Фиброми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Фиброми
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 3777 пъти
Здравейте, Мъж съм на 32 години, спортна натура, от фитнеса не излизам. От няколко години имам няколко да ги наречем бучки под кожата, с различна големина са, при напипване са подвижни и твърди, външно не се виждат но минава време и се появява нова, не нарастват а просто си стоят така. Ходих на кожен лекар и ми каза че са доброкачествени фиброми, но за всеки случай се налагало биопсия, не я направих. Интересно тези фиброми само под кожата ли се появяват, или и в другите органи, за 6 години съм намерил 6 фиброма и дано не намирам повече. Обичам живота, живея здравословно и изпитвам ужас от болести, болници и диагнозата Рак, понеже мой роднина си отиде то този свят след тази диагноза, мъчи се много. Чак сега започнах да си ценя здравето, спрях цигари, алкохол, всичко вредно.

Съвета ми към по младите е да си ценят здравето, спортувайте и се опитвайте да водите спокоен живот, може би точно стрес и нерви да са предизвикали появата на тези фиброми, иначе имам желязно здраве, никога не боледувам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: f49ae5c4dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вместо да даваш съвети към младите да си ценят здравето, ти защо не цениш твоето? Лекарят ти е казал да си направиш биопсия, а ти не си! Направи си! Със спирането на цигарите, алкохола, ходенето на фитнес не ти гарантиран дълголетия в никакъв случай. Познавах момче на 26 години, водеше същия здравословен живот и един ден просто си отиде от този свят. Без ясна диагноза, без белези че му има нещо!
Направи си каквото ти е казал лекаря, не се надявай на чудо! Смъртта не пита, колкото и грубо да звучи! Успех.

Муцито.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d9da1cb301
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, аз също имам подобни на твоите бучки, по 1 на всяка ръка, 2 на гърба и около 6 на двете бедра, ходих на лекар с направление за хирург да ги махам, оказа се, че здравната каса не плаща за подобна операция, защото не са смъртоносни тези неща. Също така се оказа, че махането е скъпо 120 лв на липом (фибром), успях да се спазаря с хирурга и за 150 лв платени на ръка ми махна липомите на ръцете и двата на гърба, тези на краката за сега няма да ги махам не ми пречат. Ако искаш мога да ти дам координати на лекаря от болница Доверие е.
Няма какво да се притесняваш от фибром не може да умреш, но много вероятно ще имаш още, наследствени са тези неща появяват се от запушване на масни пори. Само за протокола и аз ходя на фитнес от 5-6 години и от както почнах да тренирам ми се появиха тези на ръцете и гърба, не знам може и да има някаква връзка :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 81c51170b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Точно тука компетентен отговор няма да получиш. Отиди на лекар консултирай се там, щом са ти казали биопсия отиди и при друг и ако и той каже същото разпитай къде правят манипулацията качествено и си направи, сигурно е гадна процедура, то в медицината май само даването на материал за спермограма е приятно, но е необходима, а и след това ще си спокоен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker