариБлагодаря на всеки обърнал внимание, ако имате въпроси да обясня нещо подробно. питайте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: ccb0f5391a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо опитай да си решиш проблемите с килограмите с бягане. По добре е от нищо, а до травмата търси причината, ходи на доктори но щом не е спирало 2 год явно е нещо хронично което нема оправия и трябва да си много внимателен ако се върнеш в залата. За жалост имам опит с хонични травми и не е приятно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker