Трябва ми гинеколог в София - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Трябва ми гинеколог в София
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 45267 пъти
Да работи и със здравната каса, просто нямам възможност за частно, а и не са гаранция. Ако отида ей така без предпочитания в Майчин дом, дали ще попадна на свестен, в смисъл там всички ли са добри?? В Св. София може ли с направление? Боли ме при секс и ще се побъркам! Отвътре ме боли, все едно има нещо, дето се е издуло... ще пукна! :( и ако се сещате за такъв с вагинален ехограф ще бъде супер! но със здравната каса! Има ли такъв някъде освен в частните кабинети??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: e91e45ded0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Военна болница- доктор Ковачев. Малко е особен, но гарантирам, че е добър лекар и му пука за пациентите му.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 37f6cbc1e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Няма начин да няма такъв ехограф в София. Тук във Варна са ме преглеждали, бях с направиление от личната и платих таксата при гинеколога. При прегледа ми каза, че нищо ми няма, казах му, че ме боли ниско долу и имам чувството, че ще се пръсне нещо вътре в мен, дори при най-малкото движение. Дори при изкачване по стълби беше много неприятно усещане- все едно имаш мехур вътре в теб. Ако нищо ми няма, защо не ми е добре?
Тогава ме заведе в друг кабинет и извади това чудо, за което си мисля, че говориш. Беше дълго около 30 см, тънко, на върха му имаше нещо като топче. Сложи кондом и ме прегледа вътрешно с уреда, а на екрана се виждаше, както при всеки друг ехограф. На мен всичко ми е едно и също, честно казано, гледам, гледам и нищо не виждам.

Оказа се, че имам неузрял и неспукан фоликул- беше голям 2 см. и заради него съм задържала вода и затова били неприятните усещания.
Изписа ми хормони и се оправих.

Малко хаотично ти разказах всичко. Вземи си направление, иди на гинеколог и там настоявай да те прегледат с този уред. Тук, във Варна, в частен кабинет взимат по 45- 50 лв за същото нещо.

Надявам се да съм ти помогнала поне малко за успокоение.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: dd33154b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Мацка, ще ти разкажа моята история на ПАТИЛО! 1 година в майчин дом при най-големите уж специалисти - Доц. Златков, Доц. Доганов, д-р Божилов и т. н.... НИЩО! Не можаха 14 месеца да ме излекуват от гъбички... миниатюрна раничка на която не ми обръщаха никакво внимание и стана 2/3 от шийката! Докато една позната не ми препоръча д-р Борислава Попова от Токуда! Наистина не работи със здравната каса... прегледа е 35 лв и отделно си плащаш изследванията, които ти правят, НО МОГА ДА ТИ ГАРАНТИРАМ, ЧЕ СИ ЗАСЛУЖЦАВА! Аз бях с гъбички, инфеций, течения сърбежи... като затихнат теченията временно имах ужасна болка при секс! Тя ме излекува с 1 лечение и сега провеждам лечение и за раничката и т. н. Гарантирам ти, че ще останеш доволна! Обичам я тази жена и цял живот ще и бъда благодарна! С едно елементарно лечение сложи край на 1 годишните ми мъки!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 958b43f845
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

4.   Благодаря ви момичета, и аз съм с раничка, 1-ва група.. отделно и аз с гъбичките се боря колко години вече, отделно и такива фоликули имах.. пия противозачатъчни, но не съм сигурна какво се случва.. просто ми трябва свестен гинеколог. А такива ехографи знам, че има в Сф, но в частните кабинети, идеята ми е в държавните има ли?? Защото в държавните, където съм ходила не е имало досега.. А в моя случай така най-точно ще може да се прецени. Ще помисля, но в момента ми се задават много харчове и искам да мина по-тънко, а пък не мога да отлагам.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c3eb6c5d43
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Здравейте и аз се интересувам от добър гинеколог. Предпочитам да е жена...
Проблемът при мен, е парене след секс, и при уриниране...

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 958b43f845
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Авторката към 5 - това са гъбички според мен или си се протрила..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1f55f6336c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Кога ще ви дойде акъла на вас, направо не знам? ! Задавали й се много харчове... ако те хване рак, недай Боже, по-малко ли ще станат? Не разбрахте ли, че от здравето по-важно няма? Не разбрахте ли, че вече и мама на тате без пари не дава? Няма вече будали да лекуват за без пари и все по-малко ще стават за тези смешни заплати в държавните клиники. И ще остават там некачествените, незнаещите и безхаберните! Събери си 60-100 лева и разпитай за качествен гинеколог, на който да платиш и да останеш доволна! Това е истината! И се радвай, че все още има такива, след 10 ина години ще търсиш със свещ на кого да платиш, да ти свърши работа, ама няма да има!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5181ca259b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   7 ти май не ги разбираш нещата и не си в час! 60-100 лв?? за частен доктор?? толкова ще ми излезе ако отида на държавно бе момиче! на частно - прегледа е 40лв, едно изследване само е толкова, отделно искам цитонамазка, отделно лекарствата - над 100 отиват далеч! 60-100 съм ги сложила за държавно.. не знам в кой частен кабинет си се лекувала за 60 лв ти? Ходила съм и на частно доста аз и разлика няма много! Зависи си от доктора, не от дограмата и паркета в клиниката! Те няма да те излекуват, аз търся свестен гинеколог, не търся само евтин!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5181ca259b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   И номер 7 за какви мама и тати ми говориш? На колко години си ти? А аз на колко съм знаеш ли?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1f55f6336c
гласове:
1 2 3 4 5
  (96 гласа)

11.   Много добре знам какво говоря, работя с лекари от 22 години. Познавам гинеколог, много качествен, който взима 80 лева за всички профилактични изследвания, без да работи със здравна каса. И много добре знам кое обуславя качеството на услугата. А какво общо има възрастта ми, или твоята, с израза:и мама на тате без пари не дава???

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3b48627afb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами като знаеш такъв доктор напиши! Нали за това питам! Не да се заяждаш! Ужас просто.. Аз все пак си запазих час при доктор Ковачев, доверявам се на номер 1. Утре съм на преглед. Прочетох из нета доста добри коментари за него, ще видим как е.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 19d6d16906
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Еху :D Не знам интересно ли ви е, но аз да си кажа. Днес бях при Ковачев.. много странен човек.. да си кажа честно не съм доволна. Не спря да ми повтаря "ясно ли е? ", ама с повелителен тон! Нищо ми нямало, не поиска да ми вземе микробиология, въпреки че му казвам, че съм имала гъби, имам и течение.. за него било нормално. Кисти съм нямала, раничка съм нямала! последно ноември след цитонамазката ми беше 1-ва група, много ми е интересно като излезе сега на тази цитонамазка какво ще каже... Имала съм 2 петна на шийката на матката.. биопсия да съм правела. Но не било рак... бил виждал рак! НО може да било предраково нещо си.. :D И да съм си направела кръвни изследвания да не би да имам възпаление на яйчниците.. и почва да ми обяснява, ако съм имала температура.. прекъснах го и му казвам, че нямам.. не го интересувало. Аз да съм си направила изследванията. Само по лимфоцитите как ще познае, че точно яйчниците са ми възпалени не знам. И го питам защо ме боли тогава като правя секс.. много неща могли да бъдат и почна да ми изброява куп лоши болести, като ендометриоза, миоми, кисти и други.. може матката ми да се местила или яйчниците.. аз с моя човек съм от 3 години и половина.. по-рано трябваше да ме боли, ако ми ги местеше толкова.. а и не съм на 70 да ми е всичко отпуснато. Абе ще ида при друг, от този само ще си взема цитонамазката и ще му гледам сеира. Чакам още предложения, вече и за гинеколози на частно, но наистина добри, този не ме стресна, чела съм достатъчно и съм ходила доста по гинеколози. Просто не искам да ми губят времето и парите и да си мислят, че ме заблуждават! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1f55f6336c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   12, не се заяждам, обяснявам... може би с остър тон, но ми е писнало от нагласата на българите, че за здраве пари не се дават, защото са здравно осигурени... Минималните ни здравни осигуровки покриват минимума, за толкова пари- толкова качество. Д-р Богословова е лекарката, която имах предвид, не ми се щеше да я споменавам, да не се приеме като реклама, но щом изрично искаш име и няма как да ти го дам на мейл... заповядай, опитай:) 7- 11

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: db5c5c40f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

15.   Искам само да кажа, понеже прочетох мнение за акушер-гинеколог във Военна Б-ца-Д-р Стефан Ковачев за мен НЕ е добър лекар. Взе ми сумати пари за преглед, наплаши ме, че имам хиляди неща като миоми и какво ли още не в себе си и че трябва да се оперирам при него без да имам истинска нужда, за да прибере пари. Това е нелепо!!! Следващия гинеколог, на който отидох ме увери, че нямам нужда от операция и единственото нещо, което имам са гъбички.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9c8a67bd38
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Момичета не си губете времето и парите при този Ковачев във ВМА, аз също съм се опарила там... не ми се депресира да ви описвам подробности.... има ги в изобилие по сайтовете където фигурира името му!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8f325da3b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   Задължително освен ехограф си направи и цитонамазка. Защото рак на шийката на матката не се вижда с ехограф, колкото и да се е развил.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8dd3747aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   д-р Андреев в пирогов, перфектен специалист

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b1b72311c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Доц. д-р Елиза Тюфекчиева
Частен к-т: бул. Витоша № 51
Понеделник и Сряда: 14, 30-18, 30 ч.
Записвания: 02/9888224 - Понеделник и Сряда след 13, 00 ч.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 75c7ebcf94
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Вие наясно ли сте, че държавни поликлиники и държавни доктори няма. Вземете се поинтересувайте малко преди да пишете и да давате оценка какви били "частните" и "държавните". Това са ДКЦ-та или медицински центрове (но не и "държавни" клиники) и лекарите (всички до един) са си регистрирали частна практика. Вече техен изобр е дали ще сключват доковор с касата или не. Ако съответният доктор има договор с касата, а вие направление - касата поема прегледа. Ако някое от тези две условия не е изпълнено - вие си заплащате всичко. ;)

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: cc4ea70c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Аз препоръчвам д-р Угрински. Има и частен кабинет, работи и във 2-ра Градска. Голям специалист, много доволни пациентки, включително и аз.

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: c2f9c4a320
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Здравейте момичета, искам да споделя доста актуална информация с вас. Мисля че всеки има право да знае че, лапароскопска операция по ЗК, във ВМА при Д-р Ковачев струва 1142лв, отделно изследванията преди приемането, отделно престоя в болницата, отделно почерпката за сестрите и т. н. Най-ужасното е, че го разбрах след като ме бяха приели вече. Обстановката в отделението е -2*, по моите критерии. Стори ми се абсурдно за лощо отношение и подтискаща обстановка да се плащат толкова пари. Радвам се, че се отказах от операция там!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 дни
hash: 3487c55ef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

23.   здравейте-искам да питам за д-р Ковачев. Имам насрочена лапароскопия за 06.06.2014г, като трябва да си купя инструментите, които струват 800лв. До сега направих вс.изследвания да са готови, имам и направление...но чета че вс.това ще ми струва 1000лв и нагоре. Дайте ми съвет-да се оперирам ли при този лекар

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 58acaa6fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Като стана дума за д-р Божилов. МОМИЧЕТА, НЕ ХОДЕТЕ ПРИ НЕГО, АКО ВИ Е МИЛ ЖИВОТА.
Майка ми ходи на прегледи при него няколко пъти, имаше някаква тежест в корема. Казал й че има 3 см. Миома и нищо й нямало. Последния път почти я изгони от кабинета си, след поредния преглед на "3 см. Миома".
След няма и 2 месеца й извадиха в Пирогов 17 см. тумор на яйчника, хирурга който я оперира каза че е бил "стар и добре отгледан и охранен", даже имаше и разсейки.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b0efe49dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Здравейте, аз се оперирах във ВМА при Ковачев м. 01. 2015 и съм много доволна. Направи ми лапароскопия и ми махна миоми на матката и киста на яйчник. Платих консумативи в болницата (не на него), около 780лв, дадоха ми и фактура и всичко хората. Питах и разбрах че здравната каса не ги плаща. Нищо друго не съм платила освен по 4. 70лв на ден такса за престоя. Няма избор на екип, като по другите болници, няма нищо друго. Вярно отделението не е лукс, но всяка стая е с две легла, баня и тоалетна. Защо не видите другите Шейново, Майчин дом. Лежала съм там. Има една тоалетна на целия етаж и са по три - четири жени в стая. Ами ако си оперирана, как ще стигнеш до нея. Отношението на целият персонал - сестри, санитари в това отделение във ВМА към болните е много добро, грижат се за тебе и въобще, различно е. Аз съм доволна.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 99ed7d34f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Относно доц. Ковачев не мога да кажа нищо понеже ме лекуваше друга докторка във отделението по геникология. Но мога да кажа със сигурност за отношението на всички от(санитарки до лекари)Беше повече от мило! Обстановката не е лукс, но е доста прилична за разлика от "Шейново"във всяко едно отношение... Лежала съм там 4пъти! Всичко е найстина така както по нагоре беше споделила друга жена. Единствено храната е кофти, но то не зависи от персонала. На мен също ми искаха за лапароскопия 700лв., но все още не е минала така че немога да кажа друго.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 99ed7d34f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Относно доц. Ковачев не мога да кажа нищо понеже ме лекуваше друга докторка във отделението по геникология. Но мога да кажа със сигурност за отношението на всички от(санитарки до лекари)Беше повече от мило! Обстановката не е лукс, но е доста прилична за разлика от "Шейново"във всяко едно отношение... Лежала съм там 4пъти! Всичко е найстина така както по нагоре беше споделила друга жена. Единствено храната е кофти, но то не зависи от персонала. На мен също ми искаха за лапароскопия 700лв., но все още не е минала така че немога да кажа друго.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c820844a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Относно доц. Ковачев мога да кажа, че е много внимателен в кабинета и доста жесток в отделението! Иначе се грижи за пациентите си особено ако си платиш избор на екип и това е той. Иначе като оператор е добьр, поне така казват колегте му от ВМИ болница.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 3c09c44a43
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Здравейте, една приятелка имаше подобен проблем и остана доволна от
д-р Анита Гановска, работи в http://ginart-ag.com/ginekologichen-pregled/ и работи със здравната каса.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3bb505ae62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Аз се оперирах при проф. Ковачев ноември 2019г. Изключителен перфекционист в работата си. Строг е и много делови, обяснява всичко по същество.
Отделението във ВМА е скоро ремонтирано и сестрите са много мили и внимателни.
Аз останах доволна.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6907e5fb39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Професор Стефан Ковачев - ВМА. Спаси майка ми от 4-та степен тумор на яйчника. Невероятен специалист и истински светец за цялото ни семейство.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a3e70e2723
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Мисля, че към днешна дата проф. Ковачев се е взел много насериозно, държи се грубо, крещи по пациентите и се концентрира основно върху операциите.

Не те изслушва, решава си генерално какво ще прави и най-важното е да платиш 80 лв и да изчезнеш възможно най-бързо.

Няма и никаква документация като амбулаторен лист например.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9e0c5fb1fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Търся мнения за доктор Бедринова от 12-та поликиника

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: db87eabdde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Моля, препоръчайте ми специалист при полип на матката. Колебая се между доц . Румен Димитров и Алън Начев от Майчин дом и проф.Стефан Ковачев от ВМА

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a3e70e2723
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Аз съм оперирана при проф. Стефан Ковачев. Той е перфекционист, имах голяма киста на яйчника и той ми го спаси.
Отделението е ремонтирано, сестрите са много мили и човечни.

Самият Ковачев има тежък характер, много нервен е, но за операции е чудесен избор.
За профилактика си изберете някой по-спокоен.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: db87eabdde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Здравейте,
Благодаря за отговора. Вчера бях на преглед при него.Изключително съм доволна, а предвид коментара за нервак като слушах и гледах чакащите жени се чудя въобще как не е избягал, но да се върна на впечетленията ми.Обясни ми всичко ПОДРОБНО и да ...пита ме дали съм разбрала, но това не е идиотско, а поскоро въпрос с който се цели да даде повече пояснения ако пациентката не разбира.
Ще остана при него. Откри ми полип на матката , но не ме побърка с изследвания да са при него и бля , бля. Аз ще отида на преглед при него, макар че няма да предприема отстраняване, докато не стане наложащо
Сега ще съм благодарна ако някой ми препоръча добър кардиолог, защото по предложение на кардиолога отидох при проф. Ковачев, който се изуми от разсъжденията за връзка на порок на митралната клапа с гинекологични заболяавния.
За мен един лекар трябва да обяснява и да може да направи на практика обясненото и да не прави бизнес. С две ръце за гинеколог проф. Стефан Ковачев

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a3e70e2723
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Не знам какво Ви е обяснил, но полипите се отстраняват с абразио, което е най-обикновена манипулация ! (Това не е операция).

А се махат, защото пречат при забременяване, износване на плод поради риск от инфекции и също така може и да се видоизменят и да се развие карцином ( не дай си боже)

А такова следене на въпросния полип е само за да ходите по-често и да ви взимат парите за преглед, вместо да го махнете...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: cd2e4f699a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   абразио-не, а има друг по-безопасен метод, ако въобще има нещо безопасно като интервенция :(
https://www.maichindom-varna.com/медицински-статии/гинекология/хистероскопия

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker