Продължава да не ми идва!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Продължава да не ми идва!!!
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2267 пъти
Добър вечер!! :)
Имам огромен проблем. На 15 години съм и ми закъснява вече 2 месеца.... Мисля, че досега и трябвало да се нормализират нещата. Не знам. Какво да правя? На лекар ли да отида? Моля, дайте ми съвети. Майка ми каза, че може да ме заведе при гинеколог. Но, ще трябва ли да се събличам, ако изобщо се наложи да ходя при такъв лекар? Много ще ме е срам. Старая се да се храня нормално-3, 4 пъти на ден-ако има някакво значение. И преди да забравя. Четох, че за да ти идва редовно, трябва килограмите ти да са между 45-50 примерно... зависи.... Но аз съм с поднормено тегло. Не нарочно.
Изобщо не е приятно и удобно да си в цикъл, знам го. Но аз вече с такова нетърпение го очаквам... И колкото повече го чакам, то все не идва... Много ще съм благодарна, ако ми дадете съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: fdd8b7a241
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти, изчисли си БМИ-то с калкулатор в интернет.
Ако си с БМИ под 18 - имаш проблем, ако си под 15-16 - няма начин да ти идва редовно, дори менструацията съвсем може да се загуби. Нормална реакция на организма, ти просто не можеш да износиш бебе, защо да се хаби?

Можеш да отидеш на гинеколог, няма да те съблича, ще ти каже същото като мен, ще ти изпише хапчета, за да ти предизвика менструацията, но честно - докато не напълнееш до нормалното, тялото ти няма да функционира нормално.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2230c0dcfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно. Няма от какво да се притесняваш. Аз на 16 години някъде... нямах цикъл 4-5 месеца, не знам защо. Но гинеколога каза, че това е нормално и доста момичета са така. Радвай се, хааха. Но все пак отиди за преглед, не дай си Боже да е нещо различно. Мен лично не ме накара да се събличам и т. н. и аз съм като теб, страшно срамежлива. Правеше ми нещо на корема. Но според мен повод за притеснение няма. И много приятелки бяха така. :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c4d975a936
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мило момиче, не се притеснявай излишно, но и не отлагай прегледа при гинеколог. Колкото до събличането - няма да се налага, особено ако си девствена. Прегледът е чрез ехограф - на екрана се вижда матката и яйчниците. При дъщеря ми имаше подобен момент, мина почти година с мензис, който беше се появявал само два месеца. После, обаче уж дойде нормално, но получи дълго и обилно кървене. Отидохме споешно и се оказа киста на яйчника. Не е нещо много ктрашно, може да изчезне сама или чрез лекарства, но добре, че я откриха. Аз се упреквам, че по-рано не я заведох, защото какот обилното кървене, така и липсата на менструация може да е свързано с това или други болестни състояния и колкото по-рано се открият, толкова по-добре. Така, че отиди на лекар, не се притеснявай. Много вероятно да се дължи на все още не регулирания хормонален баланс, но все пак, за да си спокойна го направи. Дъщеря ми също се храни, но е слаба - 1, 65 - 49 кг. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 310391a046
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   прочети за билката бял равнец.. има форуми в които пише и е по добрия вариант от колкото да те карат да пиеш химия.. успех.. имах страхотни болки миналата седмица в десния яйчник.. даже една вечер до 3 не можах да заспя.. пих ношпа но не ми помогна.. на другия ден случайно ми попадна темата за белия равнец.. изчетах всичко, купих си.. вече го пия 4 дни.. болка да чукна на дърво не усещам вече.. ако решиш да пробваш ще ти кажа как си правя по поносим чая :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bff4b78cb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Отиди на лекар, няма от какво да се срамуваш.

Едва ли ще те преглежда на магарето, все пак си девствена. Най-много да те натисне по коремчето, за да види дали имаш болки някъде.

Няма какво да чакаш според мен, хващай майка си и отивайте на лекар. Няма страшно.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b595c7c944
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Оф, защооо

Авторката

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker