Отново булимия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Отново булимия
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 3209 пъти
Отново започнах да повръщам. Аз съм момиче на 18г. Преди 4г. се разболях от булимия, която доведе до анемия на кръвта. Нещата наистина бяха доста зле- повръщах всичко, което хапна или пийна, дори и водата. Косата, започна да ми пада, а зъбите да се ронят. Оправих се (поне така смятах, до сега). От няколко дни, имам голямо желание да повръщам. Може би, е от стреса и притеснението- предстоят ми матури и изпити. Но няма с кого да го споделя. Не искам да тревожа родителите си ( не, че това не е тревожно). На приятелките си, също не искам да кажа- помогнаха ми преди, но сега не искам да знаят отново за проблема ми. Ако има хора сподобни проблеми, нека ми пишат. Не търся съвети, а просто разбиране.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 22d8730829
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, не съм имала подобен проблем, но мисля, че трябва да кажеш на семейството и приятелите си. Те са най-близките ти хора и само и единствено те могат да ти помогнат, не виртуалните мнения и коментари! Потърси опора, подкрепа и разбиране в тях! Да, ще се тревожат, но това е нормално, защото те обичат и ги е грижа за теб. По-добре им кажи сега, за да вземете мерки навреме. Успех, мила, и не се предавай! ;)

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 97941ccfcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да мило момиче, не чакай! Потърси помощ и съдействие от близките си! Ако се наложи и лекарска помощ също. И карай по спокойно, всичко ще се оправи. Матурите не са болка за умиране..ще се справиш. А дори и нещата да не се случват винаги както искаме, трябва да намираш сили и да продължаваш. Сподели проблема си и горе главата! Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 3c74b5639d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Потърси лекарска помощ ЗАДЪЛЖИТЕНО! На твоите години страдах от анорексия, последва анемия. Последиците са ужасни. При мен се случи в години в който заболяването н ебеше така широко разпространено като сега, бях в "Исул". Лекарите бяха изумени, около година след това имаше статия за болно момиче, в много по-крайна фаза и мисля не оцеля. Така, че вземи мерки Веднага! Говори с вашите. Не се давай, животът е пред теб!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: ebfd6079be
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ей миличка, недей така.. недей да изолираш хората, който те обичат и биха ти помогнали!!! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО кажи на родителите си.. гледай си здравето!!! Знам, че не искаш съвети, още по-малко пък от непознати, но за добро ти го казваме.. и за матурите- не се тревожи, аз 1ната си я взех от втория път, а най-хубавото е, че може да ги влачиш докато ги вземеш, споко;) Нормално е да се притесняваш за тях, но щом притеснението ти вреди на здравето ти и то в такава степен- това вече е сериозно! Искрено се надявам ентосиазма ти за матурите да се насочи към здравето ти и към това да споделиш с близките си хора.. не си толкова малка, знаеш, че живота не е само кеф и не всичко става както искаме.. повярвай, за близките ти колкото и да е тревожно ще е по-добре да знаят.. ти също би искала да знаеш, ако твой близък човек има нужда от помощ-бъди честна! Дано се оправиш бързо!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 22d8730829
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мила, една матура не е по-важна от здравето ти! За какво ти е да учиш, ако си болна и цял живот имаш проблеми със здравето? Не ученето, а здравето е на 1во място в живота! Обърни му внимание и всичко останало ще си дойде на мястото. №4 е прав/а, дори да не я вземеш от 1вия път това не е болка за умиране. Докато да си дадеш здравето и после сума ти време да не можеш да се оправиш... е много по-сериозен проблем. Помисли си! И при всички случаи сподели това с най-близките си! Само те могат да ти помогнат! Успех!!! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker