Какви са последствията, ако не се лекуват гъбичките? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Какви са последствията, ако не се лекуват гъбичките?
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 5636 пъти
Здравейте, знам че това е странно, но не пиша за да ме нападате или обиждате а да разбера какви могат да са последствията от нелекуването на гъбички-интимни.
Ходих на гинеколог преди год и половина -даде ми антибиотик и нещо за мазане-на моя приятел също. Мазахме се и двамата и си пихме лекарствата. Но при мен сърбежа не спря.... до ден днешен. Не съм ходила пак на гинеколог. Отвращавам се от тези места. Къпя се по 3 пъти дневно... и само така сърбежа намалява.... и така вече година и половина си седя с гъбичките... интересува ме какви могат да са последствията и няма ли начин сърбежа да спре и да се излекувам от саамосебеси?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 558c6c98b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Последствията могат да бъдат много неприятни, дори в случая не е толкова страшно какво става на вън-сърбежа, а вътре-възпаления и т.н. Какво му е отвратителното от прегледа при гинеколога, това е нещо което просто трябва да се направи. Има възможност да не са ти дали правилния антибиотик и за това да не са излекували гъбите, може приятеля ти да не е провел правилно лечението и т.н. може да има много причини. Отиди на лекар и се прегледай, ако това щете успокои, помисли си върху това лекарките гинеколожки ходят ли на гинеколог.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ec8bbaeb0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Задължително трябва да се излекуваш. Последствията могат и да са опасни, зависи за какви гъбички точно става дума. Иди пак на преглед и обясни как стоят нещата, недей така да се изоставяш.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f411b1794e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Съветвам те да идеш на гинеколог и то възможно най-скоро. Ще ти разкажа какво се случи с мен: малко след като започнах да водя полов живот, след всеки акт имах неприятно усещане във вагината си. С времето, и без да съм правила секс, се получи ужасен сърбеж, а после по време на секс забелязвах бели парцалчета по презерватива. Бяха от вагината ми. Когато най-накрая отидох на гинеколог се оказа, че имам 2 половопредавани инфекции (, а бях правила секс само с едно момче). Приятелят ми нямаше сърбеж, но лекарката каза, че трябва да се лекуваме и двамата. Изписа 2 вида лекарства на мен и два вида лекарства на него. На мен изписа Arilin и Flagyl, а на приятеля ми Mycomax и Flagyl. Лекарствата ми помогнаха. Докато се лекувате с приятеля ти не трябва да правите секс. Едната ми полова инфекция беше Тrichomona Vaginalis, a другата - Candida. Чела съм, че синтетичното бельо спомага за развитието на гъбички. Сама можеш да си направиш извода. Помоли гинекологът да ти направи цитонамазка. И ходи на контролен преглед (, който ДА включва цитонамазка) всяка година. И трябва да спазвате отлична лична хигиена!!!
Надявам се да съм помогнала.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker